2777
2789
عنوان

خیانت کردم حالا عاشقش شدم

| مشاهده متن کامل بحث + 2018 بازدید | 71 پست

اره حتماااا میاد خاستگاریت! گولشو نخور.ب این فک کن اگ شوهرت بفهمه آبرو و حیثتت همه جا میره.هرچند میدونم تا سرت ب سنک نخوره حرفای منو امثال من بی فایدس

سمندون با موهای رنگ شده در دنیای موازی؛لطفا کامنت هامو با لحن تصویر پروفایلم تصور کنین تاثیر گذارتره

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خاگ توسر اشغالت

ببخشی دیروز فهمیدم بهم حیانت کرده خیلییییی بهم ریختم 

وقتی خدا تو آیه هفتم سوره مدثر میفرماید:وَ لِرَبِّكَ فَاصْبِرْ....و بخاطر پروردگارت شکیبایی کن.انگاردستاشو میذاره دو طرف صورتت و میگه عزیزِ دلم اينبارم بخاطرِ من صبر کن

نامزدیت بهم بزن چون میدونمب اهاشم ازدواج کنی زندگی خوبی در انتظارت نیست

خدایا بچم تنها داریمه خودت پشت و پناهش باش 🙏🏼برای عاقبت بخیری و اینکه همیشه صحیح و سالم باشه پسرم لطفا یه صلوات بفرستین ممنون💋❤🧿

همزمان با دو نفر تو رابطه بودی دختر  خوب؟

خب اگه دلتو زده بود دوستش نداشتی اول با نامزدت کات میکردی بعد وارد رابطه جدید میشدی!

در ضمن به حرف پسرای امروزی هیچ اعتباری نیست.صبح عاشقن شب فارغ

چون اون آقا هم میدونه نامزد داشتی و همزمان باهاش بودی قطعا آینده ی خوبی باهاش نداری چون اولین شرط ادامه رابطه سالم یعنی اعتماد وجود نداره.

اگر واقعا نمیتونی این شرایط رو تحمل کنی با نامزدت بهم بزن. هر نامزدی که قرار نیست حتما به ازدواج ختم بشه. اگر شکاکه و اخلاقاش اذیتت میکنه، رفتار خوب الانش موقتیه چون به قول خودت حس میکنه داره از دستت میده. بیخیال شو 

نه خودت رو عذاب بده نه اون رو 

ای که مرا خوانده ای، راه نشانم بده 

اولیه که عقل معاش نداره

زن داری هم بلد نیست

اگه بچه ننه باشه پک کامله

درمان تضمینی بواسیر یا همورویید،سه روز.    روزی سه بار.     به مدت 20تا 30دقیقه.       توی تشت آب گرم بشینید   گره ها باز میشن وخون از گره خارج میشه     هرکی به دردش خورد 10تا صلوات بفرسته برای سلامتی و ظهور امام زمان.           خدا به شیطان گفت به آدم سجده کن ،شیطان گفت سجده نمیکنم ولی یجوری عبادتت میکنم که هیچ موجودی قبل و بعد من اونجوری عبادتت نکرده باشن.  ،خدا گفت نه من اینجوری میخوام میخوام تو منو طبق اراده و خواست خودم اینجوری عبادت کنی نه اونجوری که خودت میخوای......شیطان قبول نکردو رانده شد .....الان هم همون شگردو به کار میبره،خدا ۱۲۴ هزار پیامبرو فرستاد آخرم پیامبر مارو وقرآن و قشنگ فهموند که از ما چجور عبادتی و میخواد .....نماز بخونید روزه بگیرید باحجاب باشید و ......اما بازم بعضیا میگن دلت پاک باشه بسه ...دل پاک به چه دردی میخوره خدارو اونجور که خودش میخواد عبادت نکنیم!!!!!!!.            آیت الله بهجت میگه دنیا خانه ی بلاست...........         چه توقعاتی از خونه ی بلا دارید     
اره میدونه

مطمعن شو ادمی نباشه که این مسئله رو بروت بیاره 

تجربه نشون داده روابطی ک‌ حاصل خیانتن طرف مقابل بعد ی مدت شکاک بازی درمیاره یا بروی طرف میاره ک اره تو خائنیو فلان ..

نامزدت الانم چون میدونه کسی هست و ممکنه از دست بدت خوب شده چارروز دیه که بری خونش میشه همون ادم سابق ذات بد نیکو نگردد چونکه بنیادش بد است 

🜲 هیچکس نمیتونه دری رو برات ببنده🜲 که خدا برات بازش کرده باشه...🤎👑👸