2777
2789
عنوان

دم +عکس + مرمری🥺🥺🥺🥺

| مشاهده متن کامل بحث + 10276 بازدید | 159 پست
فقط خسته ای تو دلت بگو یه روز دلت برای این روزها تنگ میشه خیلی تنگ

باورم نمیشه

لحظه شماری میکنم فقط بزرگ شن

اخرشبا از خستگی بیهوش میشم دست تنها سخته

من این روزا ی حال دیگه ای دارم......جهان من لباس تازه میپوشه...‌‌منو تو دیگه تنها نیستیم چون که....خداباما نشسته چای مینوشه.....
وای اگه پسرمن بوداصلا حوصله این کارهارونداره.سریع عصبانی میشه.ولی پسربزرگت خیلی صبوره.درآینده یه آقا ...

اره صبوره

فراتر از ی بچه س برام همیشه میگم رادمهر رفیقمه 

من این روزا ی حال دیگه ای دارم......جهان من لباس تازه میپوشه...‌‌منو تو دیگه تنها نیستیم چون که....خداباما نشسته چای مینوشه.....

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

کاملا درکت میکنم من بچه هام شیر ب شیره کلافم کردن

خداصبرت بده

چرا اینقدر این تاپیک دوست داشتم اخه

منم دلم دوتا بچه این مدلی خواست که😍

من شیفته خوشی های ساده ام ان ها اخرین پناه جان های محزون اند ☘️ ما توضیحی به کسی بدهکار نیستیم.بگذار بگویند غیرمنطقی یا غیراجتماعی هستیم؛ اما به این می‌ارزد که خودمان باشیم ؛ چقدر زندگی ها که با این توضیح خواستن‌ها و تلاشهای بیهوده برای قانع کردن دیگران بر باد رفته اند
سرش خورد چندروز پیش ب لبه تخت حالا دعواش میکنم نره رو تخت بپره امروز اومدم دیدم داره رو تخت میپره و ...

وای خداچه مهربونه.خوشبحال زنش درآینده.ازلحاظ اخلاقی شبیه خودته یاشوهرت

شهرازصداپراست،    🗣    ولی ازسخن تهی،                                                       
بروآلبوم عکس بیارنشونش بده بچه ها عکس رودوست دارن شاید آروم شد

جذابترین چیزارو دادم حتی گوشی و کلیپ ک عاشقشه ولی وقتی پای داداشش وسط باشه هیچ کدومو نمیخاد 

شبا اینجوری میخابن😄😄😄

بچه منم همین هستن البته فاصله سنی شون کمتر و دختر و پسر هستن بچه ها من ۵و۸ساله اند

ای جانم

موقع تکلیف نوشتن اذیت نمیکنه کوچیکه

دعا کن خدا بده بهم

انشالله عزیزم

خدا به زودیزود ی دوقلو سالم بهت بده

چرا اینقدر این تاپیک دوست داشتم اخه منم دلم دوتا بچه این مدلی خواست که😍

خدا بهت بده😄😄😄

اگه داد و اومدی تاپیک بزنیو غیبت کنی ازشون منم تگ کن😄😄😄😄

نگو این همه شیرینی

حالا بگو ببینم چیا در انتظارمه😂

خدا بهت بده😄😄😄 اگه داد و اومدی تاپیک بزنیو غیبت کنی ازشون منم تگ کن😄😄😄😄

حتما  

من شیفته خوشی های ساده ام ان ها اخرین پناه جان های محزون اند ☘️ ما توضیحی به کسی بدهکار نیستیم.بگذار بگویند غیرمنطقی یا غیراجتماعی هستیم؛ اما به این می‌ارزد که خودمان باشیم ؛ چقدر زندگی ها که با این توضیح خواستن‌ها و تلاشهای بیهوده برای قانع کردن دیگران بر باد رفته اند
وای خداچه مهربونه.خوشبحال زنش درآینده.ازلحاظ اخلاقی شبیه خودته یاشوهرت

بیشتر شوهرم

ای جانم موقع تکلیف نوشتن اذیت نمیکنه کوچیکه

نه میگم کوچیکه پنج ساله است امروز کنار آبجی مشق هم نوشته تعصبی به خواهرش داره عجیب و غریب ابدا هیچکس هیچکس حق ندارد خواهرش اذیت کنه چند روز پیش سر شون خورد به هم من دخترم دعوا کردم در حال گریه میگه هیچی نیست چیزی نشده چکار داری آبجی را بعد بدو رفته خواهرش بغل کرده

همه عمر برندارم سر از این خمار مستی    که هنوز من نبودم که تو در دلم نشستی