2777
2789
عنوان

دم +عکس + مرمری🥺🥺🥺🥺

10267 بازدید | 159 پست

کچلم کرد خدایا😭😭😭
اولی باید صبح بره مدرسه عادت داره زود بخابه دومی نمیزاره عین دم بهش وصله دسشوییم میره پشت درش میشینه تا بیاد
دوتا ادم گنده نتونستیم اینو جمع کنیم بچه بخابه
باباش برد حمام بسکه جیغغغغ زدددددد ن گزاشت داداشش بخابه  ن باباش حمام کنه اخرش موفق شد بیاد بیرون
در اتاقو بستم نره پیشش کلی با مشت و لگد در زد ک حسابی صدا داد و هرچی بازی کردیم سرشو بند کنیم گزاشتیمش ت‌‌ تاب تو ماشینش توپ بازی فایده نداشت فقط عین جت میدوید میرف پیش اون اخرم پسرم دعوامون کرد چکارش دارید بزارید بیاد😐😐
حالا رفته هم ک اروم نمیگیره بخابه پیشش
بالا سر داداشش راه میره موهاشو میکشه پریز برق کنار تخته هی روشن خاموش میکنه تا میاد چشماشو ببنده هی داد میزنه داااااا     داااااااا   یعنی داداش😐 الانم برقو روشن کرده داره بزور براش اسپری بینی میزنه😓😓😓😓
هرچیم اخم و تخم و چشم غره رفتم ککشم نگزید😑😑😑😑😑
راهکار بدید

طفلکم خابه بزور خودشو نگه داشته

درهمه حال وصله بهش😑

من این روزا ی حال دیگه ای دارم......جهان من لباس تازه میپوشه...‌‌منو تو دیگه تنها نیستیم چون که....خداباما نشسته چای مینوشه.....

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

قلبم اکلیلی شد اوخودااااااااا🥺🥺🥺🥺🥺🥺🥺🥺🥲😂😻

اگه واسه عموم پیامک تبریک سالگردعضویت بره تقصیر نی نی یاراست حلالتون نمیکنم،سن الله نینی یار جان نترکون کاربری ۱۰ اممه  بی بی گفت خدارو چی دیدی شاید شد،گفتم بی بی داره نامزد میکنه،باز گفت خدارو چه دیدی شاید شد🖤