2777
2789
عنوان

دم +عکس + مرمری🥺🥺🥺🥺

| مشاهده متن کامل بحث + 10267 بازدید | 159 پست
هربچه ای بود تا حالا لهش کرده بود😅

وای اگه پسرمن بوداصلا حوصله این کارهارونداره.سریع عصبانی میشه.ولی پسربزرگت خیلی صبوره.درآینده یه آقای داناوصبوری میشه،

شهرازصداپراست،    🗣    ولی ازسخن تهی،                                                       

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

تروخدا از طرف من گازش بگیر  چه خوردنیههههه

بلشه😬

من این روزا ی حال دیگه ای دارم......جهان من لباس تازه میپوشه...‌‌منو تو دیگه تنها نیستیم چون که....خداباما نشسته چای مینوشه.....
وایییی چ عشقایی داری خدا حفظشون کنه  جان من از لپ کوچیکخ ی گاز محکم بگیر تا غش نکردم

رومخه

ولی باشه😅بخاطر تو میگیرم

من این روزا ی حال دیگه ای دارم......جهان من لباس تازه میپوشه...‌‌منو تو دیگه تنها نیستیم چون که....خداباما نشسته چای مینوشه.....
اره دقیقا نگرانم اولی نتونه درست بخابه صبح خاب الو باشه

کاملا درکت میکنم من بچه هام شیر ب شیره کلافم کردن

همیشه توکلتون ب خدا باشه ،😍😍مامان دوتا بچه ناز🙌مهدی۹۷/۰۵/۲۰🙆زهرا۹۸/۱۱/۳۰❤️
اره دقیقا نگرانم اولی نتونه درست بخابه صبح خاب الو باشه

بروآلبوم عکس بیارنشونش بده بچه ها عکس رودوست دارن شاید آروم شد

شهرازصداپراست،    🗣    ولی ازسخن تهی،                                                       
عشق این بچه های کوچولو به هم دیگه واقعا ناب

اره عین زن و شوهرای تازه ازدواج کرده میمونن😄😄😄

مرمری من خیلی تعلیق شوم اسمم عوض شده تو چه کاربر خوبی هستی که نمی ترکوننت من زبونم تند است ؛ ممکن ...

اهمیت نده عزیزم مجازیه دیگه

قبلا دهن ب دهن میشدم الان ب کتفمم نیس هیچی😑😑

اره عین زن و شوهرای تازه ازدواج کرده میمونن😄😄😄

بچه منم همین هستن البته فاصله سنی شون کمتر و دختر و پسر هستن بچه ها من ۵و۸ساله اند

همه عمر برندارم سر از این خمار مستی    که هنوز من نبودم که تو در دلم نشستی
به نظرم یه خوردنی که دوس داره براش بگیر به هوای خوردنی بکشونش تو اتاق تا حواسش پرت بشه بعدشم باهاش ب ...

هیییییچییییی دوس نداره

مطلقاااا هیچیییی

هنوزم بزور سرنگ تغذیه میشه حتی شیرشو بزور میخوره

وااای خدا اولی چه مطلومه  معلومه دومی شررره😅😅😅😅

اره شیطونه و غیرقابل کنترل

گاهی تحمل تموم میشه داد میزنم 

فقط داداشش میتونه تحمل کنه

امروز دوس داشتنی ترین اسباب بازیش رو شکست و اون هیچی نگفت😥😥

خدا حفظشون کنه 😚 مشخصه دومی شیطونه اولی مظلوم🥺

اره دقیقا

اولی بی نهایت ارومه انقدر ک دلم نمیخاد بفرستمش مدرسه میترسم اذیتش کنن خیلی خیلی دلرحمه

چه حوصله ای داره پسربزرگت😅

سرش خورد چندروز پیش ب لبه تخت حالا دعواش میکنم نره رو تخت بپره امروز اومدم دیدم داره رو تخت میپره و پسر بزرگم بخاطر اینکه سرش نخوره خودشو پهن کرده لبه تخت ک افتاد بیوفته رو اون😢😢