2777
2789
عنوان

دم +عکس + مرمری🥺🥺🥺🥺

| مشاهده متن کامل بحث + 10267 بازدید | 159 پست

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

به نظرم یه خوردنی که دوس داره براش بگیر به هوای خوردنی بکشونش تو اتاق تا حواسش پرت بشه بعدشم باهاش بازی کن تا بخابه .درسته که میگن بچه رو نباید بترسونی ولی خب من بودم میترسوندم . بچه خواهرشوهرم بچه اخریش وصله به من. وقتی کوچیک بودومیومدن خونه ما خیلی وصل بود بهم .یه شب که خیلس خسته بودم  وداشتم میخابیدم یهو اومد تواتاق یه صدایی دراوردم ترسیدبازم اوند باز چم صدا دراوردم  ترسید رفت هوابید دفعات بعد که میومد دسگه توی راهرو اتاقا نمیومد .حتی روز

وااای خدا اولی چه مطلومه 

معلومه دومی شررره😅😅😅😅

شدی صاحب هر بند دلم 😍شدی روز و شبم ماه دلم 😍مهمون کوچولوی دلم خیلی خوش اومدی به زندگی مون🥺خدایا شکرت.  خدایا خودت مواظب مسافر کوچولوم باش😍02/6/13 بیبی چکم مثبت شد😍.                                      پسر کوچولو قشنگم داری داداش بزرگه میشی قربونت برم🥺🥺

ووی ننه اینو فقط باید خورد

زورم نمیرسه بخورمش

ولقعا زورم ب دومی نمیرسه😁

من این روزا ی حال دیگه ای دارم......جهان من لباس تازه میپوشه...‌‌منو تو دیگه تنها نیستیم چون که....خداباما نشسته چای مینوشه.....
سلام مرمری  چقدر دنبالت گشتم عزیزم خوبی؟

سلام گلم ممنون

من ک همش کف سایت پلاسم😆

من این روزا ی حال دیگه ای دارم......جهان من لباس تازه میپوشه...‌‌منو تو دیگه تنها نیستیم چون که....خداباما نشسته چای مینوشه.....
قلبم اکلیلی شد اوخودااااااااا🥺🥺🥺🥺🥺🥺🥺🥺🥲😂😻

بعضی وقتا دلم میخاد لهش کنم😁

زورم نمیرسه بخورمش ولقعا زورم ب دومی نمیرسه😁

فقط خسته ای تو دلت بگو یه روز دلت برای این روزها تنگ میشه خیلی تنگ

همه عمر برندارم سر از این خمار مستی    که هنوز من نبودم که تو در دلم نشستی
ای خدا چه تصویرقشنگی.فکرکنم‌پسربزرگت خیلی مظلوم وآقاست

هربچه ای بود تا حالا لهش کرده بود😅

هیچ کاری نمیتونی بکنی .آخرش کارخودشو می‌کنه😕

اره دقیقا

نگرانم اولی نتونه درست بخابه صبح خاب الو باشه

روزای خوبشون الانه

چطور مگه

ازین بدترم داریم؟