2777
2789
عنوان

دم +عکس + مرمری🥺🥺🥺🥺

| مشاهده متن کامل بحث + 10276 بازدید | 159 پست

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

نه میگم کوچیکه پنج ساله است امروز کنار آبجی مشق هم نوشته تعصبی به خواهرش داره عجیب و غریب ابدا هیچکس ...

ای خداااا😍😍😍😍 

خوبه باز راحتی 

من موقع تکلیف نوشتنم مصیبت ها دارم

میخاد پاره کنه خطخطی کنه

اون داره مینویسه این میخاد از سروکولش بره بالا

من این روزا ی حال دیگه ای دارم......جهان من لباس تازه میپوشه...‌‌منو تو دیگه تنها نیستیم چون که....خداباما نشسته چای مینوشه.....
😂😂😂😅😅🤣🤣🤣سلام عزیزم .خوبی؟ماشاالله اولی چه بزرگ شده😍😍😍😍🤗🤗🤗🤗

شوکول😍😍😍😍خیلی وقته ندیدمت دوست قدیمی

خوبی

کجازود بابا دهنم سرویس شده😄

من این روزا ی حال دیگه ای دارم......جهان من لباس تازه میپوشه...‌‌منو تو دیگه تنها نیستیم چون که....خداباما نشسته چای مینوشه.....
دم به روایت تصویر😐😐😐

فدای این فینقیلی ها.منم به۷ساله و یه ده ماهه دقیقا همینه حالمون.من کوچیکه رو از ظهر به بعد نمیزارم بخوابه که شب زودتر بخوابه.ما موقع درس و مشق خونمون واویلاست.میشینیم زمین خانم سوارش میشه میزیم روی میز از شلوار و پیراهنش میگیره و بیاد بالا  

من حسابم زِ همه مردم این شهر جداست/من امیدم به خدا، بعدِ خدا هم به خداست
به نظرم یه خوردنی که دوس داره براش بگیر به هوای خوردنی بکشونش تو اتاق تا حواسش پرت بشه بعدشم باهاش ب ...

خیلی کارت اشتباه و احمقانه بود متاسفم

این کاربر روح و قلبش را برای همیشه در دی ماه ۱۴۰۴ جا گذاشته است.

مشخصه الگوش پدرشه.ولی پسرمن به خودم برده سریع ازکوره درمیره😅

منم زود از کوره درمیرم 

فقط استثنا برای بچه هامه فقط برا اونا صبورم و خودمو کنترل میکنم

شوکول😍😍😍😍خیلی وقته ندیدمت دوست قدیمی خوبی کجازود بابا دهنم سرویس شده😄

سعادت نداشتم عزیزم.بچه من که تک فرزنده دم باباشه😂کم کم ۶ سالش تموم میشه ولی بازم وابسته به باباشه انگار نه انگار من مامانشم

عزیزم خدا حفظش کنه برات تنها راه حلت اینه کوچیکه  بعد از ظهر نخوابه تا خسته بشه و شبا زود بخواب ...

۷صبح بیدارمیشه

تا دو بزور نگهش میدارم 

دو میخابه تا۳بیدازش میکنم ک شب زود بخابه

اینم از شبامون😁

۱۶ماهشه نمیشه خیلی بیدارنگهش داش

سعادت نداشتم عزیزم.بچه من که تک فرزنده دم باباشه😂کم کم ۶ سالش تموم میشه ولی بازم وابسته به باباشه ا ...

بهتر میخای چکار

بزار همون دم باباش باشه

راحتی هااا تک فرزندی حالشو میبری

واقعا دوتا پره چالشه

ای خداااا😍😍😍😍  خوبه باز راحتی  من موقع تکلیف نوشتنم مصیبت ها دارم میخاد پاره کنه خط ...

من خودم یه داداش دارم ۶سال ازم کوچیک تر سر درس خواندن خیلی اذیتم کرد منم تصمیم گرفتم فاصله شون کم باشه کوچیک عقلش برسه

همه عمر برندارم سر از این خمار مستی    که هنوز من نبودم که تو در دلم نشستی
فدای این فینقیلی ها.منم به۷ساله و یه ده ماهه دقیقا همینه حالمون.من کوچیکه رو از ظهر به بعد نمیزارم ب ...

حالا وایسا راه بیوفته

بیچاره میکنن ادمو 

فقط باید ۴نعل دنبالش دوید😄😄😄😄