2777
2789

من دوتا دختر دارم اولی ۷ ساله دومی ۵ ساله

اولی خوشگل و سفید ...دومی خوشگل ولی  پوستش سبزه اس.

حالا دیروز از مهد اومده میگه بچه ها مسخره ام میکردن میگفتن تو سیاهی ..البته دخترم‌میگه منم جوابشون رو دادم گفتم خودتون سیاهین و رفتم به مربیمون گفتم‌..

خیلی ناراحتم همیشه هرجا میریم یا این دوتا رو مقایسه میکنن که وای چرا اولی سفیده دومی سیاهه...یا بخودش میگن...منم همیشه جوابشون رو میدم‌که نه دخترم خوشگل و سفیده....ولی واقعا خود دخترمم که ناراحته..توروخدا راه حلی ندارین برای سفید شدن پوستش؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم عکسش میزاری 

گذاشتی لایک کن 

🔵درخواست دوستی آقایون 🔵 = رد  .   ★🌙  .  •  °      •      ‌. ★🌙   •     ★    .   .    ★     •   .   ★     .   •   °    ★    .  ★    °   ★🌙   .  °     .    •   ★🌙  .   ★   .   .   •    ★  .  

همین بیشعورا وقتی من بچه بودم بهم میگفتن ماست :) 

یا گچ یا ماست 

سفید باشی یچیز میگن سیاه باشی یچیز دیگه

برای ازدواج آیدا و ایمان نفری یه صلوات میفرستید؟؟🥺❤      میشه لطفا اگر امضامو میخونی ریپلای کنی بگی وای چ امضا باحالی یکی دیگه برگرده بخونه برام دعا کنه بلکه فرجی شد مشکلاتم حل شد :) من وضعیتم خوب نیست.. اگر در توانتونه برام خیلی دعا کنید بهش برسم 🥲🖤انشالله هرکی برام دعا کرد ب بهترین شکل حاجت روا بشه برا خدا سخت نیست ک قسمت و صلاح مارو باهم بزاره هست؟؟ من ب خدا اعتماد دارم....        خیلی دوسش دارم.... خیلی زیاد 🙂 

الهی بگردم منم سبزه بودم خواهر نداشتم باهاش مقایسه شم 

ولی خیلی بهم میگفتن سیاه و با مادرم بودم تو چشمم نگاه میکردندمیگفت خودت که سفیدی چرا دخترت به خودت نرفته 

https://www.aparat.com/v/yGrEi/برکات_دعای_توسل_هر_روزاگه حاجت داریدگوش کنید😍اگه انجام دادیدمنم دعاکنید🙏اینکه سال بعدبچمو بغلم کنم ...و پدر و مادرم سلامت باشند وسایشون بالای سرم 

بقیه اگه چیزی میگن نباید بگی دخترم سفیده پوستش چون خودشم می‌دونه سفید نیست

به جاش بگو مهم شخصیت و تربیت دخترمه که صد پله از بقیه جلوتره

وقتی افسرده شدم،مامانم می‌گفت چشم خورده!دکتر می‌گفت بیماریه!مذهبی میگفت جنه! و من تنها کسی بودم که میدونستم تویی . . !  ..«اگر اون برای تو ساخته شده،من برای تو ویران شدم!».. ( کاربری دست دو نفر هست 🌱) (متعهد💍💒)

جا اینکه دنبال راه حل واسه سفید شدن پوستش بگردی رو اعتماد ب نفسش کار کن دوست من یکی از اعضای بدنش مصنوعی بود اندازه خانواده بین ماها محبوبیت داشت از بس با اعتماد ب نفس بود

ادم تعجب میکنه این حجم بیشعوری چجوری تو بعضیا جا شده برای سلامتی