2777
2789
عنوان

از دیروز که دخترم از مهد اومده فقط دارم گریه میکنم😔😔

| مشاهده متن کامل بحث + 1255 بازدید | 74 پست

عزیزم چرا به فکر تغیر بچت هستی؟

باهاش حرف بزن میدونم سنش کمه سخت میتونه قبول کنه ولی اونقد بهش مهر و محبت بورز بهش اعتماد ب نفس بده از همین بچگی یاد بده ک خودشو دوست داشته باشه اگه از الان یاد نگیره خودشو دوست داشته باشه تو آینده هم همینه 

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

فقط و فقط جوری با دخترات رفتار کن انگار ملکه هستند پرنسس هستند براشون جوری حرف بزن ک براشون اهمیتی نداشته باشه 

کاربری سال نودوهفتم ب چوخ رفت😊روحش شاد.. سرشارم از مشکل.. اینقد مشکلات وحشتناکی دارم ک خودمم میترسم بهشون فکر کنم. دوس داشتی برام دعا کن🙏🏻🌺

این چه حرفیه

سفید بشه که چی

دوسش نداری بدش من .منتشو دارم فینگل بچه رو

باافتخاربگو شما سبزه ای قشنگم

ادم ها هرکسی یه زیبایی دارن و زیبایی شما همین سبزه بودنته

قلبته روح پاکته 

کاش قبل حاملگی یه تست از زوجین میگرفتن بعد اجازه میدادن حامله شن

خب بهش نگو خوشگل و سفیدی 

اون توی ایینه خودشو میبینه و میدونه سبزه اس و میفهمه داری بهش دروغ میگی

بهش بگو سبزه هم یه نوع رنگ پوست و قشنگه خیلیا سبزه ان 

بهش مدلای قشنگ سبزه رو نشون بده تابفهمه زیبایی به رنگ پوست ربطی نداره

از این ادما متنفرم این ادما اعتماد به نفس منو گرفتن هنوزم که بیست سالمه بابت رنگ پوستم ناراحتم خدا لعنتشون کنه

یه جایی تو زندگیم فهمیدم که خدا مهربونه ولی برای من نه بخشنده اس ولی برای من نه شفادهنده اس ولی برای من نه دست گیرنده است ولی برای من نه اگه موقع خوندن این متن حس‌کردی که من اشتباه میکنم تو یه انسان خوش بختی قدر زندگیتو بدون 

منم یه پسرم چشماش رنگیه هرجا میریم میگن نکنه بچه خودتون نیست عوض شده

اینکه خوبه. به ما میگفتن بچتون خوشگله به کی رفته. به طور غیر مستقیم یعنی ننه باباش که زشتن بچه به کی رفته 

یه  سر  برو مدارس استثنائی   وبرای سالم بودن بچت  شاکر باش''خودت حساس نباش  تا روی بچه هم تاثیر  نزاره'از گجا معلوم  شاید کوچیکه یه استعدادی داشته باشه  که بعد از این دیگه بزرگه به چشم نیاد  پس رو تواناییهاش کار کن  نه رنگ  پوستش'' گلم

گروه رز 

عزیزم بجای راه حل برای سفید شدن دنبال راه پذیرش باشید، نگید تو سفیدی! بهش یاد بدین که هرکس با تفاوتایی ک داره قشنگه و خاصه تا ناراحت نشه 

من و خواهرمم همینطور بودیم و منو مسخره میکردن ولی بررگتر شدم سفید شدم

.................................................................................................................................................................... بعد 4 سال و مراجعه به 15 تا متخصص در 4 استان و مصرف 13دوره داروی شیمیایی نهایتا 26 اردیبهشت1403 آی وی اف کردم و دوتا جنین انتقال دادم، 3/5 بی بی چک مثبت شد میلرزیدم و گریه میکردم اصلا باورم نمیشد،3/9 آزمایش بتا 500 شد بازم باورم نمیشد،تبدیل به یه آدم دیگه شدم براش با عشق عروسک میبافتم، چندتا کتاب تربیت فرزند خوندم، لالایی حفظ میکردم براش میخوندم، چقدر قرآن و دعا خوندم براش ولی بازم باورم نمیشد،3/26 رفتم سونو که صدای قلبشو بشنوم ولی هیچوقت نشنیدم، دکتر گفت رشدش متوقف شده قرص بخور سقط کن..نکردم.. آخه چجوری دلم بیاد... تو 11 هفتگی خودش رفت.. بچمو لای یه تیکه پارچه سفید گذاشتم و خاک ریختم روی همه امید و آرزویی که داشتم، دستای عروسکشو نبافتم، کتاب نخوندم، حالا شبا منم و لالایی هایی که حفظ کردم... نه اومدنش رو باور کردم نه رفتنش 💔

سلام عزیزم

چه خوبه که اینقدر اهمیت میدی

من به همین خاطر افسرده بودم و اعتماد به نفسم پایین بود

چون خواهرم و داداشم سفید و چشم رنگی بودن

تا اینکه بزرگ شدم و دوستام بم گفتن چشمات درشته ، پوستت صافه ، خوش اندامی ...  و از صفات مثبت اخلاقیم میگفتن بم

تازه  متوجه شدم عه منم زیبایی دارم فقط پوستم سفید نیس

لطفا 

همیشه از صفات مثبتش جلوی خودش به بقیه بگو ، و بش مسئولیت بده تا حس خوب بگیره 

وبا قصه  بش بگو  ارزش آدم خوب و خوش قلب بهتر از آدم زیباو مغروره

اینکه اگر چشم آبی و یا مسیحی باشن ازشون دفاع کنیم ،  و اگر رنگین پوست باشن ، بگیم به ما چه ؟  نشونه با کلاسی نیست ،  نشونه زیر پا گذاشتن انسانیت هستش ...   #بخاطرکودکان‌ترسیده‌ی‌بی‌دفاع