2777
2789

دیشب بی دلیل زنجیرم پاره شد از این طنابیاست صبح اومد خونه گفتم زنجیرم پاره شد بی دلیل گفتم اون پولی که دستت اومد میخوای طلا برای پس انداز بخریم بده من یه زنجیر ونیزی بگیرم اینو میذارم برای پس انداز شروع کرد غر زدن که اره فقط ضرر میزنی همین خوبه میبرم جوش میدم معلوم نیست چه جوری لباستو عوض کردی گیر کرده پارش کردی منم خیلی ناراحت شدم عصبی شدم گفتم اره کشتی گرفتم منم النگوهامو نیم ستمو در اوردم گفتم نمیخوام حالا شب قراره بریم خونه داداشم جیغ داد که بندازشون میخوای ابرو منو ببری بگن طلای زنشو فروخته انگار من از قصد پاره کردم

مگه مرد طلای زنشو بفروشه، آبروش میره؟! اولین باره همچین چیزی میشنوم

بزن باران به نام هرچه خوبیست /به زیر آوار گاه پایکوبیست /مزارع تشنه جویباران پر از سنگ /بزن باران که وقت لای روبیست /بزن باران بهاران فصل خون است /بزن باران که صحرا لاله گون است /بزن باران و شادی بخش جان را /بباران شوق و شیرین کن زمان را /به بام غرقه در خون دیارم /به پا کن پرچم رنگین کمان را

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

باز خوبه براش مهمه که نگن طلای زنش و فروخته شوهر سابق من براش مهم نبود زندگی و بفروشه

درخواست ندید ... درخواست ندید ... درخواست ندید ...ممنونم که رعایت می کنید و در خواست نمیدید 😮‍💨

سرچی دعوا کردی نفهمیدم میتونستی بگی ببره جوش بدن بیرون،اگه طلای دیگه دلت میخاد روش کار کن با دعوا نه.بفروشین پولم روش بزارین یه چیز گرونتر و بهتر بخرین.

کاربر قدیمم.سال۹۶.اگه دنبال رمان خوب میگردی،پیشنهاد میکنم بری اینارو بخونی.روز قضاوت،بامداد خمار،شب سراب،حصار تنهایی من،پانتی بنتی،بن بست بهشت،طلسم شده.رمان زیاد خوندم ولی الان یادم نیست.اگه تازه میخای انیمه دیدنو شروع کنی،میتونی اینارو نگاه کنی،قلعه متحرک هاول،شهر اشباح،دختری که در زمان میپرید،وقتی مارنی آنجابود.اگه برنامه میخای که راحت توش فیلم وسریال ببینی بدون سانسور و زبان اصلی و دوبله،برنامه دلفان رو از گوگل دانلود کن.خیلی برنامه ی خوبیه.اگه دنبال بازی هستی میتونیgreeat pizzaرو دانلود کنی و بازی کنی.البته امیدوارم سلیقت مثل من باشه😊.

مگه مرد طلای زنشو بفروشه، آبروش میره؟! اولین باره همچین چیزی میشنوم

ابروش نمیره عزیزم ما هزار بار خریدیم فروختیم ولی خب ارزش زنو به طلا میدونه میگه زن نباید بدون طلا باشه الان نمیگن چرا بی دلیل در اورده برای چی زنداداشت اینا نیم ستی که تازه خریدی

سرچی دعوا کردی نفهمیدم میتونستی بگی ببره جوش بدن بیرون،اگه طلای دیگه دلت میخاد روش کار کن با دعوا ن ...

دعوا سر اینکه میگه تو بی احتیاطی کردی پارش کردی درصورتی که بی دلیل پاره شد

دعوا سر اینکه میگه تو بی احتیاطی کردی پارش کردی درصورتی که بی دلیل پاره شد

این حرفا بین همه زنو شوهرا هست.کش نده.طلاهاتو بنداز برو مهمونی.

کاربر قدیمم.سال۹۶.اگه دنبال رمان خوب میگردی،پیشنهاد میکنم بری اینارو بخونی.روز قضاوت،بامداد خمار،شب سراب،حصار تنهایی من،پانتی بنتی،بن بست بهشت،طلسم شده.رمان زیاد خوندم ولی الان یادم نیست.اگه تازه میخای انیمه دیدنو شروع کنی،میتونی اینارو نگاه کنی،قلعه متحرک هاول،شهر اشباح،دختری که در زمان میپرید،وقتی مارنی آنجابود.اگه برنامه میخای که راحت توش فیلم وسریال ببینی بدون سانسور و زبان اصلی و دوبله،برنامه دلفان رو از گوگل دانلود کن.خیلی برنامه ی خوبیه.اگه دنبال بازی هستی میتونیgreeat pizzaرو دانلود کنی و بازی کنی.البته امیدوارم سلیقت مثل من باشه😊.

بی خیال بابا

نه اصلا دانشجوی پزشکی نیستم .اونموقع تازه قبول شده بودم جوونی کردم این اسمو گذاشتم .نمیدونم چرا بعضیا فکر میکنن باید شاخ و دم داشته باشیم.من اینستا ندارم و تایم بیکاری میام اینجا.اصلا تو درست میگی .من دانشجو پزشکی نیستم .

ابروش نمیره عزیزم ما هزار بار خریدیم فروختیم ولی خب ارزش زنو به طلا میدونه میگه زن نباید بدون طلا با ...

فکر کردم شوهرت گفته حالا که پاره شد۶ بده ببدم بفروشم عصبانی ام

بخدا نرد بد ندیدی که سر همچین حرفی بهت برخورده

مشخصه مرد خوبیه

طول بدی این جرو بحث الکی را کارما تلافی میکنه سرت

شوهرت خوبه شما حرف هاتو بدون هیچ سیاستی میگی میگفتی ببریم درستش کنیم یا دوسه تومن بزار روش تعویضش کن ...

بخدا من حرف بدی نزدم گفتم اون پولی که دستت اومد اونو یه زنجیر بهتر بگیرم این طنابیه میگن خوب نیست هی پاره میشه اینو گفتم شروع کرد که تو بی احتیاطی پارش کردی خب ادم بهش برمیخوره از قصد پاره نکردم که