2777
2789
عنوان

از دیروز که دخترم از مهد اومده فقط دارم گریه میکنم😔😔

| مشاهده متن کامل بحث + 1255 بازدید | 74 پست
اینکه خوبه. به ما میگفتن بچتون خوشگله به کی رفته. به طور غیر مستقیم یعنی ننه باباش که زشتن بچه به کی ...

وای تا الان از این زاویه نگاهش نکرده بودم

یه جایی تو زندگیم فهمیدم که خدا مهربونه ولی برای من نه بخشنده اس ولی برای من نه شفادهنده اس ولی برای من نه دست گیرنده است ولی برای من نه اگه موقع خوندن این متن حس‌کردی که من اشتباه میکنم تو یه انسان خوش بختی قدر زندگیتو بدون 

این شعرو براش بخون😂 سفید سفیدی یه قرون سرخ و سفیدی دوقرون حالا که شدی تو سبزه هرچی بگی می ارزه ...

بعد روحیه اون یکی داغون میشه😂

یه جایی تو زندگیم فهمیدم که خدا مهربونه ولی برای من نه بخشنده اس ولی برای من نه شفادهنده اس ولی برای من نه دست گیرنده است ولی برای من نه اگه موقع خوندن این متن حس‌کردی که من اشتباه میکنم تو یه انسان خوش بختی قدر زندگیتو بدون 

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

منم بزرگه سبزه اس کوچیکه سفید یبار همسایه مامانم اینا همونجوری تو روی دختر بزرگم گفت این کوچیکه سفید ...

من فکر میکردم نسل ما مردم بی فهم و شعور بودن الآنم که همینه من انقد مقایسه شدم که از مقایسه شدن بچه هام میترسم خصوصا درس و ظاهر خصوصا دختر و پسر 

هنوز بچه ندارم ترس دارم 

https://www.aparat.com/v/yGrEi/برکات_دعای_توسل_هر_روزاگه حاجت داریدگوش کنید😍اگه انجام دادیدمنم دعاکنید🙏اینکه سال بعدبچمو بغلم کنم ...و پدر و مادرم سلامت باشند وسایشون بالای سرم 
بعد روحیه اون یکی داغون میشه😂

😂😂😂

همه رفتند بخوابند و منم در به دری     فکر اینکه چه زمان کربلایم ببری... ادامه👈.     ببینید کی اومده خانم دکتر آیندتون❤ من صرفا برای اینکه اطلاعاتم در مورد بارداری زیاد بشه اینجا اومدم که بعد ها وقتی متخصص زنان زایمان شدم بتونم کمکتون کنم💙💙💙 لایک نکن برادررررر😠😬😬
من فکر میکردم نسل ما مردم بی فهم و شعور بودن الآنم که همینه من انقد مقایسه شدم که از مقایسه شدن بچه ...

متاسفانه هستن همچی آدمایی ک فکر قلب شکسته یه بچه نیستن و همه حرفی تو روش میگن 

اللهم عجل لولیک الفرج🤲 
خب بهش نگو خوشگل و سفیدی  اون توی ایینه خودشو میبینه و میدونه سبزه اس و میفهمه داری بهش دروغ م ...

شما حرف منو میفهمید..دارن میگن رو اعتماد. بنفسش کار کن..شما که اعتماد بنفس داشتی و با حرفاشون داغونت کردند..با این خانمها بگو که من دارم چی میگم..بعد بگن برات متاسفیم‌ که چرا دنبال دارو میگرد برو دخترتو با اعتماد بنفس بار بیار..فقط یک چیزی شنیدن و شعار میدن.یکی نیست بگه .اگه اعتماد بنفس دارین چرا پس هر هر روز دنبال عمل بینی و هزارتا چیز دیگه هستین ؟؟

میخواستم بگم انیمیشن موآنا و علاءالدین و جاسمین بهش نشون بده بقیه اش تایپ نشد

من خودمم عاشق موآنا هستم هفته ای چندبار نگاش میکنم  خیلی فیلم خوبیه بخاطر رنگ پوستشون بانمکن خیلی 

اللهم عجل لولیک الفرج🤲 

ولی خدایی مردم عقب افتاده ای داریم 

من خودم سبزه ام 

هم سفیدو دوسدارم هم سبزه رو 

پوست خودمم خیلی دوسدارم فقط از لک ساز بودنش اذیتم 

وگرنه خیلیا دوربرم سفیدن ولی اندازه من چهرشون بانمک و زیبا نیست 😃 والا هرکسی ی نقاط مثبتی داره دیگه 😬

ولی کلا خیلی بده اینجور نظر دادنا ب بقیه 

این نیز بگذرد .....
منم بزرگه سبزه اس کوچیکه سفید یبار همسایه مامانم اینا همونجوری تو روی دختر بزرگم گفت این کوچیکه سفید ...

به نظرم بهش بگو درست گذشته اما بگو بفهمه زبونش و جمع کنه دل کسی دیگه نشکنه 

بگو یه چی پروندی اما دلشکستی دل شکستن تاوان داره

https://www.aparat.com/v/yGrEi/برکات_دعای_توسل_هر_روزاگه حاجت داریدگوش کنید😍اگه انجام دادیدمنم دعاکنید🙏اینکه سال بعدبچمو بغلم کنم ...و پدر و مادرم سلامت باشند وسایشون بالای سرم 
شما حرف منو میفهمید..دارن میگن رو اعتماد. بنفسش کار کن..شما که اعتماد بنفس داشتی و با حرفاشون داغونت ...

ببین ب منم میگفتن ولی مهم اینه اول ب بچت یاد بدی از خودش دفاع کنه و واقعا خودشو زیبا ببینه و دوم خودت اجازه ندی بقیه حرف بزنن چیزی هم گفتن پیش دخترت جوابشونو بده تا دخترت ببینه ک ازش دفاع کردی و حس بهتری بگیره

من خودمم کسی چیزی میگفت ناراحت میشدم اما بروز نمیدادم جوابشو میدادم 

این نیز بگذرد .....
شما حرف منو میفهمید..دارن میگن رو اعتماد. بنفسش کار کن..شما که اعتماد بنفس داشتی و با حرفاشون داغونت ...

خب عزیزم دماغ درمان داره عملش میکنن رنگ پوست درمان نداره تنها راهت اینه که بپذیریش  

خیلی از مردم نفهمن اصلا درست نمیشن نمیدونم چه لذتی از تخریب دیگران میبرن 

من بزرگ شدم پوستم دو درجه روشن شد مطمئن باش دخترت روشن میشه ولی اون تخریب شدنه هیچ وقت از بین نمیره یعنی من الانم که روشن تر شدم حس‌میکنم مثل سیاه پوستام اون صداها توی مغزم پلی میشه کاربرا میگن اجازه نده دخترت مثل الانِ من بشه

یادش بده بگه

وقتی رسید به سبزه هر چی بگی م یارزه

بگه من سبزه بانمکم 

خودتم بگو خداکنه بچه مودب و سالم باشه رنگ پوست فرقی نداره بگو منعاشق رنگ پوست دخترم هستم 

اینا روبگیدتا دهن گشادشون بسته بشه

اگه شما که مادری پشت بچت نباشی واقعا که