2777
2789
عنوان

از دیروز که دخترم از مهد اومده فقط دارم گریه میکنم😔😔

| مشاهده متن کامل بحث + 1255 بازدید | 74 پست

این شعرو براش بخون😂

سفید سفیدی یه قرون

سرخ و سفیدی دوقرون

حالا که شدی تو سبزه

هرچی بگی می ارزه😃😂

همه رفتند بخوابند و منم در به دری     فکر اینکه چه زمان کربلایم ببری... ادامه👈.     ببینید کی اومده خانم دکتر آیندتون❤ من صرفا برای اینکه اطلاعاتم در مورد بارداری زیاد بشه اینجا اومدم که بعد ها وقتی متخصص زنان زایمان شدم بتونم کمکتون کنم💙💙💙 لایک نکن برادررررر😠😬😬

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

همش از نوزادی امیدم همین بود...الانم ۵ سالشه اما زیاد فرقی نکرده..طفلی میگه چرا شما و ابجی از من سفی ...

بيخيال حرف مردم فضول برات مهم نباشه هر رنگ پوستي مزيت هاي خودشو داره

این جهان کوه است و فعل ما ندا/ سوی ما آید نداها را صدا

تو که بیشتر داری رو بچه ت ، عیب میذاری 

پوست بچه ت طبیعیه ، چون خدا آفریده و واقعا زیباس 

حرف مردم طبیعیه ، چون تا بوده همین بوده

ولی 

این وسط ، خودت ، که دنبال راه حل برای سفید کردن بچه معصومتی ، غیر طبیعی هستی 

بارون اومد و یادم داد                                                                                         هرچی آرایش کنی میشوره میبره

سعی کن با نشون دادن عکس سلبریتی ها بهش بفهمونی که سبزه بودن هم نوعی زیبایی محسوب میشه و خیلی ها میرن برنزه میکنن و.... 

نمیتونی حلوی دهن مردم نادان رو بگیرب اما میتونی فکز دخترت رو عوض کنی تا بتونه از خودش دفاع کنه و حرف دیگران براش اصلا مهم نباشه.

حسین (ع)جانم ؛غبار ماتم تو آبرو به من بخشید...به عالمی ندهم این غبار ماتم را... به نیل قطرهِ اشک محبتت ندهم...اگر دهند به دو دستم تمام عالم را ... ♥️    خرّم آن روز كه پرواز كنم تا بر‍‍ِ دوست🍃   اللهم عجل لولیک الفرج بحق زینب کبری(س)💚🍃
وقتی همه دارن مسخره اش میکنن..بااینکه هرجا میری جوابشون رو میدی بازم دوتا بیشعور پیدا میشن یگ چیزی ب ...

شما با این طرز فکرت کمی از اونا نداری ، الان تو تهران میلیون میلیون خرج میکنن برای سولار و برنزه شدن  

منم یه پسرم چشماش رنگیه هرجا میریم میگن نکنه بچه خودتون نیست عوض شده

بهشون بگو یه چیزی هست به اسم ژن که ممکنه تو چند نسل قبل من یه چشم رنگی بوده باشه و الان دی ان ای اون ارث رسیده به این بچه البته کسی که این حرفو  راجب بچه میزنه مغز فهمیدن اینچیزارم نداره باز خوبه حرف نامربوط دیگه ای نگفتن

دعوا دوست داری؟اما من گزینه مناسبی نیستم چون بحثو ادامه نمیدم در شان من نیست عزیزم 💋 زحمت بکش برو جای دیگه شمشیر بکش 😁شهریارا  چه بجا زد فلکت سنگ محک تا تو باشی که طلا خرج مُطلا نکنی ، کاربر خانم 💕 ،اگه غلط املایی داشتم بهم بگو درستشو با سپاس 😁 

جا اینکه دنبال راه حل واسه سفید شدن پوستش بگردی رو اعتماد ب نفسش کار کن دوست من یکی از اعضای بدنش مص ...

آخه قضیه اعتماد بنفس فرق داره..یک بچه ۵ ساله دایم داره میشنوه تو جرا سیاهی خواهرت سفیده ..بازم دلش میشکنه..بزرگ هم بشه اعتماد بنفس هم داشته باشه بازم با این حرفا اعتماد بنفسشو از بین میبرن 

همش از نوزادی امیدم همین بود...الانم ۵ سالشه اما زیاد فرقی نکرده..طفلی میگه چرا شما و ابجی از من سفی ...

ینی واقعن فکر کردی بزرگ بشه سفید میشه   من و خواهرم سه سال اختلاف داشتیم و دقیقا هم خواهرم سبزه تند بود و من سفید اول خودتون و فکرتون رو اصلاح کنین تا دخترتون با هر قیافه آیی که هست اعتمادبه نفس داشته باشه و قوی بار بیاد یقیقا سفیدی و سیاهی ملاک‌های خودمون برا زیبایی بود دخترتون شاید سفید نباشه اما حتما خیلی چیزای دیگه تو ظاهرش هست که امتیازه و زیبایی محسوب میشه مثلن خواهر من سبزه بود اما چشماش درشت سبز بود هرکس می گفت سیاهی می گفت من گندمی جذابم در عوضشم چشمامم درشت سبزه لبامم قرمزه نازه  

جواب ابلهان خاموشیست....پس اگه ریپ زدی و جواب ندادم بدون که این مثل در موردت صدق میکنه..
وقتی همه دارن مسخره اش میکنن..بااینکه هرجا میری جوابشون رو میدی بازم دوتا بیشعور پیدا میشن یگ چیزی ب ...

من باشم میگم من خداروشکر میکنم ک بچم سالمه 

و اینکه با این رفتارتون متوجه میشم بیشتر تمرکزمو روی شعور بچه هام بذارم تا چیزای دیگه

این نیز بگذرد .....

منم بزرگه سبزه اس کوچیکه سفید یبار همسایه مامانم اینا همونجوری تو روی دختر بزرگم گفت این کوچیکه سفیده زودتر از بزرگه میبرنش،من هیچی نگفتم و رفتیم تو خونه از اون روز بارها اینو گفت ولی من هر کار کردم فراموش کنه  نشد میگفت فک کردی من نفهمیدم منظورش چی بوده 😔

اللهم عجل لولیک الفرج🤲