mamanpsari مدیر عضویت: 1399/05/05 تعداد پست: 8514 عنوان شکم گندههههه🤒🤒🤒🤒 | مشاهده متن کامل بحث + 647 بازدید | 41 پست بعد زایمان شکمم موند و منم درگیر اب کردنش نشدم الان بچم چهارسالشه انگار اصلا زایمان نکردم نسبت به وزنم خیلی شکمم بزرگه باشگاه هم نمیتونم برم میترسم تو خونه ورزش کنم تبدیل ب ماهیچه بشه عضلات شکم و دیگه اب نشه چ کنم نفس نمیتونم بکشم واقعا برای عاقبت بخیری پسرم صلوات میفرستین😞حال دلم خیلی بده دعام کنید💔 1402/07/20 | 01:29 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
آنیل۲۸ عضویت: 1400/10/28 تعداد پست: 16828 منم ۶۰ کیلو ام ولی دور شکم ۹۰ اما شکمم فعلا جا داره کوچیک شه مشکل من اینه و بالا تنم چاقتره متاسفانه ... بله شاید همینطور باشه
mamanpsari مدیر استارتر عضویت: 1399/05/05 تعداد پست: 8514 اره دیگه کلا اول از همه سعی کن سبک زندگیتو درست کنی سالم بخوری و در کنارشم ورزش کنی در حد توانت سرچ ... ممنون ک وقت گزاشتی گلم برای عاقبت بخیری پسرم صلوات میفرستین😞حال دلم خیلی بده دعام کنید💔
mamanpsari مدیر استارتر عضویت: 1399/05/05 تعداد پست: 8514 من تو خونه با ورزش و رژیم خیلی ساده شکمم و ۸ سانت کوچیک کردم میتونی از یوتیوپ ورزشاهای هوازی ... هشت سانت ک چیزی نیس ولی از هیچی بهتره ممنونم برای عاقبت بخیری پسرم صلوات میفرستین😞حال دلم خیلی بده دعام کنید💔
mamanpsari مدیر استارتر عضویت: 1399/05/05 تعداد پست: 8514 من دوتا سزارین به فاصله ۱ سال داشتم تو دومی یگم شکمم موند بعد ۵ ماه دیدم نه بابا ضایع اس یه شال ۳ مت ... چه جالب امتحان میکنم ب نظرت حین ورزش ببندم تاثیرش بیشتره برای عاقبت بخیری پسرم صلوات میفرستین😞حال دلم خیلی بده دعام کنید💔
mamanpsari مدیر استارتر عضویت: 1399/05/05 تعداد پست: 8514 منم ۶۰ کیلو ام ولی دور شکم ۹۰ اما شکمم فعلا جا داره کوچیک شه مشکل من اینه و بالا تنم چاقتره متاسفانه ... من. شاید صدو بیست سی باشه پهلوهم دارم برای عاقبت بخیری پسرم صلوات میفرستین😞حال دلم خیلی بده دعام کنید💔
mamanpsari مدیر استارتر عضویت: 1399/05/05 تعداد پست: 8514 ببخشید از،بس بیشعورن نه خب کنجکاو میشن واقعا خیلی بزرگه برای عاقبت بخیری پسرم صلوات میفرستین😞حال دلم خیلی بده دعام کنید💔
mamanpsari مدیر استارتر عضویت: 1399/05/05 تعداد پست: 8514 چند بودی؟ نتونستم متر بیارم شوهرم بیدار شد یهو خودمو زدم ب خاب برای عاقبت بخیری پسرم صلوات میفرستین😞حال دلم خیلی بده دعام کنید💔
mamanpsari مدیر استارتر عضویت: 1399/05/05 تعداد پست: 8514 لامصب ۲۵ کیلو کم کردم هنوز کم مونده شکم خیلی دیر اب میشه وای خدایا برای عاقبت بخیری پسرم صلوات میفرستین😞حال دلم خیلی بده دعام کنید💔
رزسیاهغمزده عضویت: 1402/04/12 تعداد پست: 3047 نه خب کنجکاو میشن واقعا خیلی بزرگه به نظرم بازم به اونا ربطی نداره ببخشید اینطور میگم
سانـــاے_نانـــاے عضویت: 1397/11/04 تعداد پست: 6575 چربی چطور عضله میشه؟خخخخ نترس هیچی نمیشخ • . ★ . • ° ★ . ★ ° ★🌙 . ° . • ★🌙 . ★ . . • ★ . . • ° ★ . • ° ★🌙 . • ° ★ • . • ° ★ . ★🌙 • به اسم کاربری هیچ دقتی نمیکنم ممکنه تو تاپیک قبلی دعوامون بشه، تو تاپیک بعدی پستتو لایک کنم
mamanpsari مدیر استارتر عضویت: 1399/05/05 تعداد پست: 8514 چربی چطور عضله میشه؟خخخخ نترس هیچی نمیشخ نمیدونم والا تو همین سایت بود ک مواظب باش عضلاتت سفت نشه ک دیگ اب نمیشه چند نفر گفته بودن برای عاقبت بخیری پسرم صلوات میفرستین😞حال دلم خیلی بده دعام کنید💔
پریماه26 عضویت: 1394/04/16 تعداد پست: 4725 هشت سانت ک چیزی نیس ولی از هیچی بهتره ممنونم عزیزم تو دوماه با کلی تقلب بنظرم عالی بود