2777
2789
عنوان

شکم گندههههه🤒🤒🤒🤒

| مشاهده متن کامل بحث + 647 بازدید | 41 پست
نه عزیزم این باور اشتباست من مدت زیادیه ورزش میکنم زمانی که شما چربی هاتو تبدیل به ماهیچه کنی سایز ک ...

نمیدونم موندم چیکار کنم میگن ورزش هوازی بهتره از ورزش موضعی ینی ورزش مخصوص شکم نظر شما چیه

برای عاقبت بخیری پسرم صلوات میفرستین😞حال دلم خیلی بده دعام کنید💔
من الا شصت کیلوعم ولی فکنم دور شکمم نود باشه تو نی نی سایت سرچ کردم بعضیا میگفتن مواطب باش با ورزش ش ...

ببین منم ۶۰ کیلوام سه ماهه جدی میرم باشگاه دور شکمم از ۸۹ رسیده به ۸۱ دور کمرم هم شده ۷۲ از ۷۶ وزنم همونه هنوز ولی شکمم کامل جمع شده باسنم فرم گرفته بازوهام جمع شده سفت شده بدنم درسته ولی اینجور نیست که دیگه شکمت اب نشه هر زمان که ورزشو بزاری کنار دوباره بدنت شل میشه اگر شما قصدت وزن کم کردنه که رژیم غذایی هم باید داشته باشی در کنار ورزش این دو مکمل همن مربیم همیشه میگه نوشابه هایی که میخوری قندی که مصرف میکنی همه اینا میره تو پهلوهات هر چقدرم ورزش کنی ممکنه اب نشه 

دنیا همه هیچ و اهل دنیا همه هیچ  🤍 ای هیچ برای هیچ بر هیچ مپیچ

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چربی به ماهیچه تبدیل نمیشه بافتای متفاوت هستن تو خونه با اپلیکشنای ورزشی ورزش کن و رژیم بگیر باید حر ...

ممنونم دیگه باید شروع کنم چقدر تنهایی ورزش کردن سخته

نمیدونم موندم چیکار کنم میگن ورزش هوازی بهتره از ورزش موضعی ینی ورزش مخصوص شکم نظر شما چیه

من مثلا برنامه ورزشی که دارم ترکیب هوازی و حرکات تمرینیه مربیم میگه زمانی که تو میای حرکات تمرینی انجام میدی چربی های بدنت به مرحله شکستن رسیده حالا اگر هوازی انجام بدی کامل میشکنه چربیات واسه همینه که همیشه قبل و بعد ورزش میگن یه رب باید هوازی بزنی و هوازی به تنهایی فایده چندانی نداره 

من الا شصت کیلوعم ولی فکنم دور شکمم نود باشه تو نی نی سایت سرچ کردم بعضیا میگفتن مواطب باش با ورزش ش ...

اسی منم همینم ۶۰ کیلو با دور شکم ۹۰ ولی اصلا شکمم بزرگ نیستااا مطمئنی همینه؟؟

ببین منم ۶۰ کیلوام سه ماهه جدی میرم باشگاه دور شکمم از ۸۹ رسیده به ۸۱ دور کمرم هم شده ۷۲ از ۷۶ وزنم ...

ن من نمیخوام وزنم کم بشه فقط میخوام شکم و پهلو اب بشه وای ترسیدم من خیلی چیز شیرین میخورم چون قندم پایینه همشون رفته تو پهلوهام ای خدا

ممنونم دیگه باید شروع کنم چقدر تنهایی ورزش کردن سخته

ایشالا که می تونی استارت اولش فقط سخته بعد تبدیل به عادت میشه

عمری باشه جبران کنیم، خوبی هارو چند بار❤️بدی هارو هزار بار

ن. فکنم بیشتر باشه بزار مترو بیارم

ن من نمیخوام وزنم کم بشه فقط میخوام شکم و پهلو اب بشه وای ترسیدم من خیلی چیز شیرین میخورم چون قندم پ ...

اره دیگه کلا اول از همه سعی کن سبک زندگیتو درست کنی سالم بخوری و در کنارشم ورزش کنی در حد توانت سرچ کن فیلم ورزشی پیدا کن اول یه رب هوازی بزن بعد جرکاتو بزن بعدشم باز یه رب هوازی ولی همه اینا ۴۰ درصد قضیس بقیش میشه رژیم غداییت نیاز نیس کم بخوریا سالم بخور هر خوراکی که میخری جدول پشتشو نگاه کن من خودم تغذیه میخونم به کالریاش دقت کن به میزان قندش دقت کن نوشابه و چیپس و اینارو کلا حذف کن ولی یه وقتاییم تفریحی بخوری اوکیه ها ولی نباید زیاد استفاده کنی همه اینا شکمو بزرگ میکنه 

حرف مردم ب کنار دیگه نمیتونم حتی راحت نفس بکشم 

من دوتا سزارین به فاصله ۱ سال داشتم تو دومی یگم شکمم موند بعد ۵ ماه دیدم نه بابا ضایع اس یه شال ۳ متری داشتم انقد محکم دور شوم میبستم جاش قرمز میشد اما شکر خدا رفت الان یکم وزن اضافه کردم دیدم شکم باز داره میاد الان ۱۰ روزه میبندم باز رفته عقب!!!

من تو خونه با ورزش و رژیم خیلی ساده شکمم و ۸ سانت کوچیک کردم 

میتونی از یوتیوپ ورزشاهای هوازی گروهی رو دان کنی با تی وی ورزش کنی انگار باشگاهی بعد تو گوشی هم کلی نرم افزارای ورزشی هست متناسب با خودت یکی و نصب کن عالیه 

قند و شکر و حذف کن کربوهیدرات و کم کن پروتیین بیشتر مصرف کن و اینکه هفته ایی دوبار رژیم فست بگیر عالیه

منم ۶۰ کیلو ام ولی دور شکم ۹۰ اما شکمم فعلا جا داره کوچیک شه مشکل من اینه و بالا تنم چاقتره متاسفانه با سنم کوچیک شکمم بیشتر ب چش میاد احتما اسی هم مشکل منو داره اما شما نه