بعد زایمان شکمم موند و منم درگیر اب کردنش نشدم الان بچم چهارسالشه انگار اصلا زایمان نکردم نسبت به وزنم خیلی شکمم بزرگه باشگاه هم نمیتونم برم میترسم تو خونه ورزش کنم تبدیل ب ماهیچه بشه عضلات شکم و دیگه اب نشه چ کنم نفس نمیتونم بکشم واقعا
'وُجـودِت' آرامِشِ روحِ مَنه🫂❤️ (پروفم عکس خودمه لطفاً برندار قشنگم.... )♥️منمیمبانوهستم ، ²²سالمه👑🤓یدختر جنوبیِخونگرم و جذابمممم 🥰🤓(ینومزد دارم که بقول مصی بعداز کلی سختی بهم رسیدیم)😂❤️😌... کاش بعضی خوابا واقعی بودو بعضی واقعیتها فقط یه خواب...🌱🥲 ‹ هیچمسیریخالیازاُمید ؛ نیست !☁️′🌿 ›️ پس بهخاطر خودت، رشد کن. بهخاطر خودت، ایستادگی کن. بهخاطر خودت، بهتر شو 🥲🌱 به تلاشی که برای هدفت میکنی، افتخار کن! چون شخصیتِ تو، زندگیِ تو، موفقیتِ تو و حالِ خوبت به همین تلاش بستگی داره...🙂بالاخره میرسیم به اونجایی که صائب میگه، آرامش است آخرِ اضطرابها..🌱🧡️ دوستدارشما : میمبانو🤓👑
انگار مامانم رفته بازار منو نبرده...انگار همه دوستام افتادن کلاس 1 من افتادم کلاس 2...انگار نقاشی 19 گرفتم...انگار همه رفتن اردو به جز من...انگار همه کلاسن من نمیتونم کلاسو پیدا کنم...حالم اینطوریه...
تیپ بدنی شما مدل سیب هست احتمالا لباسای مناسب تیپ اندامتو بپوش در ضمن اگر چربی هات تبدیل به ماهیچه شه که عالی میشه تمام شکمت جمع میشه میتونی توی یوتیوب ورزش سرچ کنی و باهاشون ورزش کنی پیاده روی هم روزانه انجام بده
دنیا همه هیچ و اهل دنیا همه هیچ 🤍 ای هیچ برای هیچ بر هیچ مپیچ
تیپ بدنی شما مدل سیب هست احتمالا لباسای مناسب تیپ اندامتو بپوش در ضمن اگر چربی هات تبدیل به ماهیچه ...
من الا شصت کیلوعم ولی فکنم دور شکمم نود باشه تو نی نی سایت سرچ کردم بعضیا میگفتن مواطب باش با ورزش شکمت سفت نشه ک دیگه اب نمیشه خب چ کنم دیگه از ورزشم میترسم
ن با دراز نشست و بعضی ورزشا سفت میشع و دیگه اب نمیشه شنیدم
نه عزیزم این باور اشتباست من مدت زیادیه ورزش میکنم زمانی که شما چربی هاتو تبدیل به ماهیچه کنی سایز کم میکنی یعنی مثلا چند سانت از دور شکمت کم میشه شاید وزنی تغییر نکنی ولی حتما جمع میشه شکمت
دنیا همه هیچ و اهل دنیا همه هیچ 🤍 ای هیچ برای هیچ بر هیچ مپیچ