2777
2789
عنوان

از سقط مکرر , پیگیری تا درمان

| مشاهده متن کامل بحث + 959930 بازدید | 48270 پست
اب زياد بخور فكرم مشغول كن عفونتتو درمان كن

مایده جون آب هم زیاد میخورم. اینبار به خودم قول داده بودم استرس نداشته باشم چون دلم روشن بود که داروهای دکتر رزاقی برام معجزه میکنه اما ای دریغ که هر سری یه بلایی سرم میاد که نزاره دلم خوش باشه! توکلم بخداست. راستی دکتر رزاقی نسخه سونوی قلب رو برای آخرین روز هفته 6 نوشته!! آخه باین زودی که قلبو نمیبینن! میخوام هفته بعدش برم!

🌷خدایا شکرت که دوباره حس مادر شدن رو به من عطا کردی❤🌷
من رولكسان ميزدم روناك دارو راحت بودم باهاش اسوه خيلي بد بود برام

اتفاقا منم رولکسان میزنم. اما هم جاش میمونه و هم درد داره! البرز دوبار زدم خیلی خوب بود. شاید بدن هرکسی با یه مارکی راحته!

🌷خدایا شکرت که دوباره حس مادر شدن رو به من عطا کردی❤🌷

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مایده جون آب هم زیاد میخورم. اینبار به خودم قول داده بودم استرس نداشته باشم چون دلم روشن بود که دارو ...

دير تر هم ميتوني بري

اما من همون هفته ٦قلبو ديد

هفته٦تمام💋😍

هيچ وقتي فكرشو نميكردم خيلي اتفاقي ،عكسي رو انتخاب كنم كه بعدها شبيه دخترم باشه.عكس بالا دخترمه و عكس پاييني ،هموني كه انتخابش كردم،من به كارما خيلي معتقدم  

خانوما يه سوال دارم: شما عزيزاني كه زير نظر دكتر رزاقي باردار شدين و مشكل خودايمني يا انعقاد خون داشتين و دارو مصرف ميكنين، آيا در طول بازداري بايد استراحت مطلق باشين؟؟؟؟

دير تر هم ميتوني بري اما من همون هفته ٦قلبو ديد هفته٦تمام💋😍

من امروز سونو قلب دارم ۶ هفته و یکی دو روزم هست اگه داروهام تموم نمیشد میخواستم دیرتر برم ولی داروهام تموم میشه مجبورم برم برام دعا کنید با خبرای خوب برگردم خدا عیدیم روبده

یا رب شکر که دخترم و پسرم رو به سلامت گذاشتی بغلم خدایا خودت حافظ دخترم و پسرم باش و هیچ زنی رو در حسرت مادر شدن نذار الهی آمین رب لا تذرنی فردا و انت خیر الوارثین