2777
2789
عنوان

از سقط مکرر , پیگیری تا درمان

| مشاهده متن کامل بحث + 959919 بازدید | 48270 پست
انشالله خوش خبر باشی ، ساعت چند سونو داری؟

بعد از ظهر ساعت ۶

یا رب شکر که دخترم و پسرم رو به سلامت گذاشتی بغلم خدایا خودت حافظ دخترم و پسرم باش و هیچ زنی رو در حسرت مادر شدن نذار الهی آمین رب لا تذرنی فردا و انت خیر الوارثین 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منتظریم با خبرای خوش بیای انشالله 

دعا کن دوستم برام توکل به خدا

یا رب شکر که دخترم و پسرم رو به سلامت گذاشتی بغلم خدایا خودت حافظ دخترم و پسرم باش و هیچ زنی رو در حسرت مادر شدن نذار الهی آمین رب لا تذرنی فردا و انت خیر الوارثین 
میتونم برابارداری سریع از قرص کلومفین استفاده کنم؟

دکترم به من قرص لتروزل داد با آمپول یادم نیست اسمش

خانوما يه سوال دارم: شما عزيزاني كه زير نظر دكتر رزاقي باردار شدين و مشكل خودايمني يا انعقاد خون داش ...

ن ربطی نداره من استراحت مطلقی نیستم حتی اجازه سفر بهم داد بعد انومالی

مینا قری هستم
من امروز سونو قلب دارم ۶ هفته و یکی دو روزم هست اگه داروهام تموم نمیشد میخواستم دیرتر برم ولی داروها ...

ان شالله خوش خبر میای😍

🌷خدایا شکرت که دوباره حس مادر شدن رو به من عطا کردی❤🌷
دير تر هم ميتوني بري اما من همون هفته ٦قلبو ديد هفته٦تمام💋😍

برای شمارو با سونوی شکمی یا واژینال دیدن؟ برای من سونوی شکمی نوشته! من هر بار که باردار شدم آخر هفته شش فقط کیسه زرده رو دیدن. برا همون دو دلم که برم یا هفته بعدش برم. از طرفی هم زودتر برم خیالم راحت میشه.

🌷خدایا شکرت که دوباره حس مادر شدن رو به من عطا کردی❤🌷

سلام خانما تو رو خدا ی نظز راجع ب آزمایش منم بدین

دوست عزیز؛من دوازده ساله ک دعا می کنم ک خدا بهم ی بچه بده؛تا حالا قابل ندونسته؛شاید دلِ تو ب خدا نزدیکتر باشه میشه تو برام دعا کنی از این غم بیرون بیام و دلم شاد بشه؛اگه دعا کردی لایکم کن هم دعات کنم هم صلوات واست بفرستم.خدا خیر دو دنیا رو نصیبت کنه

دوست عزیز؛من دوازده ساله ک دعا می کنم ک خدا بهم ی بچه بده؛تا حالا قابل ندونسته؛شاید دلِ تو ب خدا نزدیکتر باشه میشه تو برام دعا کنی از این غم بیرون بیام و دلم شاد بشه؛اگه دعا کردی لایکم کن هم دعات کنم هم صلوات واست بفرستم.خدا خیر دو دنیا رو نصیبت کنه
برای شمارو با سونوی شکمی یا واژینال دیدن؟ برای من سونوی شکمی نوشته! من هر بار که باردار شدم آخر هفته ...

شكمي 

هيچ وقتي فكرشو نميكردم خيلي اتفاقي ،عكسي رو انتخاب كنم كه بعدها شبيه دخترم باشه.عكس بالا دخترمه و عكس پاييني ،هموني كه انتخابش كردم،من به كارما خيلي معتقدم