2777
2789
عنوان

از سقط مکرر , پیگیری تا درمان

| مشاهده متن کامل بحث + 960062 بازدید | 48270 پست

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دوستانی که آنوکسپارین میزنید از تولید کدوم کارخونه راضی هستید اسوه یا البرز؟من ۱۴ تا رو اسوه زدم یکی رو البرز اونی که برا البرز بود خیلی درد کرد

یا رب شکر که دخترم و پسرم رو به سلامت گذاشتی بغلم خدایا خودت حافظ دخترم و پسرم باش و هیچ زنی رو در حسرت مادر شدن نذار الهی آمین رب لا تذرنی فردا و انت خیر الوارثین 
منم خودمو خالی کردم. اما میناجون عفونت دست از سرم بر نمیداره! دیروز که همسرم رفته بود تهران برای نام ...

اب زياد بخور

فكرم مشغول كن

عفونتتو درمان كن

هيچ وقتي فكرشو نميكردم خيلي اتفاقي ،عكسي رو انتخاب كنم كه بعدها شبيه دخترم باشه.عكس بالا دخترمه و عكس پاييني ،هموني كه انتخابش كردم،من به كارما خيلي معتقدم  
راحت تایید میکنن؟؟چی میخاد ؟؟داروخونه سجاد داشت

آره راحته

نامه دكتر همراه مدارك بارداري يا سقط قبلي و ميبري بيمه ي طرف قراردادت اونجا تو سيستم ثبتت ميكنن

از ماه بعدش هر داروخونه اي كه داشته باشه ميتوني بري بگيري

خدايا شكرت كه كارن و به من دادي
دوستانی که آنوکسپارین میزنید از تولید کدوم کارخونه راضی هستید اسوه یا البرز؟من ۱۴ تا رو اسوه زدم یکی ...

من رولكسان ميزدم

روناك دارو راحت بودم باهاش اسوه خيلي بد بود برام

خدايا شكرت كه كارن و به من دادي
من رولكسان ميزدم روناك دارو راحت بودم باهاش اسوه خيلي بد بود برام

برا منم اسوه راحت بود البرز واقعا دردش زیاد بود

یا رب شکر که دخترم و پسرم رو به سلامت گذاشتی بغلم خدایا خودت حافظ دخترم و پسرم باش و هیچ زنی رو در حسرت مادر شدن نذار الهی آمین رب لا تذرنی فردا و انت خیر الوارثین 
ترشحت چ رنگیه ؟؟ مطمئنی عفونت داری ؟؟ اسهال و تهوع از استرسم میتونه باشه . اصلا نگران نباش مطمئنم نی ...

عزیزم عفونت واژینال ندارم خداروشکر. منظورم عفونت روده ست! آخه درست بعد از اقدام اسهالهام شروع شد. رفتم آزمایش دادم. گفتن عفونت آمیبی گرفتم! چشمت روز بد نبینه. این عفونت خیلی مقاوم به درمان هست. از چهار روز قبل از مثبت شدن بتا تا پریروز داشتم آنتی بیوتیک میخوردم. هم مترونیدازول و هم سفکسیم. دکتر رزاقی گفت چاره ای نیست ودوره درمانو کامل کن. دیروزم که دارو نخوردم استرس داشتم درمان نشده باشم! برا همین دوباره اسهال شدید بودم. امروز آزمایش دادم خداروشکر خبری نبود. اما باید سه بار آزمایش بدم تا معلوم بشه واقعا عفونت انگلی برطرف شده! التماس دعا دارم.

🌷خدایا شکرت که دوباره حس مادر شدن رو به من عطا کردی❤🌷