2777
2789
عنوان

از سقط مکرر , پیگیری تا درمان

| مشاهده متن کامل بحث + 960143 بازدید | 48270 پست

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دوستای گلم میشه جواب سوالای منو بدیذ. صبح میخام برم دکتر بدم ازمایشارو برام بنویسه 

من سه هفته بعد سقط ویزیت شدم و آزمایش دادم  اما یه سری از دوستان میگفتن باید دوتا سیکل بگذره منم به دکتر گفتم که زود آزمایش دادم! گفتن ممکنه یه بخشی از بالا بودن ایمنی به اون مربوط باشه ولی مال شما  خیلی خیلی بالاست بعدش هم آزمایش ایمنی جوابش یه هفته بیشتر طول نمیکشه ،بعد اینکه ویزیت شدید آزمایش بدید که اگه مشکل داشتید  ولازم بود باید مدتی کورتن بخورید واجازه اقدام ندارید تو این مدت اگه ازمایش دیگه ای لازم بود مثل انعقادی که حدود ۳ هفته طول میکشه انجام بدید.

همون روز هماهنگ کردیم هفته بعدش فرستادن. حدود 500 رو اول دادن و 2 تومن رو چند روز پیش. منم بیمه تکمی ...

ممنون عزیزم، کاش منم همون موقع بهشون میگفتم ، شما یه کار درست هم اونموقع انجام دادی  اینکه نامه سرم هم گرفتی من اینکار هم انجام ندادم 😣😣😣😣

من سه هفته بعد سقط ویزیت شدم و آزمایش دادم  اما یه سری از دوستان میگفتن باید دوتا سیکل بگذره من ...

ممنون گلم من چون اصفهانم میخام ازمایشا رو بدم و برای ویزیت برم تهران ک چندبار نخام برم و بیام

سلام عزیزدلم تبریک میگم . یاس اینارو ولشون کن کلا رو اعصابن . من ک حسابی باهاشون دعوام شد . هرچی تو ...

منم خودمو خالی کردم. اما میناجون عفونت دست از سرم بر نمیداره! دیروز که همسرم رفته بود تهران برای نامه سرم، حالم خراب بود. هم تهوع داشتم و هم ا س ه ا ل! استرس زیادی داشتم. همسرم اومد کمی حالم خوب شد. اما نمیدونم نی نی طوری شده یا نه! نمیدونم چی به سرم میاد. دلم خیلی گرفته!

🌷خدایا شکرت که دوباره حس مادر شدن رو به من عطا کردی❤🌷
سلام دوستان من میخام ازمایشیی که صفحه 305 گذاشتین بدم دکتر بنویسه برام و اصفهان ازمایشامو بدم بعد مه ...

خود رزاقی سونو میکنه . چند سیکو یادم نمیاد عزیزم ک مهم باشه یا ن . ولی یادمه من پری نبودم . صفحه 305 کامله

مینا قری هستم
منم خودمو خالی کردم. اما میناجون عفونت دست از سرم بر نمیداره! دیروز که همسرم رفته بود تهران برای نام ...

ترشحت چ رنگیه ؟؟ مطمئنی عفونت داری ؟؟ اسهال و تهوع از استرسم میتونه باشه . اصلا نگران نباش مطمئنم نی نی حالش خوبه چون بوقت سرم زدی و دارو داری میخوری . ب چیرای خوب فکر کن . اگه مطمئنی عفونت داری فردا بزنگ رزاقی دارو میده . یا ب دکتر خودت بگو . عفونتو درمان کن . 

مینا قری هستم
سلام یه سوال کسی بوده جفتش ورم کرده باشه و آب اورده باشه و بعد منجر به سقط شده باشه ? من اینجوری شدم ...

سلام عزیزم دکتر شرکت برای علت یابی و در مرحله بعد دکتر رقایی .چون الان رقایی تا سونو قلب نبری قبول نمیکنه مگه با پارتی و اشنا و....من دو تا سقط داشتم پیش جرجانی و موحد و دکتر عراقی میرفتم .بعد هم میخاستم برم دکتر شرکت که دیدم خیلی دیر نوبت میده و اومدم پیش رقایی و سرم داد تا ۴ماهگی.

سلام من بعد ازکلی گشتن سرم روپیدا کردم ولی گفتن باید بری بیمه تاییدیه بگیری بعد بیای.تاییدیه چطوری م ...

اگه سخت گیر اوردی میتونستی هماهنگ کنی با داروخانه و ازاد میخریدی بعد که تایید میکردن می اومدی پس میگرفتی پولتا