2777
2789
عنوان

پدرشوهرم خیلی به عروساش

302 بازدید | 23 پست

بی احترامی میکنه میگه وظیفتونه کارامو کنید و هرچی خوبی در حقش کردن به چشش نمیاد

مقصرم خودشونن میرن چار سال پیشش زندگی میکنن تمام کاراشونم میکنن

من چون پدر شوهرم عموم هست نمیتونستم از جانب خودم مستقیم بگم من میخام مستقل باشم و خونه جدا داشته باشم چون فردا میگفتن عروسی غریبم چارسال پیشم بودن دختر داداش خودم نه بعد اول قبول کردم گفتم باشه برای یک سال مشکلی نیست بعد انداختمش گردن خانوادم که قبول نمیکنن مستقل نباشم و میگن باید حتما مستقل باشین و قبول کرد ....

خلاصه ازتون میخام راهنماییم کنید اول بگید این کارم خوب بود یا نه دوم هم بگید چکار کنم همیشه احتراممو داشته باشن

ی بارم نامزدم گفت بابای من حقیقت حرفا جالب و درستی نمیزنه چیزی گفت توروخدا به حرمت سنش چیزی نگو گفتم باش

یاد آذر و ناصر افتادم

"هر کسی را ملاقات می‌کنی درگیر نبردی است که تو هیچ چیز درباره آن نمی‌دانی. همیشه مهربان باش." بعد از دیدن خیلی دعوا و پرخاش‌ها در سایت، عمیقا به این نتیجه رسیدم که خیلی‌ها در این دسته جا می‌گیرند 😊

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

كارخيلي خوبي كردي از اول مستقل شدي بنظرمنم احترامش نگهدار ولي اجازه نده اختيار زندگيت و دست بگيرن با ...

بنطرتون کار خوبی کردم از جانب خودم نگفتم و انداختم گردن خانوادم ؟ چون اینجور بهتر جواب داد وحیلی زود راضی شد

بعد دوم هم اینکه چجور با سیاست باشم چه رفتارایی انجام بدم

والا مرد چه به این حرفا

آره بخدا

پدرشوهر من خودش لباساشو میشوره یبارم ب من نگف بیا بشور 😏😏

مولانا چقدر قشنگ گفت: اگه همه جا تاریک بود ، دوباره بنگر شاید نور خودت باشی ...🎀•°•🤍•°•🎀