2777
2789
عنوان

از عمل بای پس پشیمونم 😭

| مشاهده متن کامل بحث + 99356 بازدید | 194 پست
مادرشوهرم عمل کرد رفتم سربهش بزنم داشت گریه میکرد میگف همسایه قورمه سبزی پخته بوش میاددلم میخادنمیتو ...

دقیقا لاغریشون بسمار گونست 

میخوام از زنده بودن لذت ببرم رسالت من اینه،با سختیا میجنگم چون رسالت من اینه،من اومدم زندگی کنم نه بردگی من برده ی پول و خوراک و اموالم نیستم من میخوام با حداقل داشته هام شاد باشم و اگر روزی مادر شدم یاد بچم بدم از زنده بودن شاد باشه درست مثل یه فیلیپینی🔴🔴🔴دختر نازم مرسی منو لایق دونستی و فرزندم شدی 🔴🔴🔴

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اسلیو با بای پس فرق داره اسلیو بهتره بای پس طرفو راست روده میکنن جذب پایین میاد اگه بدن قوی نباشه تح ...

چطوری راست روده میکنن من براثرمصرف یک قرص راست روده شدم کلی لاغرشدم وپی درمان رفتم ولی فایده نداشت

اسلیو با بای پس فرق داره اسلیو بهتره بای پس طرفو راست روده میکنن جذب پایین میاد اگه بدن قوی نباشه تح ...

آره دقیقا 

دوست گرامی اقشار و صنف های مختلفی از جامعه اینجا عضو هستن طبیعی نظرات متفاوت باشه پس بدون توهین به گروه های دیگه نظراتتون رو بیان کنید و اگه نظری مخالف شماست درجا نگید روشنفکر بازی به معنای کلمه روشنفکر رجوع کنید 

اسی برنامه غذایی ندادن بهت؟

اره دادن 

وقتی به هدفم رسیدم این آهنگو با صدای خودم استوری میکنم 😎امشب دلم میخواد تا فردا مِی بنوشم من ،زیباترین جامه هایم را بپوشم من😊😍با شوق بی حد باغچه هایمان را صفا دادم 💃امشب تا میشد گل توی گلدون جا دادم ،بعد از جدایی ها، آن بیوفایی هااااا فرداااا تو می آییییی تو می آییییی😍😍😍😍😍😍😍از خونه ما ناامیدی ها سفر کردهههه😍😭گویا دعاهایِ منِ خسته اثر کرده😭😭من لحظه هارا میشارم تا رسد فرداآن لحظه های خوب در آغوش گرفتن را بعد از گسستن ها آن دلشکستن هااا فردا تو می آیی😍😍😍

میدونم عزیزم

بای پس هم دیدم تو مطب دکتر 

منظورم به روش خوردن غذاست

کم کم بهتر میشن

ای بابا خوب رژیم می‌گرفتی من تو۷۰روز ۱۸/۵کیلو کم کردم هنوز هم باید ۱۲کیلو کم کنم ،

هر چی سریع کم کنی ،بدنت شل تر و آویزون تر میشه 

یواش یواش کم کن

هر چه تبر زدی مرا زخم نشد جوانه شد 
اسی الان ب وزن نرمالت رسیدی؟

یماهه کلا عمل کردم 

وقتی به هدفم رسیدم این آهنگو با صدای خودم استوری میکنم 😎امشب دلم میخواد تا فردا مِی بنوشم من ،زیباترین جامه هایم را بپوشم من😊😍با شوق بی حد باغچه هایمان را صفا دادم 💃امشب تا میشد گل توی گلدون جا دادم ،بعد از جدایی ها، آن بیوفایی هااااا فرداااا تو می آییییی تو می آییییی😍😍😍😍😍😍😍از خونه ما ناامیدی ها سفر کردهههه😍😭گویا دعاهایِ منِ خسته اثر کرده😭😭من لحظه هارا میشارم تا رسد فرداآن لحظه های خوب در آغوش گرفتن را بعد از گسستن ها آن دلشکستن هااا فردا تو می آیی😍😍😍

وقتی میگی وزن قبلمو نپرسین ینی چاق بودی دیگ عزیزم بی ام ایتم حتما تو رنج عمل بوده ک عمل شدی 

بنظرم میخوای خودتو گول بزنی مطمعن باش اگ عمل نمیکردی لاغری نمیکردی چون اینجوری ک از گرفته شدن لذت غذا گفتی مطمعن باش خیلی سخت بوده برات ک اراده کنی بخوای نخوری 

مبارکت باشه گلی ازین فکرا نکن الانم اولاشه بعدنا خیلی بهتر میشی 

وزن فعلی:۵۰✅     هدف اول:۵۵.     هدف دوم:۶۰ 
عمل کردم

از عمل سینه راضی؟ منم قصد دارم برم تهران پیش دکتر پژوا سلیمانی شکم و پهلو ساکشن کنم..سینه م هم کوچیک کنم..نظر شما چیه؟؟تو سایت خیلی از این پزشک تعریف کردن و میگن ماهره...خودم بندرم...

اره دادن 

خوب براساس همون پیش برو خوب میشی ناامیدم نباش اولاشه 

خب بچها منم به ارزوم رسیدم بلخره بیبیم مثبت و باردارشدم(مامان دوتا فرشته کوچولو)ولی خب تو هفته های پایین قبل از شنیدن صدای قلبشون خدا اونارو ازم گرفت🙂ولی ناامید نمیشم اونا بااومدنشو امید زندگی رو ب قلب من اوردن من بازم تلاشمو میکنم شمام برام دعا کنید 🙏♥️♥️🙂۱/۲/۰۳ من ددباره مامان شدم🥺
میشی عزیزم انقدر تو مطب دیدم خوب و راضی ان

اصن ادم صبوری نیستم 

مادرشوهرم عمل کرد رفتم سربهش بزنم داشت گریه میکرد میگف همسایه قورمه سبزی پخته بوش میاددلم میخادنمیتو ...

فامیل مام اینطور شده ۱ سال عمل کرده تو این ماه ۲ بار بستری بوده اون روز داداشم خیلی براش ناراحت بود میگفت چرا اینکارو با خودش کرده وقتی خواسته در بطری آب رو باز کنه نتونسته من براش باز کردم

دوست گرامی اقشار و صنف های مختلفی از جامعه اینجا عضو هستن طبیعی نظرات متفاوت باشه پس بدون توهین به گروه های دیگه نظراتتون رو بیان کنید و اگه نظری مخالف شماست درجا نگید روشنفکر بازی به معنای کلمه روشنفکر رجوع کنید 

2790
2778
2791
2779
2792