2777
2789
عنوان

از عمل بای پس پشیمونم 😭

| مشاهده متن کامل بحث + 99452 بازدید | 194 پست
سلام عزیزم من سه ماهه مینی بایپس کردم. زیاد بخورم بالا میارم. معدم درد میگیره و..اما می ارزه ..من وز ...

تازه سه ماهه عمل کردین.بعد کم کم عوارضش رو میبینید متاسفانه.مخصوصا عوارض روحیش رو

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

تازه سه ماهه عمل کردین.بعد کم کم عوارضش رو میبینید متاسفانه.مخصوصا عوارض روحیش رو

من یک سال و یک ماهه عمل کردم اوکی هستم.

بسیار راضی ام از عمل

از اون همه عوارض چاقی در عذاب بودم

عوارض عمل کمتره تا چاقی که مرگ تدریجیه

چشم به راه...

افسردگی که حتمی هست.ردخور نداره.ضعف دائمی.خب طبیعتا وقتی ویتامین های موردنیاز به بدن نرسه همه عوارضی براتون‌پیش میاد.

خانوم همسایه ما که عمل گرده بود یه مدت گوشش میخارید.جوری که غیرقابل تحمل شده بود.دکتر گفته چربی عمقی گوش هم اب شده بخاطر عملتون و خب تا آخر عمر باهاش درگیر هستید.الان طوری شده که دیگ غذا از دستش میفته.توان نداره.

اونایی که میگن عمل خوبه یا تازه عمل کردن یا دیگه نمیخوان به اشتباهشون اعتراف کنن.

اصلا این عوارض قابل پیشگیری نیست.

برادرم عمل کرده.یکی دیگه از اقوام دور هم عمل کرده.اونم گفته اینقدر لاغر شدم گه دیگه نوشابه میخورم که لاغرتر از این نشم.

و یه خانوم معملی هم از شهرستانمون عمل کرده و بعد از چندسال که دیدمش باز به شدت چاق شده.

بدن یا از اینور بوم میفته یا از اونور بوم.یه سری از افرادی هم که میان خیلی از خوبی های عمل تعریف میکنن تبلیغ هستن.

ای بابا من خیلی به عمل فک میکردم ولی سعی کردم رژیم شبک شروع کنم ترسیدم از عوارض عمل.به نظرم حالا که ...

اصلا اینطوری نیست.البته نمیخوام بنده خدا رو بترسونم.میخوام بگم که بقیه خودشون رو بیچاره نکنن.

بنظرم راهش جراحی نیست . والا من یه کورتاژ مجبوری کردم دوماهه اسیرم یکم وسیله سنگین برمیدارم از شکم د ...

عزیزم اگه شما لاغری هیچ جوره نمیتونی راجب افراد چاق نظر بدی 

بعضی از چاقی ها واقعا مشکل ساز هست 

و این یک روش درمانی به حساب میاد

برای کسانی که اضافه وزن بالا یا استپ وزنی و یا تیروئید و .... دارند

یاد بگیریم به تصمیم هم احترام بزاریم

کسانی مثل من که چاق هستند کم اعتماد به نفس نیستن ولی کور هم نیستن وقتی میری خودتو تو آینه نگاه کنی میبینی همه جای بدنت گوشت و چربی های اضافه آویزونه و مجبوری به عنوان یک شخص کم سن بری لباس های مدل سن بالاهارو بخری بپوشی چون سایزت چیزی پیدا نمیشه معلومه از بدنت بدت میاد

مادرشوهرم عمل کرد رفتم سربهش بزنم داشت گریه میکرد میگف همسایه قورمه سبزی پخته بوش میاددلم میخادنمیتو ...

عزیزم الان یه سال از شکم درد مادر شوهرت گذشته،علتش چی بود؟خواهره منم همین علائمو داره،میشه توضیح بدی چیشد 

دوستان همسر من از یه آدم ۹۰ کیلویی تبدیل شد به ۶۰ کیلویی فقط با خام گیاه خواری. در حدی شده بود که همه فکر میکردن معتاد شده از بس لاغر شده بود. باید به این مکتب اعتقاد پیدا کنی نه اینکه صرفا برای لاغری بخوای امتحان کنی. تو جلساتشون شرکت کنین. ویسهاشونو گوش کنین. شاید مثلا هر دو هفته یکم گوشت هم بد نباشه بهش اضافه بشه البته نظر منه.

سلام عزیزم من سه ماهه مینی بایپس کردم. زیاد بخورم بالا میارم. معدم درد میگیره و..اما می ارزه ..من وز ...

سلام منم مینی بای پس کردم ولی میتونم زیاد بخورم بالا هم نمیارم حجم غذام زیاده چهار هفتس عمل کردم از اولش میتونستم بخورم و هیچیم نشد استرس اینو دارم نکنه معدمو کوچیک نکردن 

سلام دوستان من خودم ۵ساله عمل کردم همه چی هم میخورم ۳۵کیلو لاغر کردم خیلی هم سبک وراحت شدم البته هر سه مون مینی بایپس کردیم خودم همسرم دخترم اگه هر روز ویتامین بخوری هیچی نمیشه واینکه دکترت باید کارش درست باشه اینم تجربه من

2790
2778
2791
2779
2792