2777
2789
عنوان

از عمل بای پس پشیمونم 😭

| مشاهده متن کامل بحث + 99179 بازدید | 194 پست
چطوری راست روده میکنن من براثرمصرف یک قرص راست روده شدم کلی لاغرشدم وپی درمان رفتم ولی فایده نداشت

اون راست روده که تو شدی اصلاحه یعنی اسهال این راست روده یعنی معده رو کلا برمیدارن غذا مستقیم وارد روده میشه.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

میدونید همه چی از کجا شروع میشه ؟ از کودکی 

یه آدم تو کودکی وقتی احساس ناکافی بودن دریافت کنه احساس زشت بودن دریافت کنه یا دچار وسواس بشه تو بزرگ سالی از وجود خودش لذت نمیبره و هی دنبال جراحی و خوشگلاسیون خودشه چون که چیزی از وجود خودش کنده شده که به هر دری هم بزنه نمیتونه اون چیز رو برگردونه تو وجودش 

به نظرم آدم قبل عمل باید روی عزت نفسش کار کنه 

از عمل سینه راضی؟ منم قصد دارم برم تهران پیش دکتر پژوا سلیمانی شکم و پهلو ساکشن کنم..سینه م هم کوچیک ...

عمل سینه مث اب خوردن بود 

وقتی به هدفم رسیدم این آهنگو با صدای خودم استوری میکنم 😎امشب دلم میخواد تا فردا مِی بنوشم من ،زیباترین جامه هایم را بپوشم من😊😍با شوق بی حد باغچه هایمان را صفا دادم 💃امشب تا میشد گل توی گلدون جا دادم ،بعد از جدایی ها، آن بیوفایی هااااا فرداااا تو می آییییی تو می آییییی😍😍😍😍😍😍😍از خونه ما ناامیدی ها سفر کردهههه😍😭گویا دعاهایِ منِ خسته اثر کرده😭😭من لحظه هارا میشارم تا رسد فرداآن لحظه های خوب در آغوش گرفتن را بعد از گسستن ها آن دلشکستن هااا فردا تو می آیی😍😍😍
ای بابا خوب رژیم می‌گرفتی من تو۷۰روز ۱۸/۵کیلو کم کردم هنوز هم باید ۱۲کیلو کم کنم ،

چطوری اخع

لطفا دعا کنید شوهرم کار پیدا کنه هوا سرد شده پیک موتوری سختا. بیزحمت بازم دعا کنید زودتر بریم پیش شوهرم.

وا چرا

سلام عزیزم من سه ماهه مینی بایپس کردم. زیاد بخورم بالا میارم. معدم درد میگیره و..

اما می ارزه ..من وزنم ۹۶ بود الانم کاهشم خیلی کنده کلا ۱۷ کیلو کم کردم اما دیگه از اون غول خبری نیس ۷۹ شدم ولی خیلی جوونتر و زیباتر شدم

به یه عمر زیبایی و خوش اندامی فک کن. هر کاری سختی داره.نتیجه شگفت انگیزه ان شالله

چشم به راه...
اون راست روده که تو شدی اصلاحه یعنی اسهال این راست روده یعنی معده رو کلا برمیدارن غذا مستقیم وارد رو ...

یا خدا مگه میشه همچین چیزی😐

خب بچها منم به ارزوم رسیدم بلخره بیبیم مثبت و باردارشدم(مامان دوتا فرشته کوچولو)ولی خب تو هفته های پایین قبل از شنیدن صدای قلبشون خدا اونارو ازم گرفت🙂ولی ناامید نمیشم اونا بااومدنشو امید زندگی رو ب قلب من اوردن من بازم تلاشمو میکنم شمام برام دعا کنید 🙏♥️♥️🙂۱/۲/۰۳ من ددباره مامان شدم🥺
میدونید همه چی از کجا شروع میشه ؟ از کودکی  یه آدم تو کودکی وقتی احساس ناکافی بودن دریافت کنه ...

من همیشه از خودم راضی بودم اخه همیشه فیت خوشتیپ 

نامزدیم یهفته قبل جشن بهم خرد تو ۸ماه من ۳۰کیلو اضاف کردم اینقد تو زمان کوتاهی چاق شدم که نتونستم با خود جدیدم کنار بیام

وقتی به هدفم رسیدم این آهنگو با صدای خودم استوری میکنم 😎امشب دلم میخواد تا فردا مِی بنوشم من ،زیباترین جامه هایم را بپوشم من😊😍با شوق بی حد باغچه هایمان را صفا دادم 💃امشب تا میشد گل توی گلدون جا دادم ،بعد از جدایی ها، آن بیوفایی هااااا فرداااا تو می آییییی تو می آییییی😍😍😍😍😍😍😍از خونه ما ناامیدی ها سفر کردهههه😍😭گویا دعاهایِ منِ خسته اثر کرده😭😭من لحظه هارا میشارم تا رسد فرداآن لحظه های خوب در آغوش گرفتن را بعد از گسستن ها آن دلشکستن هااا فردا تو می آیی😍😍😍

چقدر شرایطتون سخته....💔

ما کلا ادمای ناشکری هستیم

من کاملا درکتون میکنم ولی از جبهه مقابل

من ژنتیکی به شدت لاغر بدنیا اومدم.... الان کاملا روی اعتماد به نفسم تاثیر گذاشته

در حدی ک میگم بقیه چرا میخوان وزن کم کنن

نقطه زوم تمسخر برای ما خیلی لاغرهاست... ک میگن هیچی نداریم یا پا و دستمون چوب خشکه...

هیچ عملی برا چاق شدن نیست وگرنه منم قطعا میرفتم....💔

برای معده من درکتون میکنم چون خودم رفلاکس دارم

بنطرم الان وقتشه همزمان زیر نظر یه متخصص گوارش باشی عزیزم

ببینی چه توصیه هایی داره

یه برنامه غذایی درست حسابی بهت بده

❌️ولی میگذره ❤️

یکی از همکلاسیامو چند وقت پیش دیدم بعد سالیان سال

اصلا خیلییییییی لاغر شده بود

مونده بودم چجوری از اون هیکل رسیده به این

خیلییییی هیکل درشتی داشت خیلیییی

الان ولی حالش خوبه

یکی دیگ رو هم از بچگی میشناختم اونم توی سن کم عمل کردش !!! دبیرستان بود یادمه😐😐😐

اونم الان وضعیتش خوبه راحت مسافرت میره غذا میخوره

الهی مرا در شب فقرم بسوزان اما محتاج نامردان مگردان ❤️‍🔥

یا خدا مگه میشه همچین چیزی😐

نه بابا اینجوری نیست معده رو کوچیک میکنن از روده ام کلا یک متر و نیم برمیدارن