راستشمنچونخیلیدرونگراموزیادارتباطاتمخوبنیسامروزیکیازهمکلاسیهاممنوپیشهمهتحقیرکرد بدون دلیل..🥲منمجوابشوندادم.اماواقعاصدایشکستنقلبموشنیدم.💔خداییشکستنقلببقیهچراانقدواسهبعضیهالذتبخشه؟🥲شماتاحالاتجربهداشتین؟چجوریباهاشکناراومدین؟
من یکی از هم خونه هام دوبار منو بخاطر لکه رو صورتم تحقیر کرد با کنایه. خیلی غیر مستقیم .اونموقع خیلی فکر کردم ک چرا؟؟ گفتم شاید بخاطر حسرت هاش نسبت ب من بوده. من میتونستم با دوستام ایران و خارج از ایران مجردی سفر برم با رضایت خانواده . یا مثلا باباش نذاشت ساز مورد علاقه داشته باشه من مثلا گیتاری ک بچگی خریدم رو آورده بودم و میزدم . یادمه ی بار سفر با دوستام قشم رفتم برگشتم قشنگ تیکه انداخت چطور پدر مادرت خونن میری سفر !! دقیقا همون لحظه ک رسیدم. میگم شاید بخاطر حسرت هاش بوده ک میخاسته نقص منو تو چشمم بزنه. البته خیلی غیر مستقیم گفتا. حال تایپ ندارم توضیح بدم چی گفت. ولی خیلی گریه کردم تو خلوت . خاست بگه من میدونم نقص پوستی داری. چون من مخفی میکردم
یه جفت چشم منتظر موفقیت منه🥺💚برام دعا کنین🙏🏻 (اون یه جفت چشم منتظر قلب منو شکست و رفت💔اما امضامو برنمیدارم) عمر شد حرام ، باختم تمام/آبرو و نام ، در قمار دل/ بعد ازین ضرر ، ابلهم مگر/ خم کنم کمر زیر بار دل/هر دو ناکسیم، گر دگر رسیم/دل به کار من، من به کار دل/خون دل بریخت از دو چشم من/خوشدلم از این، انتحار دل/ داغدار چون لاله اش کنم/ تا به کی توان بود خارِ دل