2777
2789
عنوان

واقعا بعضیا از دل شکوندن چی بهشون میرسه؟🥲🖤

| مشاهده متن کامل بحث + 1073 بازدید | 110 پست
البته میفهمم شاید شما چون اطلاعی نداری فک میکنی یه چیزیه مثل لکه های عادی پوستی ک خیلیا دارن ک اینطو ...

اره مگ ازین لکه ها ک همه دارند نیست

من حرفمو بد نزدما ک گفتی عباس اقا  بد متوجه حرفم شدی

این کاربری دست ۳نفره، وقتی ج کامنت میدین در کنارش لایکم نکنید! 
اره مگ ازین لکه ها ک همه دارند نیست من حرفمو بد نزدما ک گفتی عباس اقا  بد متوجه حرفم شدی

فک کن مثلا من بلنگم بگم فلانی مسخرم کرده تو بگی خب تو ک خارج میری برو دوا درمون کن که دیگه نلنگی. اصلا قشنگ نیست این حرف. انشاالله هیچ وقت هیچ بیماری صعب العلاجی نداشته باشی و درک نکنی حرفمو . ولی یکم رو حرفامون دقت کنیم . مگه میشه یه مساله ادمو اذیت کنه نقطه ضعفش باشه بعد نره برا درمانش؟ 

نه بیماری خودایمنیه 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

فک کن مثلا من بلنگم بگم فلانی مسخرم کرده تو بگی خب تو ک خارج میری برو دوا درمون کن که دیگه نلنگی. اص ...

من والا بلا در جواب حرف ک گفدی دوستم اینجوری بهم گفته گریه کردم گفتم ،  گفتم خو تو ک پولش داری برا خارج  برا اینم برو درمون کن منظوری از حرفام نداشتم  ادما ت پیام بد متوجه حرف طرف مقابل میشه بهت حق میدم

من خدم یذره لک پوستی دارم

حالا الان برا تو درمان میشه  یا ن؟ خود ایمنی ینی درمان میشه؟ نفمیدم 

من والا بلا در جواب حرف ک گفدی دوستم اینجوری بهم گفته گریه کردم گفتم ،  گفتم خو تو ک پولش داری ...

میدونم منظوری نداشتی واسه همین بد لحن تندم دوباره پیام دادم. ن فعلا هیچ درمانی براش نیست تو دنیا . درمان قطعی. ولی اوکیه. قبلا سر ازدواجم اینقدر الکی  میترسیدم . الان اوکیه اگه در همین حد بمونه . فعلا سالهاست در همین حده . نباید استرس و اینا وارد شه

میدونم منظوری نداشتی واسه همین بد لحن تندم دوباره پیام دادم. ن فعلا هیچ درمانی براش نیست تو دنیا . د ...

سابلیمینال گوش بده براش