2777
2789

راستش من چون خیلی درونگرام و زیاد ارتباطاتم خوب نیس امروز یکی از همکلاسی هام منو پیش همه تحقیر کرد بدون دلیل..🥲منم جوابشوندادم. اما واقعا صدای شکستن قلبمو شنیدم.💔خدایی شکستن قلب بقیه چرا انقدواسه بعضی ها لذت بخشه؟🥲شما تا حالا تجربه داشتین؟چجوری باهاش کنار اومدین؟

آنقدر دلمو شکستن من فقط سکوت 

امیدوارم همیشه دلشون شاد باشه 

میشه برای مادرشدنم دعا کنید آخه خیلی وقته ک منتظرم....    💚      میگن انرژی خوب بده دریافت میکنی                                          تیکر و فعال کردم که به زودی به واقعیت برسه❤️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

راحتن دیگه به طرف فکر نمیکنن که چی به سرش میاد شده حتی یه کلمه حرفم دل طرفو شکسته ولی کو برا کسی مگه مهمه🙃

ارغوان‌؛شاخه‌ی‌ همخونِ‌ جدا‌مانده‌ی‌ من‌ . .آسمان‌ تو‌ 

اره ...شوهرم دیشب مریض بود. غروب خوابید وایسادم ساعت ده کلی گوشت کباب کردم بدم بخوره صبح جون داشته باشه بیدارش کردم صدتا غوووش داد دوساعت دعوا کرد با لگد زد به وسیله خونه فقطططططط واسه اینکه بیدارش کردم کوفت کنه ..تازه بعدشم خوابید

بالاخره درست میشه ...

اونیکه برای جلب توجه بقیه سعی میکنه یه مظلوم رو پیش بقیه ضایع کنه شاید همونجا بتونه توجه یه عده رو جلب کنه ولی همه پیش خودشون متوجه ذات داغونش میشن

من اینجا حقیقت رو میگم نه چیزی که دوست داری بشنوی  درخواست دوستی به هیچ وجه پذیرفته نمیشود حتی شما دوست عزیز 

من سریع جواب میدم..جوریکه خودمم باورم نمیشه یهو ی دادی میکشم همه فقط ساکت میشن

تعلیق...     فقط شهریار که میگه:آزرده دل از کوی تو رفتیم و نگفتی ..کی بود؟ کجا رفت؟..چرا بود و چرا نیست..