2777
2789
عنوان

واقعا بعضیا از دل شکوندن چی بهشون میرسه؟🥲🖤

| مشاهده متن کامل بحث + 1073 بازدید | 110 پست

من یکی از هم خونه هام دوبار منو بخاطر لکه رو صورتم تحقیر کرد با کنایه.  خیلی غیر مستقیم .اونموقع  خیلی فکر کردم  ک چرا؟؟ گفتم شاید بخاطر حسرت هاش نسبت ب من بوده. من میتونستم با دوستام ایران و خارج از ایران مجردی سفر برم با رضایت خانواده . یا مثلا باباش نذاشت ساز مورد علاقه داشته باشه من مثلا گیتاری ک بچگی خریدم رو آورده بودم و میزدم . یادمه ی بار سفر با دوستام قشم رفتم برگشتم قشنگ تیکه انداخت چطور پدر مادرت خونن میری سفر !! دقیقا همون لحظه ک رسیدم. میگم شاید بخاطر حسرت هاش بوده ک میخاسته نقص منو تو چشمم بزنه. البته خیلی غیر مستقیم گفتا. حال تایپ ندارم توضیح بدم چی گفت.  ولی خیلی گریه کردم تو خلوت . خاست بگه من میدونم نقص پوستی داری. چون من مخفی میکردم

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چی گفتش؟من اینجور مواقع با جدیت تمام میگم یهنی الان باید بخندم؟یا میگم خیلی بامزه ای؟

نمیدونم چرا اون لحظه نگفتم چیزی..اونقد بغض کردم نتونستم حرف بزنم نمیخواستم اونا بفهمن من ناراحت شدم🥲💔

هزاربار گلم ، هزاربار 

گریه کردم غصه خوردم اخر سپردم به خدا

ولی ارتباطمو یا قطع یا کم کردم باهاشون

یه جفت چشم منتظر موفقیت منه🥺💚برام دعا کنین🙏🏻 (اون یه جفت چشم منتظر قلب منو شکست و رفت💔اما امضامو برنمیدارم)               عمر شد حرام ، باختم تمام/آبرو و نام ، در قمار دل/ بعد ازین ضرر ، ابلهم مگر/ خم کنم کمر زیر بار دل/هر دو ناکسیم، گر دگر رسیم/دل به کار من، من به کار دل/خون دل بریخت از دو چشم من/خوشدلم از این، انتحار دل/ داغدار چون لاله اش کنم/ تا به کی توان بود خارِ دل
همچنین من🙂رفتم مدرسه جدید هیکلمو مسخره میکنن چرا چون من استخون بندیم ریزه  ریزه میزم کوچولوام ...

🥲🥲خیلی بده واقعا..تازه فرض کن به خاطر ظاهر که دست ما نیس یا رفتاری که مرتکب نشدی تحقیرت کنن..🙃باز آدم یه کاری بکنه یه حرفی..

خودم خیلی سعی میکنم طوری رفتار کنم که کسی از من دلشکسته نباشه و این مسئله رو خیلی هم به دخترم یاد آوری میکنم

همیشه یکی از دعاهام برای خودم اینه که خدایا کمکم کن کسی از زبون من آزار نبینه