2777
2789
عنوان

واقعا بعضیا از دل شکوندن چی بهشون میرسه؟🥲🖤

| مشاهده متن کامل بحث + 1073 بازدید | 110 پست
خودم خیلی سعی میکنم طوری رفتار کنم که کسی از من دلشکسته نباشه و این مسئله رو خیلی هم به دخترم یاد آو ...

اره دقیقا منم همینطور تا حالا دل کسیو نشکوندم یا برای خودنمایی کسیو تحقیر نکردم ولی نمیدونم چرا همیشه خودم دلم میشکنه💔

عزیزم این برات مهم نباشه و اینکه بزرگتر بشی تازه میگی کاش دغدغم همکلاسیم بود ک بهم چی گفته دل شکسته ......... اینو میگم چون خودم حالم بدتره 

لطفاً درخواست دوستی ندید،، اگه جواب تاپیکاتونو میدم بدونید از رو خیر خواهیه دیگه هر جور دوست دارید قضاوت کنید من اصراری ندارم ، شنونده باید عاقل باشه، برام دعا کنید مشکلم حل بشه

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اره پیش اومده از طرف همکلاسیم  بهم گفت چندش..و من با دوستم روی صندلی نشسته بودیم صحبت میکردیم ...

چجوری باهاش کنار اومدی؟بالاخره تا یه تایمی اصلا نمیشه کنار اومد..مخصوصا که مجبور باشی هر روز ببینیش🥲😐🤦🏻‍♀️

چجوری باهاش کنار اومدی؟بالاخره تا یه تایمی اصلا نمیشه کنار اومد..مخصوصا که مجبور باشی هر روز ببینیش ...

این ک گفتم ماله پارسالع و الانم همکلاسیمه کلا گاهی تیکه میندازه بهم :/ من فقط نشون میدم ک برام مهم نیس بیشتر میسوزه 

ولی واقعا قلبم می‌شکنه

دختر منم هم تو مدرسه همینه اوضاعش

نمیدونم چرا

بدی مکن که در این کشتزار زود زوال به داس دهر همان بدروی که میکاری..                                                                  لطفاً درخواست دوستی ندین .

[QUOTE=311877659]اره دقیقا منم همینطور تا حالا دل کسیو نشکوندم یا برای خودنمایی کسیو تحقیر نکردم ولی نمیدونم چرا همیش ...[/QUOTE

کسی که اینکار رو میکنه آنقدر آدم حقیری هست که ارزش اینکه ازش دلشکسته بشی نداره

عزیزم سعی کن جلوی دیگران دختر قوی باشی و نقطه ضعف دستشون ندی حتی اگ اون لحظه حالت بد شد

من سریع جواب میدم..جوریکه خودمم باورم نمیشه یهو ی دادی میکشم همه فقط ساکت میشن

چجوری؟ من لحظه هایی که باید جواب بدم، برخلاف بقیه وقتا که مغزم مثل موتور کار میکنه، اون لحظه هنگ میکنه. حتی اون لحظه ها به هیچی فکر نمیکنم. همیشه گفتم، کسی متوجه منظورم نمیشه. من تو بیان کردن حرف مشکل ندارم. تو حرف پیدا کردن مشکل دارم. یعنی نمیدونم چه حرفی باید بگم. 

از ترس‌ هایتان نترسید! 

دختر منم هم تو مدرسه همینه اوضاعش نمیدونم چرا

🥲🥲واقعا سخته..من کلا آدم درونگرایی هستم و زیاد نمیتونم ارتباط برقرار کنم یعنی اونجوری بچه معروف مدرسه هیچ وقت نبودم اما هیچ وقت کسی تحقیرمم نمیکرد..💔

امروز نتونستم خودمو کنترل کنم گریم گرفت تو کلاس یکی گفت داره نقش بازی می‌کنه حقیقتا قلبم شکست من خی ...

منم همینجوریم..درونگرا بودن واقعا خیلی سختهه..ولی خب هیچ وقت نخواستم به خاطر بقیه شخصیتمو تغییر بدم..هر کی دوست واقعی باشه همه جوره آدمو قبول داره:)🙂

🥲🥲واقعا سخته..من کلا آدم درونگرایی هستم و زیاد نمیتونم ارتباط برقرار کنم یعنی اونجوری بچه معروف مد ...

😔💔

منم هرروز غصه دخترمو میخورم همین امروز همکلاسیش که از دختر منم لاغرتره بهش گفته بود لاغرمردنی

بدی مکن که در این کشتزار زود زوال به داس دهر همان بدروی که میکاری..                                                                  لطفاً درخواست دوستی ندین .