2777
2789
عنوان

الهی بمیرم برا دخترم😓😓😓

| مشاهده متن کامل بحث + 977 بازدید | 46 پست
برو به مدیر مدرسه بگو که حق ندارن بقیه رو مسخره کنن من واقعا برای بعضی خانواده ها متاسفم که بچشون رو ...

واقعا

من دخترم کاری ب هیچکی نداره

نمیدونم چرا بعضی بچه ها اینجورن😒😒

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بین بچه ها از این حرفا زیاد پیش میاد و از یادشون میره ولی بزرگترا دخالت کنن تا آخر یادشون میمونه اکثرا بچه در دوره مدرسه گرفتار شپش میشن بهتره به دخترت بگی چیز خاصی یه ماه قبلم نشده و خودتون برین کلاس به دوستش بگین کار خوبی نیست کارت به یکی الکی حرف بد بزنی خدا دوست نداره باهم دوست باشید

به نظرم با معلم صحبت کن به صورت کلی و بدون اشاره به کسی درباره شپش صحبت کنه . این که اینم یه حشره هست و مثل پشه که پوست کسی رو میزنه مو هم ممکنه درگیر شپش بشه ولی دوهفته بعد دیگه شخص خوب میشه این که خانم بهداشت مرتب موها رو چک میکنه و کسی توی کلاس ما شپش نداره این که خیلی بده اگر دوستمونو ازار بدیم و بگین تو شپش داری این اسمش تهمته و دوستمون ناراحت میشه حتی اگر قبلا شپش داشته کلی زحمت کشیده تا مشکلش حل شده حالا ما دلشو میشکنیم . با این جمله های ساده معمولا مشکل حل میشه

اگر دوست داشتید لطفا برای شادی روح مامانم یک صلوات بفرستید 💚

بگو نیازی نیست به مامانش بگم همینکه بی اهمیتی کردی کافیه از این به بعدم برا این چیزا خودتو ناراحت نکن مشکل از تونیست از تربیت اوناست و بگو که خودت از این حرکت همکلاسیت یاد بگیر که دل کسیو نشکونی، اینجوری بچت خیلی خوب بار میاد، و یادش بده بدون اینکه حرف بد بزنه همچین جاهایی با اعتماد بنفس از خودش دفاع کنه با گفتن یکی دو تا جمله

خانم از شانسم امروز عزادار شوهر خواهرشون شدننمیشه بگمبنظرت بگم؟؟اخه هنوز تکلیف بچه ها رو هم نگفته.حت ...

ن بزار چن روز دیگه اول تسلیت بگو بعدم بنویس ی مسئله ای بود که باید میگفتم و باقی ماجرا.....

دختر من پارسال کلاس اول بود یکی از بچه های کلاسشون شپش گرف تا یک هفته نیومد بعد اون مربی بهداشت موهای بچه ها رو همه گشت اومم مامانش اون یک هفته موهاشو کامل تمیز کرد وقتی اومد کسی دیگه چیزی نگفت .اینا بچه ان نمیفهمن .اثلا و ابدا به مامانا نگو برای خودت دردسر درس نکن چن روز دیگه به خانم بگو.

❣اَللّهُمَّ عَجِّل لِوَلیِّکَ الفَرَج❣برای سلامتی و ظهور آقا امام زمان (عج)صلوات بفرستین🌹
😂😂😂وای

😂😂😂😂😂😂

عاشق بارون و هوای ابری ام یعنی خیلی حالم خوب میشه 🌧️به امید روزی که ازدواج کنم و شوهر خوبی کنم و شاغل بشم و برای خودم کار کنم با حقوق خوب 🌱لطفاً لایک نکنید 🌹

بین بچه ها از این حرفا زیاد پیش میاد و از یادشون میره ولی بزرگترا دخالت کنن تا آخر یادشون میمونه اکث ...

همه چی خوب بود تا اونجا که گفتید خودش بره به دوستش بگه

از این دخالت مستقیمتر باید بکنم بزرگترا که بگید دخالته؟؟؟

عاشق شو ار نه روزی، کار جهان سر آید...

بگو الکی یه چیزی بندازه بگه بیا تو هم الان شپش داری بچه ها پیشش نرین

خانوما اینا دیگه چکاریع 😂😂😂😂بگید شوخی میکینید

عاشق بارون و هوای ابری ام یعنی خیلی حالم خوب میشه 🌧️به امید روزی که ازدواج کنم و شوهر خوبی کنم و شاغل بشم و برای خودم کار کنم با حقوق خوب 🌱لطفاً لایک نکنید 🌹

امیدوارم واقعا مادر نباشید و روش تربیتیاتون این نباشه

مادر بشم صد در صد روش تربیتم این میشه چون با من تو بچگی اونجوری رفتار میشد ولی جواب نمیدادم یه شخصیت ضعیف ازم ساخته شد بچه باید گرگ باشه هرکیم وارد محدودش شد پاره کنه.

چقدر همه چيو سخت و بزرگ ميكنيد.

دنيا و زندگي بازيهاي مختلف دارع

قراره باشه با هر حرفي شما دلت بسوزه بچه ناراحت بشه

فردا روز توي جامعه چه جوري ميخواد زندگي كنع؟

بچه هستن گفتن اين شپش داره

خب خودتم ميگي يكماع پيش داشته

چيزي براي ناراحتي وجود ندارع

دخترت بگه ديگ ندارم و حل شده.

💕