2777
2789
عنوان

تنها خوابیدن

497 بازدید | 33 پست

سلام

من شغل همسرم طوری هست که یه هفته ماموریته یه هفته هم خونه

بابا و مامانمم وقتی شهرمون باشن 90درصد نمیذارن تنها خونه ام بمونم(من یه داداش داشتم توی ۲۲سالگی توی خواب ایست قلبی کرد و فوت کرد چون توی اتاق خودش بود به خاطر همین یجور اضطراب دارن که تک و تنها نباشی)

یادمه اولین بار که قرار بود یه هفته تنها باشم پدر و مادرم رفتن حج واجب من یه هفته خونه خودم تنها بودم

21ساله بودم

در و پنجره ها رو بستم هیچ

در اتاقا و هم بستم که اگه دزد از پنجره اومد پشت در اتاق بمونه و نتونه بیاد تو پذیرایی🤣🤣🤣

خودم جلو تلویزیون با برق روشن و تلویزیون روشن خوابیدم😂

چقد اون هفته از بیخوابی حس کردم از نظر مغزی دارم آسیب میبینم😁😆

این ماجرا حتی تا وقتی بچه ام سه ساله شده بود ادامه داشت و تنها میشدم یاد داستان وماجرهای ترسناک میافتادم و نمیتونستم بخوام اکثر هوا روشن میشد میخوابیدم🫤

اما الان توی بیست و هشت سالگی دیشب موقع خواب برقارو کامل خاموش کرده بودم تلویزیون خاموش

با بچه ام خوابیدم و حتی فکر جن و داستان ترسناک و قاتل زنجیره ای و مردژله ای هم اومد تو ذهنم

ولی راحت خوابیدم تا هفت صبح😮💨

هیچوقت فکر نمیکردم بالا رفتن سن اینقدر تو نترسیدن تاثیر داشته باشه🫠

خدایا شکرت😍

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

مرد ژله ای چیه،نشنیده بودم اسمشو🤭

من یک دختر چادریم،چادرم مشکیه.ولی تمام لباسهای خونگیم صورتیه...من یک دختر محجبه ام،خنده هام توی خیابون بلند نیست ولی  فضای خونه پر از خنده های شاد منه...چادرم مشکیه ولی دل مرده نیستم...من محجبه ای دلشادم،چون خدا رو دارم...خداجونم ممنونم که دارمت،خدایا شکرت🤲😍 سلامتی وظهور امام زمان صلوات(اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم)

من بیشتررشبارو تنها خابیدم

خیلی وقتام پسرم میره خونه باباش یا خونه بابا بزرگش من تنهام

خونمون ج ن داره از قدیم وسایل جا به جا میشن

اما شب راحت تمام چراغارو خاموش میکنم تخت میخابم

شاید باورش سخت باشه ولی ۴ دوربین یکی تو خونه بقیش بیرون نصب کردم بهم حس امنیت میدن

مرد ژله ای چیه،نشنیده بودم اسمشو🤭

سرچ کن تو نت

یه مردی که روغن میمالیده به بدنش از پنجره باز یا یه سوراخی پیدا میکرده میرفته خونه و به خانما رو بیهوش میکردن تجاوز میکرده و اگه کسی میفهمیده و میخواسته بگیرتش چون بدنش چرب بوده لیز میخورده و فرار میکرده

تو شیراز بود فک کنم

خدایا شکرت😍

اخییی،منم همسرم یه هفته خونست یه هفته نیست،دوتا بچه دارم،تا قبل بچه دار شدن یه کم ترس داشتم ولی الان نه درکل مرد خونه که باشه آدم با آرامش سرشو میزاره رو بالش