2777
2789
عنوان

تغذیه مدرسه

12301 بازدید | 101 پست

سلام مامانهای گل و ساید پدرهای زحمت کش این تاپیک  جهت کمک به همه مامانا و باباهایی که دغدغه تغذیه بچه اشون دارن  زدم پس لطفا با رعایت این نکته تایپ کنید ما به طرز فکرها کاری نداریم  که بچه لوس میشه و... نداریم من شخصا دنبال خوراکیهای هستم که کم شکر یا بی شکر باشه  پس لطفا تا حد امکان کمک کنید و خودم لیستی که تونستم جمع بندی کردم براتون میذارم

خواستی قضاوتم کنی کفشهامو بپوش

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

بزار لطفااا چون خیلی سخته واقعااا

خیلی دیر متوجه میشویم ک دوستان زیادی نداریمـــ ـفقط ادمای زیادی رو می شناسیمـــ...                         🥀🥀🥀🥀💔💔                                                   پرنده ای کهــ  رفت بگذارد برود....💔                                  هوای سرد بهانهــ است    ....                                  هوای دیگــری بهــ سر دارد🥀💔

ساندویج نان،پنیر

ساندویج نان،پنیر،سبزی

ساندویج نان،پنیر،خیار،گوجه فرنگی (نکته گوجه وخیار  اسلایس نازک بزنید که آب نندازه و نان خمیر نشه)

ساندویج نان، پنیر،بادام پودر شده

ساندویج پنیر،خرما و میتونه گردو باشه 

ساندویج سیب زمینی 

(سیب زمینی ورقه ای میکنیم با آب و روغن و نمک و فلفل میپزیم تا آبش کشیده بشه )یا که سیب زمینی آبپز بکوبید

تخم مرغ آبپز

خاگینه و املت لقمه کنیم براشون باید وقت پیچیدن روغنش بگیرید که وقت خوردن بد نشه 

ساندویج نان و ارده حلوایی

ساندویج الویه 

ساندویج فلافل

سمبوسه

ساندویج گوشت قلقلی 

(گوشت چرخ کرده و پیاز و نمک و فلفل ترکیب کنید بعد تو روغن سرخ کنید )

ساندویج کتلت چرخ کرده یا مرغ 

ساندویج کوکو سبزی 

ساندویج کو کو سیب زمینی 

با توجه به اینکه سالم و ناسالم هست یا نیست تفریحی میشه از 

ساندویج همبرگر

انواع ساندویج سوسیس، کالباس استفاده کرد 

ساندویج شنسیل

ساندویج مرغ

ساندویج مایه ماکارونی با سبزی 

کراکر سبوسدار یا کراکر چاودار

غلات صبحانه

بیسکویت سبوسدار 

چوب شور 

برنجک

عدس برشته

بادام تفت داده

انواع برگه های میوه 

انواع آجیل 

کنجد خوراکی اماده که تو مغازه ها هست بچه من دوست داره

خرما بی پوست له کنید بعد تو پودرنارگیل وپودر گردو یا پسته و...بغلطونید

پاپ کورن

شیر

عدسی

سوپ 

دلمه

خوراک لوبیا چیتی

آش 

سلام دوستان با یه دستور اسنک بدون نیاز به دستگاه امدم نتیجه پرس شدنش خیلی خوب بود 

نان تست

سس کچاپ روی نان بمالید 

پنیر پیتزا

مرغ پخته و ریش ریش شده 

نخودفرنگی پخته

ذرت پخته

درصورت  دلخواه کالباس و سوسیس ریز خرد شده 

قارچ اسلایس شده و تفت داده شده

پنیر پیتزا

به ترتیب به مقدار دلخواه بریزید و درنهایت یک نون تست دیگه بذارید رو مواد و کمی با دست فشار بدید تا پرس بشه بعد ، یه تابه خیلی کم چرب کنید و درنهایت نونها بذارید تو تابه خب از اینجا به بعد مهمه حالا چیکار کنید که خوب پرس بشه ؟!!!

یه آجر تمیز فویل بپیچید بعد بذارید رو نونها یا که مثل ما یه قابلمه پر آب کنید که سنگین بشه 

نکته :حتما حتما کف قابلمه اتون خشک باشه که باعث نشه نون تون خمیر بشه و کف قابلمه بچسبه 

وقتی یه طرف نون تون سرخ شد نون برگردونید تا طرف دیگه اش سرخ بشه

برای اینکه بچه ها میوه رو راحت بخورن درصورتی که میوه اشون براشون برش میزنید بهتره یه خلال دندون یا از این چنگالهای دو شاخ هم بذارید که  لوازم قنادی یا ظروف یکبار مصرفی ها دارن

چون بچه ما هوس نون تست کرده بود خریدیم در نتیجه تغذیه های فرداش با نون تسته، اینم ساندویج نون،پنیر،خیار،گوجه به سفارش خودش

باید هر دو نون پنیر مالید که حکم چسب پیدا کنه و بهم بچسبه و اگر دقت کنید گوجه و خیار نازک برش زدم که باعث نشه نون خمیر بشه و درنهایت یه نمک بپاشید و نونها رو هم قرار بدید و یه فشار که نونها بهم بچسبه 

شخصا ترجیح میدم میوه سالم بذارم چون مزه اش حفظ میشه بخصوص سیب که برش بزنی برای اینکه سیاه نشه حتما باید آبلیمو بزنی پس من ترجیحم میوه کامله

و یه ظرف خیلی کوچیک در دار که توش بشه آجیل و... ریخت که ما کشمش و گردو گذاشتیم بگم که کلا شاید یه مشت کشمش توش جا بشه این ظرفها قیمتی ندارن و در انواع مختلف تو بازار هست 

دستور یه خوراکی که مناسب و سالم  پیدا کردم که هم عکس گذاستم وهم دستور تایپ کردم ما امتحان نکردیم پس اگر شما امتحان کردید و راضی بودید ما رو هم خبر کنید دستور اصلی موادش دوبرابر بود به نظرم بهتر همین مقداری که نوشته ام درست کنید برای تست اگر خوش تون اومد مواد برای سری بعد زیاد کنید.اسم بهتر بذارم  بار کنجد و موز چون هیچ اسمی ندیدم براش

یک عدد موز میکس کنید 
نصف پیمانه کنجد 
مقداری وانیل 
ترکیب کن تا یه مایه تقریبا سفتی بدست بیاد 
داخل سینی فرتون کاغذ روغنی بندازید و بعد یه  قالبهای پلاستیکی بردارید وقالب بذارید روی کاغذ  و از مواد پر کنید حدودا به ضخامت دو ونیم تا سه سانت 

بیست و پنج دقیقه  در دمای ۳۵۰ درجه فارنهایت یا ۱۸۰درجه سانتی گراد بذارید تا تغییر رنگ بده و به رنگ طلایی  دربیاد پس ساعت تقریبی  چون فرها باهم متفاوته