2777
2789
عنوان

تغذیه مدرسه

| مشاهده متن کامل بحث + 12313 بازدید | 101 پست

کسانی که دستگاه اسنک ساز ندارن میتون مواد رو آماده و توی نون بزارن و ی فویل بپیچن دورش

اتو رو روشن کنن و به مدت چند دقیقه هر دو طرف فویل بزارن 

اینم روش من کم دردسر تر هم هست

میگما      نکنه ما بریم دنیا قشنگ شه !!                         آدمها تا سر حد مرگ از خود خسته ات میکنن🖤ترکت نمیکنند اما،مجبورت میکنند ترکشان کنی🖤آنگاه میشوی بنده ی سرتاپا خطاکار🖤                                شروع رژیم ۶/۷/۱۴۰۳. وزن۸۴.                                   تاریخ۲۳/۸/۱۴۰۳ وزن۷۸.💪                                           وزن هدف۶۰کیلو🤲                                              تاربخ۱۸/۱۰/۱۴۰۳ وزن ۷۴😁

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

مرسی استارتر

دختر منم یه ساندویچ دوست داره براتون میگ.

روی نون تست کره بادوم زمینی و عسل بمالید بعد روش موز حلقه حلقه شده بچینید.و لایه بعدی نون رو بذارید.

حالا بنا به سلیقه بچه میشه بجای عسل شکلات صبحانه زد.یا روش آجیل های مختلف خرد شده مثل گردو و فندق و ... چید.یا کنجد بپاشید.

خدای مهربونم بهم ثابت کردی که " در دایره قسمت ما نقطه پرگاریم... لطف انچه تو بنمایی حکم آنچه تو فرمایی"....خودت این نی نی رو بهم هدیه کردی، خودت هم حفظش کن.لیاقت پذیرش و بزرگ کردنشو بهمون بده.
دخترم صبونه نخورده میره اصرار هم بکنم بدتر لج میکنه راه حلی دارین برام؟ پیش دبستانیه

عزیزم براش لقمه درست کن بخصوص که کوچیکه مثلا لقمه کوچیک یا لقمه بزرگ ببین به کدوم میل نشون میده پسر من عاشق لقمه کوچیکه الان به نون تست علاقمند شده   براش بگیر یا کنار صبحونه اش چای شیرین باشه پسر منم صبحونه نمیخوره فقط یه قورت شیر ولی حتما براش یه لقمه درست کردن براش یه نقاشی بامزه بکش بذار تو نایلون خوراکیش ،پسر من عاشق میوه خورده شده است از سن غ سالگی بود فکر کنم یه اردور خوری بشه لقب سوپرایز دادم و براش تو اون میوه خورد شده با چنگال گذاشتم دادم عاشقش شد و گاهی خودش سوپرایز میخواد هر چی دوست نداره کم کم بده یکی دوتا دونه تا مزه اش به دهنش بشینه  نه با زور و اجبار گرسنه میشن حتما میخورن فقط فقط طبق تجربه اصلا تنقلات مغازه ندید چیزهای شکر دار ندید که اشتها میبنده از روزی که ما تنقلات شکر دار کم کردیم واقعا تغییر اشتهاش به چشم دیدیم  مامانه میگه میذارم نمیخوره لقمه ،خوب مامان جان بپرس ببین ایرادش چی بوده وقتی لقمه هر روز باسه نون و پنیر منم باشه از چشمم میفته خوب یه کم تنوع خوبه برای همه واقعا زحمت داره و راحت نیست فکر کردن و اجرا کردنش ولی ارزششو داره 

خواستی قضاوتم کنی کفشهامو بپوش
مرسی استارتر دختر منم یه ساندویچ دوست داره براتون میگ. روی نون تست کره بادوم زمینی و عسل بمالید بع ...

تا حالا براش کره بادام زمینی تست نکردیم چون الرژی گاهی بد عود میکنه بخاطر حساسیت به بادام زمینی برعکس عاشق بادام زمینی و بادام هندی ولی دوره ای حساسیت میگیره بهش ولی حتما امتحان میکنم مرسی که تجربه اتون در اختیارمون میذارید و بازم منتظر تجربه های خوبتون هستیم 

من بابعضی از لقمه ها  واسنک موافقم ولی غذا اگه تایم ظهر تو  مدرسه که هیچ وگرنه میان وعده ز ...

ممنون میشم توضیح بدید به چه صورتی تغذیه میذارید 

عزیزم بعدش باید گذاشت دستگاه اسنک تا بسته بشه؟

نه من نمیذارم.قشنگ میمالم کره و عسل و که نریزه و نشت نکنه.حالا خواستین میشه هم اسنک کرد.

خدای مهربونم بهم ثابت کردی که " در دایره قسمت ما نقطه پرگاریم... لطف انچه تو بنمایی حکم آنچه تو فرمایی"....خودت این نی نی رو بهم هدیه کردی، خودت هم حفظش کن.لیاقت پذیرش و بزرگ کردنشو بهمون بده.
کسانی که دستگاه اسنک ساز ندارن میتون مواد رو آماده و توی نون بزارن و ی فویل بپیچن دورش اتو رو روشن ...

مرسی عزیزم جالب بود اتو پرسم به این شیوه خوب چیزیه😁

عزیزم براش لقمه درست کن بخصوص که کوچیکه مثلا لقمه کوچیک یا لقمه بزرگ ببین به کدوم میل نشون میده پسر ...

حتما امتحان میکنم عزیزم تشکر فراوان  ❤

اگر خدا بخواهد میشود ...خدا جونم بخواه که بشه 😍
تا حالا براش کره بادام زمینی تست نکردیم چون الرژی گاهی بد عود میکنه بخاطر حساسیت به بادام زمینی برعک ...

خواهش خانمی

میشه به جای بادوم زمینی کره فندق یا ارده استفاده کنید.

خواهش خانمی میشه به جای بادوم زمینی کره فندق یا ارده استفاده کنید.

چشم کنترل شده حتما هر سه مورد امتحان میکنم چون به فندق الرژی داره