2777
2789
عنوان

تغذیه مدرسه

| مشاهده متن کامل بحث + 12313 بازدید | 101 پست

کوکی 

موز  میکس شده بامیکسر یا با گوشتکوب له کنید تا پوره بشه  صد و سی وهفت گرم 

پودر گردو صد و بیست و پنج گرم

هر دو ماده باهم ترکیب کنید و سینی فر حتما  کاغذ روغنی بندازید با کاتر بذارید روی کاغذ روغنی و از مواد تون بریزید بعد کاتر بردارید  یا با قاشق میتونید بریزید در دمای صد وهشتاد  طبقه وسط بمدت بیست دقیقه بپزید نوش جان

خواستی قضاوتم کنی کفشهامو بپوش

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

سلام ببخشید ساندویچها با نون باگت وتست میدین؟اخه این نونها هم هر روز بدیم ضرر داره

سلام عزیزم هر روز نه ،من خودم متنوع امروز براش نون لواش و سالاد الویه گذاشتم چون نون تست آدم میگیره زیاده راهکار اینکه بذارید فریزر ولی نان تون بخوبی پوشش داده باشید با نایلون یا تو ظرفی که بو یخچال به خودش نگیره هر وقت احتیاج داشتی قبلش در بیار تا یخش باز بشه و مثل روز اول تر و تازه

سلام ببخشید ساندویچها با نون باگت وتست میدین؟اخه این نونها هم هر روز بدیم ضرر داره

شخصا نون باگت دوست ندارم نگهداری کنم فقط اندازه نیازم میخرم چون حجم خمیریش زیاده یخ زدایی که میشه خوب نمیشه ولی نون تست امتحان کردم راضی بودم 

#‍ فرنی خرما

خرما ده عدد که بی پوست و هسته 

شیر دولیوان که یک چهارمشو جدا کنید 

آرد برنج دو قاشق غذاخوری 

شیره خرما یک چهارم لیوان 

گلاب یک قاشق غذاخوری 

پودردارچین یا پودرهل نصف قاشق چای خوری 

کره بیست گرم 

خرما و یک چهارم لیوان شیر باهم میکس کنید تا خرما تون پوره بشه .

الباقی شیر تو قابلمه بریزید و آرد برنج بریزید و هم بزنید تا آرد تون حل بشه بعدپوره خرما و شیره خرما اضافه کنید و هم بزنید و روی حرارت ملایم بذارید و مدام هم بزنید وقتی تقریبا سفت شد گلاب و پودر دارچین یا پودرهل و کره اضافه کنید و مدام هم بزنید وقتی به غلظت مناسب رسید ده تا پانزده دقیقه فرنی رو روی حرارت ملایم به حال خودش رها کنید تا جابیفته و بعد در ظرف دلخواهتون سرو کنید. این فرنی یه گزینه عالی برای میان وعده و تغذیه مدرسه بچه هاست  

کیک#  بدون شکر

دوعدد تخم مرغ

یک سوم لیوان روغن مایع

دوسوم لیوان شیره انگور یاهر شیره دلخواه دیگر

یک لیوان سرخالی آرد

یک چهارم لیوان شیر 

بیگینگ پودر یک قاشق مرباخوری

وانیل یک چهارم قاشق چایخوری

کنجد یک قاشق مرباخوری

گردو خرد شده به دلخواه دو قاشق غذاخوری

همه مواد به دمای محیط رسیده باشن 

فر یاتوستر از یک ربع قبل گرم کنید 

دمای توتستر صد و پنجاه درجه سانتی گراد 

دمای فر صد و هشتاد درجه سانتی گراد 

تخم مرغ ها را با وانیل با دور تند  همزن بزنید تا حجیم شود

شیر و روغن مایع و شیره انگور  را اضافه کنید و هم بزنید تا یکدست شود 

آرد و بیگینگ پودر که سه بار از قبل الک کردید را کم کم به مواد اضافه کنید و با همزن دستی یا لیسک مخلوط کنید تا ترکیب یکدستی بدست بیاد و درنهایت درصورت دلخواه کنجد و گردو رو اضافه کنید و هم بزنید و در قالب  چرب شده بریزید 

بمدت سی تا سی و پنج دقیقه زمان بدید بپزه و درنهایت تست کنید اگر پخته بود فرتون خاموش کنید 

بافت این کیک نرم و اسفنجیه

میتونید تک نفره درست کنید داخل کپسول کیک یزدی که برای بچه ها بردنش راحت تره 

این کیک بسته به ذائقه از ۴_۶نفر مناسبه .

اسنک#  ‍ 

دانه ذرت پخته شده 

گردوی خرد شده 

فلفل دلمه ای میتونید رنگی استفاده کنید که جالب بشه نگینی خرد شده

پنیر پیتزا 

نان تست یا باگت

مواد کم زیاد کردن سلیقه ای و به میزان دلخواهه

ذرت و فلفل دلمه و گردو و پنیر پیتزا باهم ترکیب کنید روی نان دلخواهتون بذارید و بعد بذارید تو اسنک ساز یا که اگر اسنک ساز ندارید بذارید توی تابه و یه قابلمه پر آب کنید فقط کف قابلمه خشک باشه که نون تون خمیر نشه بذارید رو نون تا پنیرتون آب بشه هر دو روی نون بذارید طلایی بشه اگر شیوه کار با تابه متوجه نشید برگردید صفحه های قبل ببنید 

با سس گوجه یا خردل مناسب سرو 

سرد و گرم خوردنش به نظرم میچسبه

اسنک#  

گردو خرد شده 

کره 

خرما بی پوست و هسته 

نان تست یا نون لواش درصورتی که میخوایید تست نکنید 

کره روی نون بمالید بعد خرما که بهتره پوره کنید رو، روی نون بمالید بعد گردو بذارید و درنهایت نون دیگه رو نون تون بذارید و تو اسنک ساز یا به شیوه تابه ای که در پستهای قبلی هست نون تون طلایی کنید.

فرنی سیب و موز 

شیر دو پیمانه 

آرد برنج دو ق غ 

سیب درختی  رنده شده یک عدد 

موز رنده شده یک عدد 

کره یک ق غ

گلاب دو ق غ

آرد را با شیر سرد مخلوط کنید و حرارت را روشن کنید و هم بزنید تا به جوش بیاید و کمی غلیظ شود سیب و موز را اضافه کنید و بگذارید با حرارت کم آرام بجوشد و غلیظ شود سپس کره و گلاب را بریزید و بعد از یک دقیقه خاموش کنیدو داخل ظرف بریزید اگر شیرین دوست دارید میتونید رویش عسل بریزید و نوش جان کنید 

از دارچین و انواع مغزها میتونید برای تزیین  استفاده کنید