2777
2789
عنوان

تغذیه مدرسه

| مشاهده متن کامل بحث + 12314 بازدید | 101 پست

شکلات بدون شکر 

کره بادام زمینی یا هر کره مغزی دیگه یک پیمانه قنادی معادل صد و نود گرم 

عسل یک چهارم پیمانه معادل هفتاد گرم

روان نارگیل یک چهارم پیمانه معادل سی گرم این شکلات بدلیل نداستن پالم تو دمای محیط شل میشه پس اگر میخوایید سفت تر لمونه مقدار روغن نارگیل دوبرابر کنید

مغز گردو دو عدد

حتما تو ظرف درب دار داخل فریزر نگهداری کنید 

همه مواد باهم ترکیب مبکنیم ظرف مورد نظرتون کاغذ روغنی بندازید و مواد بریزید روش به مدت دوساعت بذارید فریزر و بعد به اندازه های دلخواه برش بدید  لطفا هر کی درست کرد برامون عکس بفرسته

خواستی قضاوتم کنی کفشهامو بپوش

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

اره دقیقا شما چطوری درست میکنید؟

من  با جو پوست کنده خیس خورده رو با سینه مرغ مکعبی و هویج و رب گوجه وپیاز درست  میکنم موادشم چشمی میریزم وقتی زیر قابلمه رو هم خاموش کردم جعفری تازه خرد شده بهش اضافه میکنن

%d9%85%db%8c%d9%81%d8%b1%d9%88%d8%b4%d9%85-%d8%b9%da%a9%d8%b3
من  با جو پوست کنده خیس خورده رو با سینه مرغ مکعبی و هویج و رب گوجه وپیاز درست  میکنم مواد ...

مرسی عزیزم 💐 اون  وقت جو چند ساعت خیس میدید ؟

سلام عزیزم این شما تست کردید من احساس کردم ممکنه موز سیاه بشه ؟

امتخان کردم اما موزو به صورت یه لایه نازک کشیدم رو نون با کره و مربا دوس داشت البته من کم درست کردم 

%d9%85%db%8c%d9%81%d8%b1%d9%88%d8%b4%d9%85-%d8%b9%da%a9%d8%b3

سلام دوستان جالب بود و کلی هم که  مغذی و مفید کشک  حالا اگر لچه ما بپسنده مزه کشک که مدلهای دیگه تست میکنیم براش 

توپک مغذی 

سیصد گرم کنجد 

یک فنجان شیره انگور 

پودر پسته در حد تزیین 

کنجد در تابه بریزید و کمی تفت بدید تا تغییر رنگ بده بعد شیره انگور اضافه کنید و دو الی سه دقیقه تفت بدید تا مواد یکدست بشه بعد صبر کنید تا از حرارت بیفته با دست چرب به مدل دلخواه در بیارییدش و با پودر پسته تزیینش کنید.

در کنار چایی هم عالیه