2777
2789
عنوان

تغذیه مدرسه

| مشاهده متن کامل بحث + 12315 بازدید | 101 پست
سمبوسه پیتزایی سمبوسه سیب زمینی ساندویچ کتلت ساندویچ مرغ  خوراک عدسی  خوراک لوبیا&nbs ...

ساندویج مرغ

سینه مرغ(آبپز و ریش ریش شده)

فلفل دلمه ای

پیاز

نمک و فلفل و زردچوبه

آویشن

رب گوجه فرنگی

نون باگت

کاهو

گوجه فرنگی

خیارشور

اول که مرغ رو آبپز و مزه دار می‌کنیم(بستگی به خودتون داره، میتونید مرغ رو با پیاز و سیر و برگ بو و نمک بزارید بپزه)

بعد پیاز رو خرد و سرخ میکنیم، وقتی یکم سبک شد، فلفل دلمه خرد شده رو بهش اضافه میکنیم.

همراه با ادویه تفت بدید و زمان بدید بهش یکمی سرخ بشه، بعد هم آویشن و رب گوجه فرنگی رو اضافه کنید.

بعد هم مرغ آبپز و ریش ریش شده رو اضافه می‌کنیم و مخلوط می‌کنیم. توی این مرحله اگر بهش کره اضافه کنید، عاااالی میشه.

حالا وسط نون باگت رو خالی میکنیم که بتونیم مواد بیشتری جا بدیم داخلش، کاهو و گوجه فرنگی و خیارشور رو می‌چینیم و بعد هم با مرغی که آماده کرده بودیم داخلشو پر می‌کنیم.

اگر میخواید که به سبک ساندویچ کثیف باشه، ساندویچ رو وسط فویل بذارین و بپیچید. همزمان هم با دستتون همه جای ساندویچ رو فشار بدید که اون مواد وسط به هم فشرده بشن و مزه شون پس بدن به هم. من به این سبک درست کردم مال شما چطوریه ساندویج مرغتون

خواستی قضاوتم کنی کفشهامو بپوش

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سمبوسه سیب زمینی(نون لواش سیب زمینی پخته له شده نمک شوید خشک)  سمبوسه پیتزایی(نون لواش،&nbs ...

مرسی عزیزم زحمت کشیدی 💐

ساندویج مرغ سینه مرغ(آبپز و ریش ریش شده) فلفل دلمه ای پیاز نمک و فلفل و زردچوبه آویشن رب گوجه ...

همین مدلی

بدی مکن که در این کشتزار زود زوال به داس دهر همان بدروی که میکاری..                                                                  لطفاً درخواست دوستی ندین .

خواهش میکنم عزیزم امیدوارم شماهم از تجربه هاتون بگید خیلی خوشحال میشیم 

راستش من شیفت ظهر ک هستن گاهی براشون غذا میزارم مثل ماکارونی 

یا قورمه سبزی چون بچه ها دوست دارن. ولی اغلب همین لقمه های نون و پنیر و میوه هم سیب و خیار یا هر چیز دیگه ای ک خونه باشه

خیلی دیر متوجه میشویم ک دوستان زیادی نداریمـــ ـفقط ادمای زیادی رو می شناسیمـــ...                         🥀🥀🥀🥀💔💔                                                   پرنده ای کهــ  رفت بگذارد برود....💔                                  هوای سرد بهانهــ است    ....                                  هوای دیگــری بهــ سر دارد🥀💔
مرسی 💐💐💐💐💐

🌹🌹🌹

خیلی دیر متوجه میشویم ک دوستان زیادی نداریمـــ ـفقط ادمای زیادی رو می شناسیمـــ...                         🥀🥀🥀🥀💔💔                                                   پرنده ای کهــ  رفت بگذارد برود....💔                                  هوای سرد بهانهــ است    ....                                  هوای دیگــری بهــ سر دارد🥀💔
ممنون میشم توضیح بدید به چه صورتی تغذیه میذارید 

ببین بچه ها پنج شیش ساعت تو مدرسه هستن  اولا تغذیه نباید فاسد شدنی باشه بعدم این تغذیه یه میان وعده حساب میشه مثل لقمه نون و پنیر با گردو یا خیار گوجه و کره وعسل  از همه اینا مهم تر اینکه همه بچه ها وضع مالی خوبی ندارن بهتر چیزی بذاری که لا اقل بوش نپیچه شاید کسی دلش بخواد 

ببین بچه ها پنج شیش ساعت تو مدرسه هستن  اولا تغذیه نباید فاسد شدنی باشه بعدم این تغذیه یه میان ...

عزیزم  منم قبول دارم ولی بارها بار دیدم که خانواده های دیگه مراعات نمیکنن 

حرفتون حقه ولی هر کس بسته به محیطی که بچه اش درس میخونه تصمیم میگیره 😊 

شخصا برای لقمه نون،پنیر،مربا تا حد امکان شهد مربا میگیرم یا که باید خیلی کم شهد مالید چون وقت خوردن  پس میزنه و دستها چسبونکی میشه هر دو طرف نون تست پنیر میمالیم که مثل چسب عمل کنه و مربای دلخواه مال ما آلبالو که فقط تا حد امکان آلبالوهاشو گذاشتم و بعد نون ها رو هم قرار میدیم و در نایلون میذاریم. 

ساندویج نان،پنیر ساندویج نان،پنیر،سبزی ساندویج نان،پنیر،خیار،گوجه فرنگی (نکته گوجه وخیار  اسل ...

پنیر و بادام منع مصرف هست باعث پی‌سی صورت میشه

گوجه و خیار و پنیر طبع سردی دارن سعی کنین زیاد همراه بچه نکنین پنیر و گردو و خرما بهترین گزینه هست

پنیر و بادام منع مصرف هست باعث پی‌سی صورت میشه گوجه و خیار و پنیر طبع سردی دارن سعی کنین زیاد همراه ...

سلام بله عزیزم قبول دارم زیاده رویی در هرچیزی مشکل زاست ، سعی میکنم برنامه تغذیه اشو متنوع بذارم که از چشمش نیفتاده