2777
2789
عنوان

تغذیه مدرسه

| مشاهده متن کامل بحث + 12311 بازدید | 101 پست

واقعا عالی بود مطالب ممنونم استارتر عزیز

افغانستانی محترم تو تاپیک من نیا پست منم ریپلای نکن باتشکر ...لینک کارزار برای اعتراض و رسیدگی به ورود افغان ها       https://www.karzar.net/86199 
واقعا عالی بود مطالب ممنونم استارتر عزیز

خواهش میکنم عزیزم  امیدوارم به مرور دوستان کمک کنن این تاپیک یه مرجع خوبی بشه به همه 

خوشحال میشم از تجربه های خودتون برام بگید و  اگر گاهی تنقلات مثل کیک و...میخرید و کمترین میزان قند توش میبینید برام بنویسید 

خواستی قضاوتم کنی کفشهامو بپوش

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

خیلی عالی بود اسی

برای سلامتی و تعجیل ظهور آقامون...حضرت عشق.... مهدی فاطمه صلوات.....شمایی که میخونی..🤨 تویی که دعات میگیره و ما خونه خریدیم از دعای خیرت،واسه سلامتی پسرم هم دعا کن😔

لایکم کن بخونم

همون قدر باش که هستن برات🌆(سارن)تنها اسلحه صلح تفنگ اب پاچاست🔫( شایع)نزار تویه دلت سردی بشینه گل من🥀(خلصه)پخش و پلا تویه ذهن منی🧠(معین z)دلم تنگه واسه تو ارع شدیداً مثل تو ارع ندیدم(آرمینم)😻سلامتی عشقم بی معرفت ولم کرد سلامتی اونی که تنها هندلم کرد😌(تاک دوون)لیلا لیلا آهای فرشته مغرور(الجان)😈هر دفعه میگذره الکله میپره(امین)🍻برچی اوضارو پیچیده کنیم دوسم داری منم میخوامت کلی(تی ام)🫶قربون دلت ای وای ای وای ای وای که بر خورده بهت(زینعلی)🤭♥️

ممنون عزیزم عالی بود💚

بدی مکن که در این کشتزار زود زوال به داس دهر همان بدروی که میکاری..                                                                  لطفاً درخواست دوستی ندین .

دخترم صبونه نخورده میره اصرار هم بکنم بدتر لج میکنه راه حلی دارین برام؟ پیش دبستانیه

پسرم منم همین بود،میگفت اشتها ندارم،من با هرزبونی که بود ازش میخواستم،ولی فایده نداشت،دیگه واسش میذاشتم تو کیف،بهش میگفتم حتی تو‌کلاس هم دیدی ضعف کردی قبل از معلم ،بخور لقمتو،کار دیگه ای نمیشد کرد

برای سلامتی و تعجیل ظهور آقامون...حضرت عشق.... مهدی فاطمه صلوات.....شمایی که میخونی..🤨 تویی که دعات میگیره و ما خونه خریدیم از دعای خیرت،واسه سلامتی پسرم هم دعا کن😔
نفری ی پست بزارید بره پر بازدید جای این چرت و پرتای ک میره پر بازدید ی بار این مطالب خوب و ارزنده رو ...

مرسی عزیزم امیدوارم با مشارکت بقیه و دقتی که مادرها و پدرها دارن بزودی یه مرجع خوب و مفید بشه فقط نیازه که والدین وقت خرید یه چک کنن ببینن میزان قند و شکر چیزی که میخرن چیه و تغذیه هایی که به بچه میذارن برای ماهم بگن متاسفانه این قند وشکر یه انرژی بیهوده تو بچه ها ایجاد کرده که با قطع یا کم مصرف کردن قند و شکر واقعا خود والدین متوجه تغییر بچه اشون میشن ،متوجه تغییر اشتها و خوراک بچه اشون میشن متاسفانه بچه تا از بس تنقلات و خوراکی مغازه میخورن اشتها خوردن ندارن یه مدت که نمیدی تغییر اشتها و خورد و خوراک کاملا متوجه میشی

پسرم منم همین بود،میگفت اشتها ندارم،من با هرزبونی که بود ازش میخواستم،ولی فایده نداشت،دیگه واسش میذا ...

خیلی خوب کاری کردید واقعا به سختی اش میارزه

بسیار عالی

میگما      نکنه ما بریم دنیا قشنگ شه !!                         آدمها تا سر حد مرگ از خود خسته ات میکنن🖤ترکت نمیکنند اما،مجبورت میکنند ترکشان کنی🖤آنگاه میشوی بنده ی سرتاپا خطاکار🖤                                شروع رژیم ۶/۷/۱۴۰۳. وزن۸۴.                                   تاریخ۲۳/۸/۱۴۰۳ وزن۷۸.💪                                           وزن هدف۶۰کیلو🤲                                              تاربخ۱۸/۱۰/۱۴۰۳ وزن ۷۴😁

پسرم منم همین بود،میگفت اشتها ندارم،من با هرزبونی که بود ازش میخواستم،ولی فایده نداشت،دیگه واسش میذا ...

منم امروز همین کارو کردم ؛ ولی با بغض رفت 😢

اگر خدا بخواهد میشود ...خدا جونم بخواه که بشه 😍
منم امروز همین کارو کردم ؛ ولی با بغض رفت 😢

اشکال نداره،الان که متوجه اهمیت این موضوع نمیشن،سلامتی بدنش مهمتره