جَوانهِمیزنَمازرویَزَخمهایم:)🌱️ دنبال یک دلیل برای پرواز بگرد حتی اگه هزار دلیل برای سقوط باشه✊⚡⦇بُگذاراُمیدواریدَرسیاهتَرینروزها، هُنرِتوباشَد...💗🌸🌚⦈️ خدایا من از تو یک پایان خوش میخوام، توبساز توبسازی قشنگتره...💙✨
عزیزم کاش خودت ی تایپک جدا بزنی طفلی داره درد و دل میکنه درست نیست
تاپیک زیاد زدم دیدم نوشته درد و دل فکر کردم همه میتونن درد و دل کنن شرمنده حالم اصلا خوب نیست😔🖤
جَوانهِمیزنَمازرویَزَخمهایم:)🌱️ دنبال یک دلیل برای پرواز بگرد حتی اگه هزار دلیل برای سقوط باشه✊⚡⦇بُگذاراُمیدواریدَرسیاهتَرینروزها، هُنرِتوباشَد...💗🌸🌚⦈️ خدایا من از تو یک پایان خوش میخوام، توبساز توبسازی قشنگتره...💙✨
تفاوتم با شما اینه که ۳۸ سالمه و دوتا بچه دارم ،۱۵ ماهه عزیزترینم رو از دست دادم ،دیگه هیچی شادم نمیکنه حتی وقتی میخندم هم درد تو قلبم روحس میکنم،چون کسی رو از دست دادم که مثلش رو هیچ جایی ندیدم بعد اون ،یک من پوچ تو وجودم متولد شد که زندگی کردن رو بلد نیست
به خدا میدونم چی میگی پوچی مثله اینکه داری سقوط آزاد میکنی و دستت به هیچ جایی بند نیست
تا هشت ماه دردش غیر قابل تحمل بود،طوری که هر روز میگفتم قلبم زیر بار این حجم از درد دووم نمیاره،بعدش یاد گرفتم که جلوی دیگران خوددار باشم ،ولی هر روز صبح که بیدار میشم میگم مگه میشه دیگه نباشه،؟مگه میشه نبینمش؟دروغه که میگن خاک سرده ،دروغه که میگن آروم میشی،فقط یاد میگیری که با این درد زندگی کنی،من اگه یه روزی هم بهتر بشم اصلا فراموشی بگیرم ،میدونم دیگه هیچی مثل قبل نمیشه،چطور میشه بدونش زندگی کنم؟
تا هشت ماه دردش غیر قابل تحمل بود،طوری که هر روز میگفتم قلبم زیر بار این حجم از درد دووم نمیاره ...
آره حالا من اطرافیانم ی جوری برخورد کردن و میکنن که خیلی داغونم میکنه میگم تو که ضرر ندیدی چرا گریه میکنی چرا بی تابی میکنی مامانت حالش بد تره خودتو جمع کن از اون موقع به بعد که نتونستم بروز بدم نابود تر شدم قایمکی گریه کردن و دلتنگی کار هر روز من شد