2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

به تازگی یکی از مهم ترین آدمه زندگیم رو از دست دادم  بابام رو طی ی سری اتفاقا و روزای وحشتناک ...

خدا به قلبت صبر ببخشه

من هفت سال پیش یکی از عزیزترینام رفت پیش خدا

شاید الان اگر بود من تو باتلاق زندگیم دست و پا نمیزدم 

هر وقت یادش میفتم انگار ی زخم عمیق تو قلبمه ک روش نمک میپاشن 

انروز کلییی گریه کردم

راستش ۲ ۳ ماهه کارم گریست💔

حالم بده بهم خیانت شده  اونم با دوس دختر سابقش زندگیم از همون اول دروغ بوده

عشقش دروغ بوده توجهش دروغ بوده همش سواستفاده بوده خدایا چرا با ۱۹ سال سن انقدررر زجر بکشم و مطلقه شم

چرا انقدر گولم زد منکه دیووونه وار عاشقش بودم من ک براش میمردم ب همین راحتی منو گذاشت کنار حالم بده ازش متنفر شدم😭😭روم نمیشه تو روی کسایی ک میفهمیدن انقدر عاشقش بودم نگاه کنم حالم ازش بهم میخوره دیگه😭😭😭💔خدایااا ب دلم رحم کن نزار درد بکشم😭😭😭😭😭😭😭😭😭🖤🍂🥀

جَوانهِ‌میزنَم‌از‌رویَ‌زَخم‌هایم:)🌱️  دنبال یک دلیل برای پرواز بگرد حتی اگه هزار دلیل برای سقوط باشه✊⚡ ⦇بُگذار‌اُمیدواری‌دَر‌سیاه‌تَرین‌روزها،  هُنرِ‌تو‌باشَد...💗🌸🌚⦈️  خدایا من از تو یک پایان خوش میخوام، توبساز توبسازی قشنگتره...💙✨  
به تازگی یکی از مهم ترین آدمه زندگیم رو از دست دادم  بابام رو طی ی سری اتفاقا و روزای وحشتناک ...

عزیزمممم🥺🖤

روحشون شاد الهی بهشت نصیبشون بشه🙏🌱

جَوانهِ‌میزنَم‌از‌رویَ‌زَخم‌هایم:)🌱️  دنبال یک دلیل برای پرواز بگرد حتی اگه هزار دلیل برای سقوط باشه✊⚡ ⦇بُگذار‌اُمیدواری‌دَر‌سیاه‌تَرین‌روزها،  هُنرِ‌تو‌باشَد...💗🌸🌚⦈️  خدایا من از تو یک پایان خوش میخوام، توبساز توبسازی قشنگتره...💙✨  
معنی گریه رو خوب میفهمم معنی نداشتن معنی حسرت با اینکه منم فقط 17 سالمه 

😭😭😭💔تاکی باید گریه کنم خدااا

بلاتکلیفی کشته منو

انروز کلییی گریه کردم راستش ۲ ۳ ماهه کارم گریست💔 حالم بده بهم خیانت شده  اونم با دوس دختر سا ...

ببین عزیزم مطلقه جنسیت نمیشناسه 

خواهرگلم متاسفانه نگاه جامعه ب طلاق بده وگرنه طلاق چیز بدی نیست در باطن

اما در کنار این پیامت سعی کن طلاق نگیری یا حداقل الان طلاق نگیری