2777
2789
آخه بابای من سنی نداره 46 سالشه  الانم خانواده بابام خیلی اذیتمون میکنن  خسته شدم اصلا م ...

عزیززممم🥺😭😭🖤

خدایی ک درد میده درمونم میده الهی آرامش برگرده ب قلبتون😞🙏

جَوانهِ‌میزنَم‌از‌رویَ‌زَخم‌هایم:)🌱️  دنبال یک دلیل برای پرواز بگرد حتی اگه هزار دلیل برای سقوط باشه✊⚡ ⦇بُگذار‌اُمیدواری‌دَر‌سیاه‌تَرین‌روزها،  هُنرِ‌تو‌باشَد...💗🌸🌚⦈️  خدایا من از تو یک پایان خوش میخوام، توبساز توبسازی قشنگتره...💙✨  

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اون طلاق میخواد آبجی اولش بهونه های الکی اون ک بابات فلان گفت داییت بهمان گفت تو گیر میدی و رفت چقدر ...

عزیزم کاش خودت ی تایپک جدا بزنی طفلی داره درد و دل می‌کنه درست نیست 

این خانم خوشگل کیه که داره این امضارو میخونه؟  (در آستانه ی یک فروپاشی. خب خب خب اولا پروفایلم هیو جکمن بازیگر مورد علاقمه،دوما سلام،سوما کاربری دوممه
حالا خواهر چرا اینقدر زود ازدواج کردی؟ 

عزیزم صبور باش میگذره این روزا می‌دونم داغ پدر خیلی سخته تحمل کن همه آدما ی روزی میرن واقعا تقدیر دست ما نیست 

این خانم خوشگل کیه که داره این امضارو میخونه؟  (در آستانه ی یک فروپاشی. خب خب خب اولا پروفایلم هیو جکمن بازیگر مورد علاقمه،دوما سلام،سوما کاربری دوممه
عزیزم صبور باش میگذره این روزا می‌دونم داغ پدر خیلی سخته تحمل کن همه آدما ی روزی میرن واقعا تقدیر دس ...

آره همه ی روزای خدا میگذره فقط باید ببینی چطوری می‌گذاره آخه من تا این اتفاق اصلا نمیدونستم مرگ چیه به قول خالم نازک نارنجی بودم الان یهویی اینجوری شد 

آره همه ی روزای خدا میگذره فقط باید ببینی چطوری می‌گذاره آخه من تا این اتفاق اصلا نمیدونستم مرگ چیه ...

خدا به دلت صبر بده با مامانت دعوا نکن گناه داره شریک زندگیش و از دست داده تو به اون دلداری بده میفهمم سخته ولی برای اون سختتره

عزیزم کاش خودت ی تایپک جدا بزنی طفلی داره درد و دل می‌کنه درست نیست 

تاپیک زیاد زدم دیدم نوشته درد و دل فکر کردم همه میتونن درد و دل کنن شرمنده حالم اصلا خوب نیست😔🖤

جَوانهِ‌میزنَم‌از‌رویَ‌زَخم‌هایم:)🌱️  دنبال یک دلیل برای پرواز بگرد حتی اگه هزار دلیل برای سقوط باشه✊⚡ ⦇بُگذار‌اُمیدواری‌دَر‌سیاه‌تَرین‌روزها،  هُنرِ‌تو‌باشَد...💗🌸🌚⦈️  خدایا من از تو یک پایان خوش میخوام، توبساز توبسازی قشنگتره...💙✨  

تفاوتم با شما اینه که ۳۸ سالمه و دوتا بچه دارم ،۱۵ ماهه عزیزترینم رو از دست دادم ،دیگه هیچی شادم نمیکنه حتی وقتی میخندم هم درد تو قلبم رو‌حس می‌کنم،چون کسی رو از دست دادم که مثلش رو هیچ جایی ندیدم بعد اون ،یک من پوچ تو وجودم متولد شد که زندگی کردن رو بلد نیست

تفاوتم با شما اینه که ۳۸ سالمه و دوتا بچه دارم ،۱۵ ماهه عزیزترینم رو از دست دادم ،دیگه هیچی شادم نمی ...

به خدا میدونم چی میگی پوچی مثله اینکه داری سقوط آزاد میکنی و دستت به هیچ جایی بند نیست 

به خدا میدونم چی میگی پوچی مثله اینکه داری سقوط آزاد میکنی و دستت به هیچ جایی بند نیست 

تا هشت ماه دردش غیر قابل تحمل بود،طوری که هر روز میگفتم قلبم زیر بار این حجم از درد دووم نمیاره،بعدش یاد گرفتم که جلوی دیگران خوددار باشم ،ولی هر روز صبح که بیدار میشم میگم مگه میشه دیگه نباشه،؟مگه میشه نبینمش؟دروغه که میگن خاک سرده ،دروغه که میگن آروم میشی،فقط یاد میگیری که با این درد زندگی کنی،من اگه یه روزی هم بهتر بشم اصلا فراموشی بگیرم ،میدونم دیگه هیچی مثل قبل نمیشه،چطور میشه بدونش زندگی کنم؟

تا هشت ماه دردش غیر قابل تحمل بود،طوری که هر روز میگفتم قلبم زیر بار این حجم از درد دووم نمیاره ...

آره حالا من اطرافیانم ی جوری برخورد کردن و میکنن که خیلی داغونم میکنه میگم تو که ضرر ندیدی چرا گریه میکنی چرا بی تابی میکنی مامانت حالش بد تره خودتو جمع کن از اون موقع به بعد که نتونستم بروز بدم نابود تر شدم قایمکی گریه کردن و دلتنگی کار هر روز من شد 

اگه دوس داری بیا پی وی صحبت کنیم

فداتشم آبجی کاش حالم خوب پریودم خیلیی درد دارم😔💔درخواست میدم گمت نکنم❤