2777
2789
آره حالا من اطرافیانم ی جوری برخورد کردن و میکنن که خیلی داغونم میکنه میگم تو که ضرر ندیدی چرا گریه ...

میدونی خیلی جالبع من حتی حق عذا داری هم نداشتم از همون روزه اول ولی بقیه حق داشتن 

آره حالا من اطرافیانم ی جوری برخورد کردن و میکنن که خیلی داغونم میکنه میگم تو که ضرر ندیدی چرا گریه ...

من  اجازه ندادم کسی این چیزا رو به من بگه،البته چون سنم خیلی از شما بیشتره ،کسی نمیتونه اینجوری بگه،ولی وقتی دلداری میدادن که به خودت بیا میگفتم شما که نمیدونید چه کسی رو از دست دادم،واسه من نسخه نپیچید بزارید هر جوری دوست دارم عزاداری کنم،پدر شما بیماریشون چی بود؟

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من  اجازه ندادم کسی این چیزا رو به من بگه،البته چون سنم خیلی از شما بیشتره ،کسی نمیتونه اینجوری ...

بابای من دی ماهه پارسال سکته مغزی کرد 

بعدش دکترا تشخیص ندادن یکی گفت سرطان خون داره یکی گفت کرونا داره 

تا دیگه کار از کار که گذشت فهمیدن مشکل از عفونت خونه که دریچه های قلب رو نابود کرده عمل قلب باز انجام داد ولی بعد از 15روز توی ای سی یو تموم شد زندگی منم تموم شد تقصیره دکترا بود که نفهمیدن 😭😭😭😭😭😭😭😭

[QUOTE=309202229]بابای من دی ماهه پارسال سکته

امیدوارم  روحشون در آرامش باشه ،عزیزم به کسی ربطی نداره هر جوری دوست داری عزاداری کن تا بعدا برات مشکلی پیش نیاد اما خواهشا با مادرت درگیر نشو،وقتی یه عزیزی رو از دست دادی باید بیشتر قدر اونایی که برات باارزشن بدونی،نذار برات حسرت بمونه،دیدی مرگ چطور ناگهانی اومد و آرامش زندگیمون رو مثل گردباد با خودش برد پس حواست باشه،اما هر چقدر دوست داری گریه کن،برو بیرون داد بکش ،از احساساتت بنویس یا باکسی صحبت کن و هر کاری که آرومت میکنه اما تو خودت نریز

الهی بمیرم برات بابا و مامان قلبن

خدا نکنه عزیزم،نداشتن پدر خوب هم خیلی طاقت فرساست اما وقتی یه مادر خوب و نمونه رو از دست میدی انگار هویتت رو ازت گرفتن ،چون اون خونه دیگه خونه نیست، گرم نیست،تمام مناسبتهات تمومه دیگه هیچ مامن امنی نداری

آره حق داری بابای خوبم نعمته که من داشتم 

بابای من مهربونه خیلی خوبه 😭😭😭😭خیلی دوستم داره منم خیلی دوست‌ش دارم دان برا باباییم خیلی تنگ شده 😭😭😭😭😭

باورت نمیشه مامانجونم مامان بابام حتی طوری برخورد میکنه که انگار من دخترش نبودم 😭😭😭

واقعا بهشون اهمیت نده منظورم بی احترامی نیستها،منظورم اینه انقد دردت بزرگه آنقدر قلبت زخمیه که جایی واسه زخم جدید نداری،به کارهاشون خیلی پر و بال نده ،وقتی اونی که باید باشه نیست دیگه بودن نصفه و نیمه این آدما چه اهمیتی داره ،مهم اینه تو همیشه دختر اون بابایی ،این حقیقی ترین چیز زندگیته،مثل اینکه همه شاید رفتن عزیزم رو باور کنن یا باهاش کنار بیان اما من هنوز قسم راستم جوونه مامانمه چون همیشه و تا آخرین نفسم تو قلبم زندست حالا برای هر کی رفتنش عادی باشه برای من هرگز نمیشه

واقعا بهشون اهمیت نده منظورم بی احترامی نیستها،منظورم اینه انقد دردت بزرگه آنقدر قلبت زخمیه که جایی ...

آره خیلی راس میگی ولی میدونی.وقتی قلبت زخمی باشه مثله آهن ربای خرابه هر خرده آهنی رو به خودش میگره حتی حرفای آدمایی که مثله مامانجون من هستن