حالم بده هنوز باورم نشده امروز کلیییی زار زدم حتی طلاقمم نمیده نمیدونم چ مرگشه فقط گورشو گم کرده عوضی خدا ازشون نگذره کل خانوادش پشتشن چقدر دروغ گفتن دربارم تو شهرمون کل شهر برام گریه کردن میدونسنن چقدر معصوم و بی گناهم من حقم این نبود 😭😭😭😭💔
جَوانهِمیزنَمازرویَزَخمهایم:)🌱️ دنبال یک دلیل برای پرواز بگرد حتی اگه هزار دلیل برای سقوط باشه✊⚡⦇بُگذاراُمیدواریدَرسیاهتَرینروزها، هُنرِتوباشَد...💗🌸🌚⦈️ خدایا من از تو یک پایان خوش میخوام، توبساز توبسازی قشنگتره...💙✨
اصلا باورم نمیشه که این اتفاق واسه من افتاده هر کسی میگه خدا رحمتش کنه قلبم میخواد وایسه خیلی سخته خ ...
همه ما یروز میریم اون دنیا
انا لله و انا الیه راجعون🖤😔
خدا بهتون صبر بده آبجی
جَوانهِمیزنَمازرویَزَخمهایم:)🌱️ دنبال یک دلیل برای پرواز بگرد حتی اگه هزار دلیل برای سقوط باشه✊⚡⦇بُگذاراُمیدواریدَرسیاهتَرینروزها، هُنرِتوباشَد...💗🌸🌚⦈️ خدایا من از تو یک پایان خوش میخوام، توبساز توبسازی قشنگتره...💙✨
هنوز سنی نداره التماسش نکن اگر میدونی آدمت نیست بذار بره مخصوصا اگر مدرک داری میتونی راحت تر جدا بشی ...
دیگه حتی پیش خودمم روم نمیشه بهم هنوز بهش حس دارم حالم بده باورم نشده آبجی هر روز صبح ک بیدار میسم قلبم مچالس و من باید هر روز بگم اون دیگه نیست اون نامرد بود خیلیی سخته😭😭😭💔توروخدا برام دعاکن کنار بیام باهاش😔🖤مدرک هم ندارم باورت میشه اون از لج دوست دخترش ک باباش اونو نداده بهش اومده بامن😭😭😭🖤و من تازه متوجه سدم آخه ب کدامین گناه من ک برات میمردم لاشییی😭😭😭😭😭😭😭😭
دلم میخواد منم برم حتی به خود کشی هم فکر کردم خواهر اما نمیتونم نمیتونم 😭😭😭
اینجوری نگو عزیز دلم اگه خودکشی کنی ک نمیتونی بری پیشش بخدا خوش بحال کسایی ک رفتن اون دنیا براش خپشحال باش جاش خوبه خدا کسایی رو ک دوست داره زودتر میبره پیش خودش
من بابابزرگمو از دست دادم الان دوساله ولی خیلیییی بهترم و هنیشه براش دعامیکنم فاتحه میخونم😔🖤
آره خیلیی سادم اصلا نمیتونم ازخودم دفاع کنم و همیشه همه چیز گردن من انداختن هم خودش و هم خانوادش منم واقعا باور میکردم تقصیر منه😭😭😭مغزمو شست و شو داده بودن دم مرگم باشن حلالشون نمیکنم😭😭😭