2777
2789
اصلا باورم نمیشه که این اتفاق واسه من افتاده هر کسی میگه خدا رحمتش کنه قلبم میخواد وایسه خیلی سخته خ ...

باور کن تو نفر اول نیستی

اما بهت قول میدم آروم میشی

فقط زمان میتونه کمکت کنه 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ببین عزیزم مطلقه جنسیت نمیشناسه  خواهرگلم متاسفانه نگاه جامعه ب طلاق بده وگرنه طلاق چیز بدی نی ...

اون طلاق میخواد آبجی اولش بهونه های الکی اون ک بابات فلان گفت داییت بهمان گفت تو گیر میدی و رفت چقدررر التماسش کردم ولی حالا ی ماهه متوجه شدم بخاطر اون هرزس😭😭💔قلبم داره آتیشششش میگیره

حالم بده هنوز باورم نشده امروز کلیییی زار زدم حتی طلاقمم نمیده نمیدونم چ مرگشه فقط گورشو گم کرده عوضی خدا ازشون نگذره کل خانوادش پشتشن چقدر دروغ گفتن دربارم تو شهرمون کل شهر برام گریه کردن میدونسنن چقدر معصوم و بی گناهم من حقم این نبود 😭😭😭😭💔

جَوانهِ‌میزنَم‌از‌رویَ‌زَخم‌هایم:)🌱️  دنبال یک دلیل برای پرواز بگرد حتی اگه هزار دلیل برای سقوط باشه✊⚡ ⦇بُگذار‌اُمیدواری‌دَر‌سیاه‌تَرین‌روزها،  هُنرِ‌تو‌باشَد...💗🌸🌚⦈️  خدایا من از تو یک پایان خوش میخوام، توبساز توبسازی قشنگتره...💙✨  
باور کن تو نفر اول نیستی اما بهت قول میدم آروم میشی فقط زمان میتونه کمکت کنه 

آره درسته من نفر اول نیستم ولی من خیلی چیزا رو بلد نیستم یعنی چون همیشه بابام لیدر بوده ولی زمان به نظرم آرومت نمیکنه فقط سبکت میکنه 

اصلا باورم نمیشه که این اتفاق واسه من افتاده هر کسی میگه خدا رحمتش کنه قلبم میخواد وایسه خیلی سخته خ ...

همه ما یروز میریم اون دنیا  

انا لله و انا الیه راجعون🖤😔

خدا بهتون صبر بده آبجی

جَوانهِ‌میزنَم‌از‌رویَ‌زَخم‌هایم:)🌱️  دنبال یک دلیل برای پرواز بگرد حتی اگه هزار دلیل برای سقوط باشه✊⚡ ⦇بُگذار‌اُمیدواری‌دَر‌سیاه‌تَرین‌روزها،  هُنرِ‌تو‌باشَد...💗🌸🌚⦈️  خدایا من از تو یک پایان خوش میخوام، توبساز توبسازی قشنگتره...💙✨  
اون طلاق میخواد آبجی اولش بهونه های الکی اون ک بابات فلان گفت داییت بهمان گفت تو گیر میدی و رفت چقدر ...

هنوز سنی نداره التماسش نکن اگر میدونی آدمت نیست بذار بره مخصوصا اگر مدرک داری میتونی راحت تر جدا بشی 

اون سرش ب سنگ میخوره و بازم برمیگرده سمتت اماااا اگر اون زمان مجرد هم بودی محلش نده 

اونقد برو بالا ک همه خانواده حسرت بخورن کاش از دست نداده بودنت

همه ما یروز میریم اون دنیا   انا لله و انا الیه راجعون🖤😔 خدا بهتون صبر بده آبجی

دلم میخواد منم برم حتی به خود کشی هم فکر کردم خواهر اما نمیتونم نمیتونم 😭😭😭

آره درسته من نفر اول نیستم ولی من خیلی چیزا رو بلد نیستم یعنی چون همیشه بابام لیدر بوده ولی زمان به ...

ببین من دردتو میفهمم 

بالاتر هم گفتم

ولی ی روزی ب خودت میای میبینی اونقد غرق زندگی شدی ک حد نداره

هنوز سنی نداره التماسش نکن اگر میدونی آدمت نیست بذار بره مخصوصا اگر مدرک داری میتونی راحت تر جدا بشی ...

دیگه حتی پیش خودمم روم نمیشه بهم هنوز بهش حس دارم حالم بده باورم نشده آبجی هر روز صبح ک بیدار میسم قلبم مچالس و من باید هر روز بگم اون دیگه نیست اون نامرد بود خیلیی سخته😭😭😭💔توروخدا برام دعاکن کنار بیام باهاش😔🖤مدرک هم ندارم باورت میشه اون از لج دوست دخترش ک باباش اونو نداده بهش اومده بامن😭😭😭🖤و من تازه متوجه سدم آخه ب کدامین گناه من ک برات میمردم لاشییی😭😭😭😭😭😭😭😭

دلم میخواد منم برم حتی به خود کشی هم فکر کردم خواهر اما نمیتونم نمیتونم 😭😭😭

اینجوری نگو عزیز دلم اگه خودکشی کنی ک نمیتونی بری پیشش بخدا خوش بحال کسایی ک رفتن اون دنیا براش خپشحال باش جاش خوبه خدا کسایی رو ک دوست داره زودتر میبره پیش خودش

من بابابزرگمو از دست دادم الان دوساله ولی خیلیییی بهترم و هنیشه براش دعامیکنم فاتحه میخونم😔🖤

معلومه از دخترای بی سر و زبونی پس

آره خیلیی سادم اصلا نمیتونم ازخودم دفاع کنم و همیشه همه چیز گردن من انداختن هم خودش و هم خانوادش منم واقعا باور میکردم تقصیر منه😭😭😭مغزمو شست و شو داده بودن دم مرگم باشن حلالشون نمیکنم😭😭😭

اینجوری نگو عزیز دلم اگه خودکشی کنی ک نمیتونی بری پیشش بخدا خوش بحال کسایی ک رفتن اون دنیا براش خپشح ...

آخه بابای من سنی نداره 46 سالشه 

الانم خانواده بابام خیلی اذیتمون میکنن 

خسته شدم اصلا مریضی بابام به 5ماهم نکشید 😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭