سر در بیاری چه دردی ازت دوا میشه جز اعصاب خوردی برو برای خودت زندگی کن
اگه هزار بارم بهش ثابت کنی خیانت کرده یا ماستمالی میکنه یا زیر بار نمیره بعدشم که دید دیگه راحی نداره میگه غلط کردم منو ببخش وباز هم کار خودشو انجام میده مطمعن باش
اگر پشتیبان و حامی نداری ولش کن به روی خودت نیار بدتر میشه
اره والله! یعنی من تو روز روشن جلو چشمم هم ببینم طرف بهم خیانت میکنه سریع عینک دودی ام رو میزنم و صورتم رو هم بر میگردونم و رد میشم و به روی خودم هم نمیارم!! اگه یه زن اهل طلاق نیست به روش بیاره و با اون وضعیت بشینه طرف پروتر میشه!!
مجبورم باشم میگه اگه نیای غیابی طلاقت میدم ۱سال بهش فرصت دادم آدم نشد کی اینطوری آخه ادامه می ...
چه اصراری داری که بفهمی چی میگن بهم ، وقای شوهرت تو رو نمیخواد با هر کی میخواد باشه ، بدرک .خودتو خورد میکنی با این کارت نهایت میگه دلم خواسته خوب دیدی ، ولش کن بچه هم که نداری برو برای خودت باش زندگی کن ، مگه این مردها کی هستن خودشون تا زن نباشه شلوارشونو نمیتونن بکشن بالا، بی خیال
مجبورم باشم میگه اگه نیای غیابی طلاقت میدم ۱سال بهش فرصت دادم آدم نشد کی اینطوری آخه ادامه می ...
اگر باعث بهم ریختن آرامشت و روح و روانت میشه، تکلیفت رو بصورت جدی باهاش معلوم کن! همسر خواهرم بهش قایمکی خیانت میکرد و خواهرم یکسال بهش فرصت داد نمیدونم غیرمستقیم تحت نظرش گرفت! آخر سر گفت مامان وبابا من نمی تونم با این زندگی کنم احساس میکنم با رفتارهای مشکوک شوهرم سم وارد بدنم میشه و مریض میشم! شوهره خیلی پولدار و با سواد و موقعیت کاری و اجتماعی خوبی داشت ولی الان داره طلاق میگیره