2777
2789
سر در بیاری چه دردی ازت دوا میشه جز اعصاب خوردی برو برای خودت زندگی کن

اگه هزار بارم بهش ثابت کنی خیانت کرده یا ماستمالی میکنه یا زیر بار نمیره بعدشم که دید دیگه راحی نداره میگه غلط کردم منو ببخش وباز هم کار خودشو انجام میده مطمعن باش

به نظر من ایشون فعلا مطمئن نیست اینجوری نمیتون تصمیم جدی بگیره واسه زندگیش اول باید مطمئن بشه که واق ...

مطمعنم عزیز ۱ساله با یکی دوسته 

همش پنهانی و رفتاراش سرد شده و میگه طلاق

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اگر پشتیبان و حامی نداری ولش کن به روی خودت نیار بدتر میشه

اره والله! یعنی من تو روز روشن جلو چشمم هم ببینم طرف بهم خیانت میکنه سریع عینک دودی ام رو میزنم و صورتم رو هم بر میگردونم و رد میشم و به روی خودم هم نمیارم!! اگه یه زن  اهل طلاق نیست به روش بیاره و با اون وضعیت بشینه طرف پروتر میشه!!  

خب خدا صبرت بده دیگه ...اگر خانواده ات پشتتن ازنظر مالی هم اوکی هستی اقدام کن اگرم نه که ولش کن این ...

خیلی .....میخوام اقدام کنم اونم راضیه ولی دوس داشتم ببینم به زنه عوضی چیا میگه

اره والله! یعنی من تو روز روشن جلو چشمم هم ببینم طرف بهم خیانت میکنه سریع عینک دودی ام رو میزن ...

اره والا ادمی که کس وکار درستی نداره خانواده اش پشتش نیستن پول نداره کار نداره کجا بره چی بگه

خواهر خودم همینجوره میسوزه و میسازه چون پدرمون پشتمون نیست کسی نداره و...

🫀خدایا نجاتم بده 🤲🫀هرکی امضام خوند لطفا برای آرامشم صلوات بفرسته.
 اره والله! یعنی من تو روز روشن جلو چشمم هم ببینم طرف بهم خیانت میکنه سریع عینک دودی ام رو میزن ...

مجبورم باشم میگه اگه نیای غیابی طلاقت میدم 

۱سال بهش فرصت دادم آدم نشد کی اینطوری آخه ادامه میده?

مجبورم باشم میگه اگه نیای غیابی طلاقت میدم  ۱سال بهش فرصت دادم آدم نشد کی اینطوری آخه ادامه می ...

چه اصراری داری که بفهمی چی میگن بهم ، وقای شوهرت تو رو نمیخواد با هر کی میخواد باشه ، بدرک .خودتو خورد میکنی  با این کارت نهایت میگه دلم خواسته خوب دیدی ، ولش کن بچه هم که نداری برو برای خودت باش زندگی کن ، مگه این مردها کی هستن خودشون تا زن نباشه شلوارشونو نمیتونن بکشن بالا، بی خیال

مجبورم باشم میگه اگه نیای غیابی طلاقت میدم  ۱سال بهش فرصت دادم آدم نشد کی اینطوری آخه ادامه می ...

اگر باعث بهم ریختن آرامشت و روح و روانت میشه، تکلیفت رو بصورت جدی باهاش معلوم کن! همسر خواهرم بهش قایمکی خیانت می‌کرد و خواهرم یکسال بهش فرصت داد نمی‌دونم غیرمستقیم تحت نظرش گرفت! آخر سر گفت مامان و‌بابا من نمی تونم با این زندگی کنم احساس میکنم با رفتارهای مشکوک شوهرم سم وارد بدنم میشه و مریض میشم! شوهره خیلی پولدار و با سواد و موقعیت کاری و اجتماعی خوبی داشت ولی الان داره طلاق میگیره

چه اصراری داری که بفهمی چی میگن بهم ، وقای شوهرت تو رو نمیخواد با هر کی میخواد باشه ، بدرک .خودتو خو ...

۲تا بچه دبستانی دارم ولی میگه نمیخوام و تفاهم نداریم بچه ها رو بهم میده گفته مهریه هم میدم فقط برو بیرون از زندگیم در حال اقدام هستم.