2777
2789
عنوان

چیکار کنم

72 بازدید | 4 پست

سلام ببخشید واقعا نمیخواسم از ناراحتیم به کسی بگم ناراحتش کنم ولی چون خیلی دلم گرفته و کسیو ندارم میگم

چند ماه پیش مادربزرگ همسرم نذری داشتن و تو شهر خودمون نیسن(ما شیرازیم و اونا یزدن) خودم بخاطر شرایط روحی بدی که داشتم گفتم نمیام ولی تو برو که زشت نشه خواستی بچه ها رو هم ببر من میرم پیش مامانم اینا و شروع کرد که اره تو کلا از اونا خوشت نمیاد و اینا منم اعصابم خرد شد گفتم اره از اونجا خوشم نمیا

د ولی بخدا از عصبانیت گفتم منظوری نداشتم مامانبزرگش رو جای مانانبزرگ خودم میدونم و کلا نرفت

الان داییش رفته کربلا و هفته بعدی میخواد بیاد

امشب که سر صحبت باز کردم کی بریم که برای اومدن داییت اونجا باشیم گفت خودم با مامانم اینا هماهنگ میکنم میرم تو لازم نیست بیای 

اخه من چیکار کنم از دستش

‏تو هر چقدر هم به یکی احترام بذاری در آخر اون اندازه فهمش با تو رفتار میکنه..

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

کینه کرده توی ارامش بهش بگو منظوری نداشتم و واقعا توی شرایط خوبی نبودم. منطقی صحبت کن باهاش

خیر سرم امشب مثلا خوش اخلاق بود باز بداخلاقش کردم 

‏تو هر چقدر هم به یکی احترام بذاری در آخر اون اندازه فهمش با تو رفتار میکنه..