امشب و هرشب باید زار بزنم .اصلا این بچه هیچیییی حالیش نیست از روزی که تو شکمم بوده هروز مشکلات عجیب و غریب داشته تا الان و حالا حالا ها هم ادامه داره .به شدت نا آرومه همش بغل میخواد بغل میکنم میگه ببر پارک میبرم پارک بیقراری میکنه میگه عمه میبرم پیش عمه باز همینه .هر شب باید بندازیمش تو ماشین بگردونیمش تو ماشینم روانیمون میکنه .اصلا نمیذاره غذا بپزم نمیذاره دستشویی برم .هیچکسو ندارم کمکم بده این بچه هیچ جا آروم قرار ندارد .سرش داد میزنم بالا میاره خسته شدم شوهرمو اصلا درک نمیکنه که منم آدمم کم میارم دلم یه دنیا گریه میخواد😭😭
خودت حتما شیر بادام و شیره انگور بخور اگر شیرخودتو میخوره . اگرم شیرتو نمیخوره هرشب یک قاشق چای خوری ...
ممنون مهربونم هر حاجتی داری انشالله خدا بهت بده گلم
دوست مهربونم میشه برای سلامتی پسرم یه صلوات مهمونم کنی🌹🌹تیکر تولد دو سالگی قلب مامانه😍😍انشالله خدا به حق آقا امام زمان به زودی دامن همه منتظرا ها رو سبز کنه 🙏🏻🙏 من ریختم در رگ تو شیره جان ❤هی چرخ بزن در من و دل را بتکان🌹این هم نفسی چه حس و حالی دارد🌹در پیکر من دو قلب دارد ضربان ❤
وقتی خاستی مادر بشی وظیفت این بود بری اعصابتو درمان کنی پراترژی بشی بعد مادر میشدی اون بچه با خاسته تو وارد این جامعه شده ن با خاشته خودش
۱۴۰۲/۱۱/۲۱ ساعت ۱۲:۰۰ دقیقان وقتی ک داشت اذان میداد فرشته کوچولوم وارد زندگیم شد .انشالله حس مامان شدن قسمت همه منتظرا من ۳ سال منتظر بودم دوست داشتی تاپیک معجزه مامان شدن منو بخون شاید بدردت خورد دوست خوبم 🙇♀️
من تااینجا خوندم فعلا. پس برو ی مشاور خووووب ی سری روش تربیتی بهت میگه اونارو پیداه کن .و محکم و قاطع باش تو اجراشون. بعدم ی مدت فقط غذا درست کن ب کارای دیگه ی خونه گیر نده ک خستت کنه وقتتو بگیره
همین چیزایی که گفتم انجام بده ان شاءالله خوب میشه چیزی نیست خدا نگهدارشه از طرف منم محکم بوسش کن😋😘 ...
ممنون عزیزدلم😘😘
دوست مهربونم میشه برای سلامتی پسرم یه صلوات مهمونم کنی🌹🌹تیکر تولد دو سالگی قلب مامانه😍😍انشالله خدا به حق آقا امام زمان به زودی دامن همه منتظرا ها رو سبز کنه 🙏🏻🙏 من ریختم در رگ تو شیره جان ❤هی چرخ بزن در من و دل را بتکان🌹این هم نفسی چه حس و حالی دارد🌹در پیکر من دو قلب دارد ضربان ❤
بچه هایی که از وقتی به دنیا میان نق نقو و بهانه گیرن تا سه چار سالگی همینه فقط باید صبوری کرد، پیش دبستانی که برن عالی میشه، بزرگتر که بشن خیلی بچه های خوبی میشن که خودتم باورت نمیشه
این قبله را دوباره بچرخان، تا گوشه ی مخالف هستی...