2777
2789
عنوان

از بچم متنفرم

| مشاهده متن کامل بحث + 76972 بازدید | 416 پست
خودت حتما شیر بادام و شیره انگور بخور اگر شیرخودتو میخوره . اگرم شیرتو نمیخوره هرشب یک قاشق چای خوری ...

ممنون مهربونم هر حاجتی داری انشالله خدا بهت بده گلم

دوست مهربونم میشه برای سلامتی پسرم یه صلوات مهمونم کنی🌹🌹تیکر تولد دو سالگی قلب مامانه😍😍انشالله خدا به حق آقا امام زمان به زودی دامن همه منتظرا ها رو سبز کنه 🙏🏻🙏 من ریختم در رگ تو شیره جان ❤هی چرخ بزن در من و دل را بتکان🌹این هم نفسی چه حس و حالی دارد🌹در پیکر من دو قلب دارد ضربان ❤                                                       

بچه‌ها اگه خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت ۴۵ دقیقه‌ای دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تخفیف‌های خوبی داره، هم یه کد ۴۵۰ هزار تومنی داره.

کد: NS450

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

وقتی خاستی مادر بشی وظیفت این بود بری اعصابتو درمان کنی پراترژی بشی بعد مادر میشدی اون بچه با خاسته تو وارد این جامعه شده ن با خاشته خودش 

۱۴۰۲/۱۱/۲۱ ساعت ۱۲:۰۰ دقیقان وقتی ک داشت اذان میداد فرشته کوچولوم وارد زندگیم شد .انشالله حس مامان شدن قسمت همه منتظرا من ۳ سال منتظر بودم دوست داشتی تاپیک معجزه مامان شدن منو بخون شاید بدردت خورد دوست خوبم 🙇‍♀️

نه .فقط بهانه های عجیب میگیره خودشم نمیدونه چی میخواد

دقیقا همینه 

خود بچه ها نمی‌خوان واقعا مارو اذیتت کنن 

فقط نمیدونن چیکارکنم

ببر دکتر مغز و اعصاب 

از سرش نوار مغز میگیرن 

سه ماهی یکبار چکاب کلی میگیرم ازش هیچیش نیست

من تااینجا خوندم فعلا. پس برو ی مشاور خووووب ی سری روش تربیتی بهت میگه اونارو پیداه کن .و محکم و قاطع باش تو اجراشون. بعدم ی مدت فقط غذا درست کن ب کارای دیگه ی خونه گیر نده ک خستت کنه وقتتو بگیره

parasoo1989@
همین چیزایی که گفتم انجام بده ان شاءالله خوب میشه چیزی نیست خدا نگهدارشه از طرف منم محکم بوسش کن😋😘 ...

ممنون عزیزدلم😘😘

دوست مهربونم میشه برای سلامتی پسرم یه صلوات مهمونم کنی🌹🌹تیکر تولد دو سالگی قلب مامانه😍😍انشالله خدا به حق آقا امام زمان به زودی دامن همه منتظرا ها رو سبز کنه 🙏🏻🙏 من ریختم در رگ تو شیره جان ❤هی چرخ بزن در من و دل را بتکان🌹این هم نفسی چه حس و حالی دارد🌹در پیکر من دو قلب دارد ضربان ❤                                                       
دختره .۲۴ساعت تو مطب دکترا هستم .

به جای دکتر رفتن 

سعی کن اطلاعات بچه داریت رو بالاتر ببری 

بخاطر بچه نه بخاطر آرامش خودت 

خودت که آروم تر شی 

اون بچه هم بهتر رفتار میکنه 

البته بعضی رفتارهای بچه ها طبیعی هست و نباید انتظار یه انسان بالغ رو ازش داشته باشی

بارون اومد و یادم داد                                                                                         هرچی آرایش کنی میشوره میبره

بچه هایی که از وقتی به دنیا میان نق نقو و بهانه گیرن تا سه چار سالگی همینه فقط باید صبوری کرد، پیش دبستانی که برن عالی میشه، بزرگتر که بشن خیلی بچه های خوبی میشن که خودتم باورت نمیشه

این قبله را دوباره بچرخان، تا گوشه ی مخالف هستی...

همینو بگو    طرف بچه آورده میگه نکن خب میخواستی خودت نکنی

اون بچه که گناهی نداره 

اون بچه که انتخاب نکرده چنین مادری داشته باشه 

مادرش انتخاب کرده که اون ب دنیا بیاد 

مسعولیتش رو هم باید بپذیره نه اینکه بگه متنفرم از بچه !

✨🦋🤍I am valuable
وقتی از تاپیکت اون اول رد شد مطمین بودم پر بازدید میشه چون جدیدا ترند شده با این عنوان پربازدید شدن

بخدا که آنقدر درد تو دلمه توان چونه زدن و قانع کردن ندارم .خدا خودش خبر داره