2777
2789
عنوان

از بچم متنفرم

| مشاهده متن کامل بحث + 76972 بازدید | 416 پست
خانما لطفا یه راهی پیش پام بذارید دیگه بریدم دارم خفه میشم

بچه منم همینه دیگه من روانی شدم اطرافیانم همه میکوبن ک بچه اتو ادب کن ولی هرچی میگم انکار با دیوارم گوش نمیده دیگه منم هیچ جا نمیبرمش میمونم خونه خودم یا مهمونی موقع شام میرم فقط

عزیزم نگران نباش نفس عمیق بکشید مطمئنی که مشکل معده نداره؟ آیا آب و غذا زیاد میخوره ؟ شیر خودت رو ...

رفلاکس داشت زیر یکسال رفع شد.غذا خوردنش در حد نخوردنش آنقدر کم میخوره .شیر خشک میخوره.اب خیلی میخوره

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مادر ناآروم بچه رم مث خودش میکنه

چرا پرستار نمیگیری؟ یه دوساعت بذارش پیش پرستار تا ذهنت آروم بشه

فقط 13 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

انقد بدم میاد یه ساعت تایپ میکنم، جواب نمیدید!🤨🫩لایک نکن جون هرکی دوست داری!😵‍💫 نره غولا هم درخواست ندن🤬🤢. [ هول و... کیست!؟ کسی که نوشتی درخواست نده ولی اینکارو میکنه. درخواستت رو رد میکنم ولی قبلش ده تا فحش نثارت کردم.] هرجا نظر دادم که مخالف نظر شما بود لازم نیست واکنش نشون بدی. بپذیر که همه مطابق میل شما فکر نمیکنند.

سلامت باشی گلم خیلی لطف کردی به خدا داغونم از این بیخوابیاش ماشاالله انرژیش زیاده تا داغون نباشه از ...

همین چیزایی که گفتم انجام بده ان شاءالله خوب میشه چیزی نیست خدا نگهدارشه از طرف منم محکم بوسش کن😋😘💕

پایان شب سیه سپید است 🌈

بعدم اینا همه موقتی هست عزیزم 

بچه ک همیشه کوچیک نمیمونه 

یهو میبینی ۴ ساله شد و مستقل تر 

اولش برای همه خیلی سخته  

خیلی ها این حال تو رو داشتن 

ولی الان دلشون برای فسقلی بودن بچه تنگه 

خیلی زود اینا میشه خاطره

خواهرزادم همین بود قشنگ خواهرم کارش به داروی اعصاب رسید از دست این بچه از روز اول تو بیمارستان جیغ و گریه شروع شد تا سه سالگیش البته بعدشم چون هی میخواستن آرومش کنن هرچی گفته بود انجام داده بودن دیگه لوس شده مدل دیگه اذیتشون میکنه پیرش کرد این بچه کاملا درکت میکنم یاد خواهرم افتادم من خودمم بچه کوچیک داشتم راهمونم دور بود خیلی نتونستم کمکش باشم مهمونیا نمیتونس اصلا بیاد میگفت انقدر بدخلقی میکنه ابرو واسم نمیزاره به بقیه ام بد میگذره 

اهاراستی خواهرزادم تشخیص رفلاکس پنهان داده بودن براش اسید معدش بالا میومد اذیتش می‌کرد بدخلق تر میشد گاهی خیلی کم بالا می آورد ولی کلا دارو اینام یه کوچولو فقط بهترش می‌کرد 

اونم اشتهای خیلی کم داشت و خواب خرگوشی 

شربت اشتهام که گفتی میدی خودش خیلی تو عصبی شدن تاثیر داره

جز راست نباید گفت ،هر راست نشاید گفت...شکوفه۱ بودم قبلا ولی دوس ندارم شکوفه۳ بشم
ملاجش هنوز سفت نشده ۱۰ ماهشه ایراد نداره روغن بزنم و اینکه کاهو بد نیست دل درد نمیگیره؟

خواستی شیر بادام درست کنی یه گوششو بکن بخور یه وقت بادام تلخ نباشه توش خطرناکه بادام تلخ 

پایان شب سیه سپید است 🌈
خانما لطفا یه راهی پیش پام بذارید دیگه بریدم دارم خفه میشم

اگه واقعا نسبت به بچه های همسن و سالش ناآروم و بی قرارتره،ببرش شاید دکتر شاید نیاز باشه دارو بگیره تا یکم آرومتر بشه ،پسر منم اینجوری بود بردمش دکتر براش ریسپریدون نوشت ،خدا رو شکر خیلی خوب شده  حال خودمم خیلی بهتره🙂

بعدم اینا همه موقتی هست عزیزم  بچه ک همیشه کوچیک نمیمونه  یهو میبینی ۴ ساله شد و مستقل ت ...

انرژی مثبت:)

ما زنده به آنیم که آرام نگیریم..موجیم که آسودگی ما عدم ماست..