2777
2789
عنوان

از بچم متنفرم

| مشاهده متن کامل بحث + 76972 بازدید | 416 پست
نه .فقط بهانه های عجیب میگیره خودشم نمیدونه چی میخواد

عزیزم شاید داره دندون درمیاره 

دختر منم تو این سن همینجوری بودی نمیتونست بگه چشه 

هی بهونه میورد و گریه های شدید میکرد لج میکرد سرشو میکوبید دیوار و زمین اصن ی وضعی منم روانی شدم 

ولی میگذره 

یکم قطره استامینوفن بزن ب لثه هاش

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

آخی خدا حفظش کنه 😍نه کاهو نده  اگر شیر خودتو میخوره خودت کاهو بخکر فلفلم نخور . سرگنکبین راز ...

سلامت باشی گلم خیلی لطف کردی به خدا داغونم از این بیخوابیاش ماشاالله انرژیش زیاده تا داغون نباشه از خستگی نمیخوابه یعنی گریه میکنه از خواب ولی کلا در مقابل خوابیدن مقاومت میکنه خیلیم بد خوابه از شب تا صبح چند بار بیدار میشه خیلیم تو خواب جاشو عوض میکنه یهو این سر تشک یه دقیقه بعد اون سر 

دوست مهربونم میشه برای سلامتی پسرم یه صلوات مهمونم کنی🌹🌹تیکر تولد دو سالگی قلب مامانه😍😍انشالله خدا به حق آقا امام زمان به زودی دامن همه منتظرا ها رو سبز کنه 🙏🏻🙏 من ریختم در رگ تو شیره جان ❤هی چرخ بزن در من و دل را بتکان🌹این هم نفسی چه حس و حالی دارد🌹در پیکر من دو قلب دارد ضربان ❤                                                       
۱۷ماهه

آخی عزیزم خیلی کوچیکه تواین سن بچه ها مشکلات زیادی دارن شایددل دردداره یاقولنجی کولیتی چیزی داره یاگوشش دردمیکنه این چیزاتواین سن زیاده 

بهش هرروز نعناع ونباب داغ بده قطره کولیکزبده ترنجبین دم کن بده اینابچه روآروم میکنه اگه مشکلی داشته باشه

اگردیدی خیلی بی قراری میکنه استامینوفن بده اگه آروم شدیعنی یه جاییش مثلا گوشش دردمیکنه وبایدببریش دکتر

ولی این روزاهم میگذره بزرگترکه شدباهم همه جامیریدروحیتونم بهترمیشه تااونموقع میتونیدبایه پزشک روانپزشک تلفنی صحبت کنیدشایدنیازباشه دارومصرف کنیدمنم یه مدت فلوکستین خوردم خداروشکرخوب بود

خیلی صبورم که خودمو تا حالا دار نزدم واقعا صبوری کردم

اگه تبریزی ببر طب سنتی بندچی. اگه شهرتون داره حتما ببر.  تبریز بچه هارو میبرن. یه فردی هس که ارثی دستشون انرژی داره و ترس بچه هارو برمیداره

یه روز دوتا برادر میرن سفر کاری. زن برادر اولی هرچی شوهرش پول میفرست خرج خودش و پوشاک میکرد و به خودش میرسید.زن برادر دومی همه پولارو خرج خونه میکرد دکور انچنانی میخریدبه تمیزکاری میکرد ولی براخودش قناعت میکرد. بعد شوهرا از سفر میان. برادر اولی میبینه واااای زنش عین پری دریایی میمونه موهای خوشرنگ پوست و اندام عالی باخودش میگه حیف نیس همچین ملکه ای رو تو این خونه فقیرانه نگه دارم؟ میره براش خونه عالی میخره و عین پرنسس نگهش میداره.  و اما برادر دومی! میبینه خونه عین قصر شده.لوستر پرده انچنانی ولی زن عین کنیز میمونه موهای پریشان و لباسای وارفته. با خودش میگه حیف نیس تو همچین خونه خوشگلی یه زن بیریخت زندگی کنه؟ پس میره طلاقش میده و یه زن خوشگل میاره😐 زنی که خرج داره ارج داره.turk girl
 الان شرایطم بحرانیه کم اوردم

وقتی دعواش میکنی بالا میاره یه چیزی اذیتش میکنه. چون عکس العملش شدیده. بعد از زایمان احساس بد نداشتی؟

مطمئنم دوستش داری ولی الان خسته ای.

برو پیش روانشناس احتمالا افسردگی زایمان داشتی درمان نشده و ادامه داره. بچه هم احساسش به خودت وابسته س. دقیقا وقتی ناراحتی حس میکنه بلد نیست بیان کنه بیشتر اذیتت میکنه

ملاجش هنوز سفت نشده ۱۰ ماهشه ایراد نداره روغن بزنم و اینکه کاهو بد نیست دل درد نمیگیره؟

خودت حتما شیر بادام و شیره انگور بخور اگر شیرخودتو میخوره . اگرم شیرتو نمیخوره هرشب یک قاشق چای خوری شیر بادام بهش بده خیلی قوت داره و قبل اینکه از شیر بگیریش به جا شیر های بیرون بهش یک قاشق شیره انگور با اب قاطی کن توی شیشه شیرش بهش بده . در اینده که خواستی از شیر بگیری اول شیر ظهر قطع کن بعد شیر صبح اخرین مرحله شیر شب و قطع کن . شیر بادامم حواست باشه حتما میکس بشه ذره ای توش نباشه گیر کنه توی گلوش ( دوتا بادام بزار یک روز توی اب معمولی نصف استکان خیس بخوره بعد یک روز پوسشو بگیر با یک قاشق چای خوری شیره انگور قاطی کن و با نصف استکان اب و حسابی میکس کن کرم رنگ میشه و از صافی رد کن بریز توی شیشه شیرش نوش جان کنه )

پایان شب سیه سپید است 🌈