2777
2789
عنوان

از بچم متنفرم

| مشاهده متن کامل بحث + 76972 بازدید | 416 پست

دختر من الان15 ماهشه پدری ازم درآورده که هر شب با گریه میخوابم البته چه خوابی ده بار تا صب بیدار میشه همش نق میزنه بیدارم که هست فقط میخاد بره بیرون پارک پارک میگه اونجام فقط 5 دیقه

تازه من یه پسر 5 ساله هم دارم دیگه خودت فک کن دست تنهام بدنم همیشه درد میکنه ولییییییییی

به این دلخوشم که میگذره این روزا چون سر بچه اولمم دوسال اول اذیت شدم بعدش کم کم آروم شد الان شده یه پسر مودب که خیلی به حرفام گوش میده و پسر آرومیه

پس تا میتونی این روزا خودتو به این جمله آروم کن که خیلی نمونده تا روزهای خوب... 

به حدی دوستت دارم که میدانم خدا روزی ،سوالش از تو این باشد چه کردی او پرستیدت؟

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

عزیزم من درکت میکنم که چه فشاری روت هست من این روزارو گذروندم یه بار که عصبانی شدم سر بچم خیلی دلم سوخت واسش تصمیم گرفتم برم دکتر و دارو مصرف کنم چون دلم نمیخاست یه بچه ی پرخاشگر بزرگ کنم دکتر به من سرترالین داد فقط انرژی بخشه و کمک میکنه بهم 

عزیزم آزمایش چکاپ داده بچت؟شاید کم خونی چیزی  داره که بی قراره

گل نرگس نظری کن که جهان بی تاب است/روز وشب چشم همه منتظر ارباب  است/مهدی فاطمه پس کی به جهان میتابی؟/نور زیبای تو یک جلوه ای از محراب است...!
خانما لطفا یه راهی پیش پام بذارید دیگه بریدم دارم خفه میشم

ببین من بچم دوماه بود اینطور بود بردم دکتر ازمایش گرفتن گفتن نکند که کو خونی داشته باشه و از چیزی ناراحت برای همین بعد از چکاپ که خدارو شکر مشکلی نداشت یهش مولتی ویتامین دادن و گفت خواب و خوراکش ساعت معینی باشه یعنی حتمممممما ساعت ۱۲ نهار ۸ شب شام میانوعده ام بخوره خواب هم قبل از خستگی زیاد تلاشتو برا خابوندنش بکن باید روزی ۱۵ ساعت بخابه که خوب تر بشع و خدارو شکر تلاشمو کردم بهتر شد 

همین چیزایی که گفتم انجام بده ان شاءالله خوب میشه چیزی نیست خدا نگهدارشه از طرف منم محکم بوسش کن😋😘 ...

راستی یه سوال من شبا بهش آب انگور میدم خوبه؟

دوست مهربونم میشه برای سلامتی پسرم یه صلوات مهمونم کنی🌹🌹تیکر تولد دو سالگی قلب مامانه😍😍انشالله خدا به حق آقا امام زمان به زودی دامن همه منتظرا ها رو سبز کنه 🙏🏻🙏 من ریختم در رگ تو شیره جان ❤هی چرخ بزن در من و دل را بتکان🌹این هم نفسی چه حس و حالی دارد🌹در پیکر من دو قلب دارد ضربان ❤                                                       

اتیسم یا پیش فعال نیس؟

نشسته پشت دو پلکم هزار اقیانوس،رهاکنید مرا تا وسیع گریه کنم... خدا ، من خدا ندارم🖤جون مامانت لایکم نکن😡. تیکر بارداری نیست😍اقایون درخواست دوستی ندن لطفا قبول نمیکنم:/