2777
2789
عنوان

از بچم متنفرم

| مشاهده متن کامل بحث + 76972 بازدید | 416 پست
دقیقا خیلی از این ماجراهافقط بخاطر نااگاهی ماهاست. من خودم یکیش. ب کسی برنخوره. 

حقه واقعا من بچم ۵سالش بود نمیدونستم گشنشه  بهانه میگیره آخه مثلاً ساعت ۶.۵ بود ولی گشنش بود تا۱روز دوستم گفت یچیش هست ...گشنشه..

چقد منی اسی  من ۵ سال بعدتم  صبور باش میگذره ولی بذار خوب بگذره من مادر دختری ۵ سالم که فقد الان دارم حسرت میخورم چرا دعواش کردم چرا داد زدم اون فقد ۱ بچه ۱ ساله بود 

بچه توام سالمه باهوشه هروز خدارو شکر کن ...صبور باش ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌میگذره 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

ایشالا خدا همه مامانارو حفظ کنه... آرامش و صبر عجیبی بهمون بده.. بچه هامون رو صبور تر و آروم تر کنه... انرژی مثبت خونه هامون باشیم... اونا امیدشون به ماعه.... خدا کمکمون کنه.. و ایشالا خدا  به همه کسایی که میان میگن میخاستی نیاری یه دوقلو بیش فعال بده... بلند بگو آمین   

ما زنده به آنیم که آرام نگیریم..موجیم که آسودگی ما عدم ماست..

استارتر من پسرم بشدت آروم و خوب بود تا چهارسالکی سر دخترم باردار شدم یهو شد موجود عجیب و غریب 😐یعنی خرابکار و شیطون الآنم دخترمو میگیره به زور تو دل خودش میخوابوندش دخترم هشت ماهه میگه مگه نگفتی اینو برای من دنیا آوردی پس مال خودمه😐😐😐تازه من طبقه بالای مادرم هستم ناهارمیخوره میفرستمش تا شب پایین با بابام و مامانم بازی می‌کنه جمعه ها هم همینطور ولی اعصاب فولادین می‌خوان این بچه ها 

ببین ی چیزی خواهرانه بهت میگم تو رو خدا ب خاطر خودتم ک شده گوش بده،،،من بچمو حلوا حلوا میکردم ولی ی دوره عصابم بهم ریخت و وحشی شدم فقط جیغ میزدم سر بچه ،شکر خدا بعد ی مدت ب خودم اومدمو خودمو نجات دادم ،الان ک بعضی رفتارای اون موقع خودمو با بچم یادم میاد انگار یکی دست میندازه بیخ گلومو فشار میده تا خفم کنه انقد ک از دست خودم حالم بد میشه،،نکن ی دوره س میگذره ،بچتو ببر مهد  ،خونه بازی ،یکی دوساعت بذار کنار هم سن و سالاش باشه ،احتمالا محیط خونتون خیلی بده ک بچه رفتارش اینجوری شده ،،فقط تو رو خدا تا دیرتر نشده ب داد خودتو مخصوصا بچت برس

میون جمعیت ...میون زائرا....صدات میزنم ...سلام "اما رضا"... سلام عشق من....سلام زندگی....تو آخرش منو ..از عشق میکشی......،،امیر المومنین ای شاه مردان ... دل ناشاد ما را شاد گردان🌹
بخدا که آنقدر درد تو دلمه توان چونه زدن و قانع کردن ندارم .خدا خودش خبر داره

بچه ات ضعیف نیست ؟

دختر برادرشوهر من همینجوری وحشتناک بود هیچکس دیگه نمیتونست تحملش کنه 

همش از کم خونی بود جاری ام انواع و اقسام ویتامین ها مکمل ها رو بهش میده 

تا میخوره خوبخ دو روز قطع کنه دوباره اخلاق بچه بد میشه

حقه واقعا من بچم ۵سالش بود نمیدونستم گشنشه  بهانه میگیره آخه مثلاً ساعت ۶.۵ بود ولی گشنش بود تا ...

گاهی خوبه  ک میام اینحا. شاید منم ی ذره صبورتر باشم. بچه ی من سه سالشه .سن مزخرف مزخرف. بعد گاهی درگیری های زنو شوهرهم باعث میشه حوصله بچه رو نداشته باشیم.متاسفانه

parasoo1989@

عزیزم کودک ۱۷ ماه.ی بچه نوپائه. الان همینه ولی ۲سالو ک رد کنه خ بهتر میشه

درکت میکنم پسر من ب شدت شیطونه. یک ماه دیگ ۳سالش میشه .۲سالو نیمه ک رد کرد بهتر شد قبلا کابوس بود واسم آشپزی نمیزاشت ، اعصابمم داغون کرده بود

صبوری گلم.جمعه ها بگو همسرت ببرتش پارک یکم استراحت کنی.ی تایمی رو آسوده باشی

مادر شدن مثه آتو دادن به دنیاست، همیشه استرس داری همیشه نگرانشی .پسر قشنگم از وقتی اومدی هر روز مامانی بهاره😍.مادر بودن حس عجیب و خاصیست. احساس میکنم قلبم جایی بیرون از سینه میتپد.   پسرم، مرد کوچکم، جهان برای من در تو خلاصه میشود💙💙💙   پسرم آرام دوستت خواهم داشت طوریکه هیچکس به جز خودت این حس مرا درک نخواهد کرد💙

عزیزم ببخشید ولی شرایطش نداشتی بچه دار نمیشدی مگه زورت کردن  همچین فضای متشنجی بجه اروم نمیساز ...

بزار حداقل اینجا خودشو آروم کنه حالا گفته متنفرم از ته دل ک نگفته از فشارهای روحیه

وگرنه همه مادرا صبورن 

بزارید خودشو خالی کنه

خواننده خاموش  از سال ۹۰🥰