2777
2789
عنوان

از بچم متنفرم

| مشاهده متن کامل بحث + 76972 بازدید | 416 پست

اونجا ک گفتی سرش داد میزنی بالا میاره انگار جیگرم کباب شد تصورش کردم خداازت بگذره سر بچه۱۷ماهه داد میزنی خب مگه نمیدونستی بچه همینه بزرگ بشه عصبی میشه یکی عین خورت خودت هم بد عادتش کردی بخاطر اینکه گریه نکنه ورمیداری سوارماشین بدعادتش کردی

دقیقا همیشه تصورم یه بچه مهربون و آروم بود💚

عزیزم از شیر بگیری کلی بهتر میشه ها

ولی اصولی بگیر دختر منم تو خونه ۲۴ ساعته وصل بود بهم برا شیر از شیر گرفتم‌وابستگیش کمتر شد

🍒دخترم🍒قلب من💚

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ملاجش هنوز سفت نشده ۱۰ ماهشه ایراد نداره روغن بزنم و اینکه کاهو بد نیست دل درد نمیگیره؟

آخی خدا حفظش کنه 😍نه کاهو نده 

اگر شیر خودتو میخوره خودت کاهو بخکر فلفلم نخور .

سرگنکبین رازیانه ای بخر نوش جان کن شیرت زیاد میشه .

نه عیب نداره یه قطره به ابروهاش بزن هرشب فقط روغنش باید اصل باشه اگر میتونی از سایت دال سین بخر من ازشون میخرم واقعا روغناش خوبه .

پایان شب سیه سپید است 🌈
توآشناهای سن بالای ماوقتی بچه میترسه سه شنبه شب اب نمک بالاسرش میذارن بایه سوزن بعدروزچهارشنبه قبل غ ...

ببخشید سه شنبه شب ینی‌همون روز سه شنبه که شب میشه؟

من همیشه این و مشکل دارم

درساحل زندگی قدم میزدم،همه جا دو رد پا دیدم،جای پای من و خدا،به سخت ترین لحظات که رسیدم،فقط یک جای پادیدم،گفتم خدایا درسخت ترین شرایط مرا تنها گذاشتی،ندا امد تورا در سخت ترین شرایط به دوش کشیدم....

باور کنید بچه ها هرچی بزرگتر میشن مشکلاتشونم بیشتر و بزرگتر میشه 

یه زمانی فقط میخوایم کولیک و رفلاکس تموم بشه یه زمانی میخوایم اونقدر بزرگ بشه که دورازجون تو خواب خفه نشه و بتونه نفسش رو کنترل کنه

یه زمانی میریم تو غول دندون دراوردن و بعد که غذا نمیخوره کاش شیرخوار بود

یه زمانی میترسیم از دویدن که سرش بخوره..... و..... 

الان دختر پسرهای 15 و 16 ساله مشکلاتشون خیلی بیشتره از نوزدان 

بچه همینه.... 

دستتون رو میشه ولی روتون کم نمیشه 🙂

اسی جان. ما خودمون خواستیم اون پاشو تو این دنیا بزاره مس در برابرش مسیولیم.اکثر بچه ها همینجورن. جدی اگر اینکارا رو نمیکرد باید بهش شک میبردی..... 

برای کسانی که دوستشان داری نوری باش🌱

منم همینم خیلی سخته حالا من دارم با مادرم یجا تو یه خونه زندگی میکنم

با شوهرم نمیسازن باهم حرص و جوش و اعصاب خوردیه اونا

با شیطونی بچه پیرم کرده

ولی شب که‌میشه به گریه میوفتم یه چند دقیقه گریه میکنم واقعا سبک میشم

درساحل زندگی قدم میزدم،همه جا دو رد پا دیدم،جای پای من و خدا،به سخت ترین لحظات که رسیدم،فقط یک جای پادیدم،گفتم خدایا درسخت ترین شرایط مرا تنها گذاشتی،ندا امد تورا در سخت ترین شرایط به دوش کشیدم....
ممنون💚

کمبود ویتامین دی نداره؟

راه میره؟.

دندوناش خوب و به موقع دراومده؟

ببین پسر منم بدخلق بود فهمیدیم کمبود دی داره 

یکم که مصرف کرد خواب و خوراکش منظم‌شد بدخلقیش هم خیلی کم شد