2777
2789
عنوان

از بچم متنفرم

| مشاهده متن کامل بحث + 76972 بازدید | 416 پست
خدا قوت🌸

یکم تحمل کن درست میشه 

منم همش به خودم امیدواری میدم میگم بزرگ میشه خوب میشه

از ساعت ۱۱ تا الان بیدار بود تااااازه  خوابیده

منم درس دارم کلا موندم چیکار کنم

بگو که نیستی فقط خدای جانمازها❤بگو که چاره سازی و خدای چاره سازها❤بگو که نیستی فقط خدای در سجودها❤تو در قیام سروها،تو در خروش رودها❤تو در هوای باغ ها،میان شاه توت ها❤تو بر لب قنات ها،تو در دل قنوت ها❤خدای من،چه بی خبر قدم زدم کنار تو❤رفیق من،چه دیر آمدم سر قرار تو❤قرار من،قرار لحظه های بی قرار من❤خدای من،یگانه ی همیشه در کنار من❤❤

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

عزیزم بچه منم همینه فقط. صبورم باهاش خیلی بازی میکنم خیلی کم میبرمض بیرون چون نمیخام بدعادت بشه  ...

بچه بايد روزي ي ساعت تو فضاي باز بدو بدو كنه. ببرش بعد پشيمون ميشي. ددري نميشه...

هيچ کس نميتواند به عقب برگردد و از نو شروع کند.اما همه مي توانند از همين حالا شروع کنند و پايان تازه اي بسازند
خانما لطفا یه راهی پیش پام بذارید دیگه بریدم دارم خفه میشم

اگر دکتر بردین و مشخص شده که مشکلی نداره، تنها راهش ارامش خودته

بچه و بچه داری همینه عزیز من

بچه و مادر تو سالهای اول زندگی مخصوصا دو سال اول، از نظر روحی کاملا به هم وصل هستن

هر چقدر خودت به هم ریخته تر باشی بچت هم بیشتر نااروم میشه و اذیتت میکنه

دوره زمونه الان هم که بچه ها خییییلی شیطون ترن از گذشته

حالا مگه چه کارایی میکنه؟ میشه چند نمونه بگی؟

یه چیزی میگم برو انجام بده یه کوچولو پارچه تازه رو ببر اندازه دو انگشتت بعد به نیت ترکیدن چشم بد و چشم زخم (اسم کسی که واسش انجام میدی مثلا دخترت خودت یا شوهرت) ۴۰ بار سوزن رو به روغن بزن بعد بزن رو پارچه جوری که نوک سوزن از پارچه یکم رد شه (موقع کار با کسی حرف نزن). بعد همراه اسپند بسوزون وقتی اسپند داره دود میشه یکم خم کن دودش آتیش بگیره که پارچه بسوزه...مطمئن ام نتیجه اشو میبینی‌

واسه دخترم هر چند روز یکبار انحام میدم.

گرچه همه چیز میگذره...اما ادم تا همیشه برای برخی اتفاقات غمگین می ماند🙂

عزیزم میفهمم چه میگی از خدا بخواه بهت صبر بده ولی اگه اینطوری باهاش رفتار کنی فردا پس فردا بزرگ میشه ازت دور میشه وقتی خوابید بهش نگاه کن ببین چقد معصومه براش صدقه بده قرآن بخون انشالله آروم میشه ی سر ببرش مهد ببین اونجا چطوریه حالش

جهان را با نسیم پرچم سرخت تکان دادی❤تو با جان دادنت بر هر امید مرده جان دادی❤به خاک افتادی و تاریخ با افتادنت برخاست❤زمین افتادگان‌ را اشتیاق آسمان دادی❤چگونه از تو ای احسان مطلق دست بردارم❤که حتی دشمنت را هم در آغوشت امان دادی❤

میدونی از چیه اون از تو محبت نمیبینه براهمون هاج و واجه نمیدونه باچی خودشو سرگرم کنه باهاش بازی کن بهش محبت کن دخترا خیلی روحشون لطیفه من خودم دختر دارم درکت میکنم ی روز باهاش بد حرف بزنم تاشب کلافم میکنه خیلی حساسن  تامیتونی بهش محبت کن ببین نتیجش چی میشهه

برای سلامتی خانوادم و حل شدن مشکلم یه صلوات میفرسی الهم صل علی محمدوال محمد❤️

دوست عزیز مشخصه تجربه داری .اره دخترم خودشو میزنه خیلی عصبیه .وقتی بیدار میشه اصلا نمی شینه همش سرپا ...

دختر قشنگت موهاش صافه ؟ رنگ پوستش گندمیه؟ چند ساعت میخوابه؟ توی خواب ووول میخوره؟ 

پایان شب سیه سپید است 🌈

اسی خسته ای منم مادر دوقلوام و ی بچه بزرگترم دارم،فک کن تمام این ۱۹ ماهو خودم بزرگشون کردم فقط شبا باباشون بالاسرشونه،منم روزا،

گاهی اینقدر گریه کردم چرا بچه دوم خاستم و از راحتی و آسودگیم گذشتم بعد میگم غلط کردم خدایا شکرت سالمن،خدایا شکرت...

مواقع عصبانیت صلوات بفرست،کنترل کن خودتو اون بچه بی زبون تنها پناهش توی،از خودت نرنجونش،مامانم این وقتا بهم میگف بچه هاتون رفیق شبانه روزیتونه،مراقب دسته گلاتون باشین،دشمن شاد نشید.نمیدونی چقدر آروم میشدم با این جملش.میگف ببین چن نفر حسرت این روزاتونو دارن پس ناشکر نباشید.

خدایا برای همه نعمت هایت یک دنیا متشکرم🌹🌹🌹

سلام گلم اولا خدا بچتو بهت ببخشه برات حفظش کنه منم ی پسر دارن هم سن سالهای بچه شما دقیقا همین مشکلات شما بلکه بیشتر هم داشتم چون دو تا دیگه بچه هم داشتم با پسرم میشد سه تا اونم تو شهر غریب دست تنها خیلی اذیتم میکرد یکسره تو بغلم بود حتی وقتی می‌خوابید از خواب با جیغ و گریه بیدار میشد سریع منو بغل میکرد خلاصه منم کارم گریه بود دیگه کمر نداشتم تا اینکه این کاری ک الان بهتون میگم و انجام دادم به سفارش ی آشنا و از اون روز به بعد همه وی تغییر کرد الان بچم دیگه بتمن کار نداره باخواهراش بازی می‌کنه موقع غذا و خواب میاد سراغ من این جور بهت بگم آب رو آتیش بود خیلی هم راحت آیه 33 و35 سوره الرحمن دقت کن فقط 33 و35 و آیه 34 و نمی‌خواد اون دوتا آیه رو 70 مرتبه بخون پشت سر هم یعنی اول 33 رو بخون بعد آدامس 35 و بخون به یه پارچ آب فوت کن این کار و 70مرتبه انجام بده بعد بچتو بزار داخل ی تشت این آب دعا خونده رو از فرق سرش تا نوک انگشتش بریز آخر سرم یه مقدار بده بخوره باقی آب و بریز چهار گوشه خونه ک زیر پا نیاد یا بریز پای درخت ان شاالله هر کی انجام داد نتیجه بگیره برامنم دعا کنید خیلی موثر این کار موفق باشی

برمحمدوآل محمد صلوات  
عزیزم علائم اوتیسم چیه؟ دکتربه من بچت پیش فعاله ولی من کلن پیش فعالی روقبول ندارم چون بچه روچندساعت ...

بیش فعالی فقط شیطنت نیست که عزیزم... 

پرخاشگری،  عدم توجه و تمرکز،  حواس پرتی،  عدم رعایت نوبت و در صف بودن،  بیقراری،  صدمه زدن به دیگران،  بی پروا و نترس بودن،  گاهی عدم درک خطر، صبر و حوصله نداشتن و خیلی چیزای دیگه که الان انقدر مغزم خستس نمیتونم اصلا تایپ کنم

آنکس که بداند و بخواهد که بداند/ خود را به بلندای سعادت برساند* آنکس که بداند و بداند که بداند/ اسب شرف از گنبد گردون بجهاند* آنکس که بداند و نداند که بداند/ با کوزه ی آب است ولی تشنه بماند* آنکس که نداند و بداند که نداند/ لنگان خرک خویش به مقصد برساند* آنکس که نداند و بخواهد که بداند/ جان و تن خود را ز جهالت برهاند* آنکس که نداند و نداند که نداند/ در جهل مرکب ابدالدهر بماند* آنکس که نداند و نخواهد که بداند/ حیف است چنین جانوری زنده بماند*

چرا فکر میکنید بقیه بچه ها ساکت و آرومن صدا ازشون در نمیاد لجبازی ندارن گریه نمیکنن سر موقع غذاشون بدون اصرار میخورن و سر وقت میخوابن رنج سنی بچه شما دقیقا دوران لجبازی و اذیت کردن بچه هاست از نظر کمبود اهن و ویتامین دی و تیرویید بررسی بشه اگه مشکلی نداشت اون بچه سالمه فقط نیاز به توجه بیشتر داره و باید این دوره رو بگذرونه بچه منم همین بود مدام جیغ و گریه میکرد الان خیلب خوب شده اینکه میگم خوب منطورم نیست در حد دختر بیست ساله فهمیم شده هنوزم لجباری و گریه و اذیت داره ولی نه مثل قبل اون دوران رو پشت سر گذاشت و سنش بیشتر شد رفتارش خیلی بهتر شد خودم خیلی تلاش کردم فداکاری کردم ساعت خوابشو تنظیم کردم همین خودش خیلی اثر گذار بود وقت بیشتری گذاشتم براش علاقشو پیدا کردم و هردومون الان در آتش بست و ارامشیم😂

۱ـ من اینجا حقیقت رو میگم نه چیزی که دوست داری بشنوی ۲-درخواست دوستی به هیچ وجه پذیرفته نمیشود حتی شما دوست عزیز۳ـ لایک کردن همیشه به معنای تایید نیست گاهی لایک میکنم که بگم ریپلایتون رو خوندم ۴ـ وقتی برای کسی که درخواست راهنمایی داره وقت میذارم و کلی براش مینویسم توقع تشکر ندارم ولی حداقل یه لایک کنید بدونم ارزش قایل شدید و خوندید اینا جز آداب معاشرته و نشانه ادب و شخصیت

این حرفارو جدی نمیگیرم چون امثال شماهارو زیاد دیدم  الان میگی بریدی از شلوغ بازیاش ولی همین ...

منم امثال تو رو درک نمیکنم که چشماتو می‌بندی و  آماده میشی برای یکسره قضاوت کردن